Jump to content

ZGOMOT și bataie in pedala de acceleratie


Someon22
 Share

Postare recomandată

Salut, am un polo 9n3 1.2 benzina, 2008 cu vreo 320000km  și de ceva vreme am un zgomot regulat însoțit de o bataie in podea și pedala de acceleratie. Seamănă cu un vuiet și apare doar între 60-80km/h. Se accentuează la virajul spre stânga, iar atunci când virez spre dreapta se aude ca și cum as calcă linia alba de pe mijlocul străzii ( un zgomot continuu )

rulmentii pe spate sunt schimbați, astăzi la service, au ridicat-o pe elevator, s-au uitat pe dedesubt și mi-au spus ca totul e in regula și ca am doar bieleta și capătul de bara pe stânga care nu sunt neaparat de schimbat acum. 

Cauciucurile sunt all season luate in Noiembrie, le-am schimbat din fata pe spate, de atunci n-am avut vreun incident in afara faptului ca am lovit o bordura cu roata de pe partea stânga.

Aveti idee de la ce sa fie zgomotul ?

Modificat de Someon22
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!