Jump to content

Vipusca Albastra- B8 GTE


Akaiu07

Postare recomandată

Am si mentionat....un surogat pentru cei care au ceasuri normale si si-ar fi dorit AID...just for fun? 

Link către comentariu

Doar de 'dizainăr' e ok ideea, insa nu mi se pare o solutie reala la AID, nu poti sta cu ochii in sistemul multimedia 

Link către comentariu

faci o carcasa din fibra si montezi unitatea media in locul ceasurilor ?

Link către comentariu

Masina prezinta greieri noi aparuti in urma nenumaratelor montari/demontari ale bordului ?

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Nu are cum sa capete greierasi pentru ca sistemul de fixare al ecranului este unul foarte simplu : prin cleme. Se poate monta/demonta "fara numar":))

Link către comentariu

Asta stiu, dar rama nu are acelasi sistem de clipsare :) Anywho .. nu am dat zoom la poza si pe telefon parea demontata consola centrala toata.

Link către comentariu

Pentru a scoate ecranul LVDS trebuie doar trasa afara rama din jurul sau care este fixata tot prin clipsuri. Nu este nevoie de a demonta toata consola. Oricum, si partea de jos  cu clima este pe acelasi sistem,  extragere rama si pe urma modulul clima care are un sistem de fixare fara suruburi. Toate sunt "greierasi free":))Cred ca le-am demontat de cel putin 20 ori pana acum?

Link către comentariu

La cat de computerizata este acęasta masina observ ca nu este in stare sa-mi afiseze separat cati kilometrii au fost parcursi doar in mod electric din totalul de 6300km  pe care i-am facut de cand o am. Chiar caraghios sa ai ditamai AID-ul in bord care "deseneaza ,bipaie si coloreaza" vrute si nevrute...:screwy: dar sa nu poti avea o astfel de statistica care mi se pare extrem de utila pentru o masina hybrida.

Link către comentariu

M-am tot jucat zilele acestea si cu o varianta care foloseste ecranul OEM.Se misca bine, ruleaza orice aplicatie android incercata, adauga in plus 2 porturi USB, wifi, inca o intrare de rear , alta de 360 view, o intrare video AUX. Se vede ok, dar deja m-am obisnuit cu ecranul de 9"  care este net superior si d.p.d.v. al calitatii imaginii fata de cel OEM. 

 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ieri am facut  un drum din Sos Giurgiului pana la Therme si inapoi cu exact un "plin electric". Am avut o mica abatere prin Bucuresti pentru a mai lua pe cineva, dar drumul a fost exact de 49KM si la nici 100m de casa a intrat termicul. Deci m-a costat exact 4,20RON cat a fost incarcarea.Mai ieftin de atat ar fi fost autobuzul dedicat (free of charge), dar si pentru a ajunge la Piata Unirii unde se afla statia ar fi costat metroul cel putin 5ron/persoana dus-intors.:))

Pe ultimii 1400KM am ajuns la un consum de 8.1KW/h pe electric si 3,7l/100km pe bezina.Vad ca este in scadere, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.:wub:lt.thumb.jpg.f7a5407f1d1b93a60fc8b4ddf8ddbfda.jpg 

 

PS. Se apropie cu pasi repezi si revizia...deja in toamna cred ca ajung la 10.000km si tre sa ajung la VW sa le las niscai ceva "cascaval":sly:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
serv_electronics

Ce optiuni se mai pot adauga pe ea? Parcarea automata? Am parcurs paginile dar n-am vazut, eram curios cu ce optiuni ai cumparat-o ?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pedestrian protection un mare bulshit!

Urcam pe Serban Voda dinspre Tineretului, viteza undeva pana in 40/ora, complet relaxat-nimic in fata, nimic in spate. Fiind cu picorul pe acceleratie masina baga o frana cat se poate de violenta de mi-a inghetat instantaneu sangele in vene! Va dati seama ce senzatie aiurea:wacko: Dupa ce mi-am revenit cat de cat am incercat sa realizez ce s-a intamplat si avand o memorie vizuala buna mi-am adus aminte ca in campul vizual periferic am zarit la un moment dat o punga de plastic care se afla in dreapta pe carosabil si era in miscare datorita vantului. Dar nu-mi aduc aminte sub nicio forma ca aceasta sa fi zburat in vreun fel prin fata masinii!

Oricum senzatia complet idioata, ma intreb cu groaza ce s-ar fi putut intampa sa fi avut o masina in spate. Deci , aviz celor cu aceasta functie..sfatul meu este sa o dezactivati ca sa nu ajungeti in situatii similare.

Link către comentariu

A mai patit un coleg de forum asa, doar ca el s-a "intersectat" cu o punga de chips-uri care e argintie pe interior si ar reflecta unda radarului. La punga de plastic clasica e f dubios sa reactioneze.

 

Bine ca nu a patit nimeni nimic.

Link către comentariu

In mod normal nu ar trebui sa reactioneze sub nicio forma la fel de fel de pungi sau obiecte chiar daca sunt argintii. Din ce am mai citit pe net acest "pedestrian protection" este o combinatie intre radar si camera din parbriz. Dar se pare ca este valabila doar pentru reclame nu si in realitate. Nu ma mai mira asa ceva la VW:wacko:

Link către comentariu

La tine a fost din scurt si a trecut direct la franare, altfel trebuia sa avertizeze inainte de a frana. Oricum, aiurea situatia, bine ca n'ai avut pe cineva in spate sa iasa urat

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Abia intors de la targul Automechanika din Frankfurt m-am pus pe treaba sa testez  in real life ce-am mai pus la calea in ultima vreme.:))

In primul rand am facut un update la UI similar cu cel de pe Discover 2 dupa 2017.

b8-newui.thumb.jpg.fbb6a263a827c26d5d32d402cb0b4610.jpg

In al doilea rand avem acum si un layout de composition media cel cu 2 butoane rotative si fara taste. Binenteles diagonala ecranului este mai mica.

cm7.thumb.jpg.a7283966e8a0300af5867a135330a271.jpg

 

Si in al treilea rand cea mai cool functie dupa parerea mea:Driver:

ips.thumb.jpg.11ab5f75e43c9edb18271fe62c2346ab.jpg

Am probat si se simte foarte bine, dar daca vreau sa plec pe motorul termic trebuie sa intru neaparat in modul GTE unde automat "se baga" (aduna) puterea celui electric. Asa ca trebuie sa storc bateria  la zero ca sa pot folosi masina ca un clasic TSI si sa simt cum trebuie acceleratia adusa in plus de acest sistem,

Modificat de Akaiu07
Link către comentariu

Pedal box-ul merge impecabil iar senzatia este naucitoare in modul GTE!!!:Driver:Avand la dispozitie toata puterea oferita de electric+ termic masina devine pur si simplu o bestie la plecarea de pe loc. Degeaba dau ASR pe off, rupe aderenta la plecare, scrasnit de roti la greu. Si in modul electric reactia este foarte pronuntata avand  la dispozitie cuplul maxim din prima fractiune de secunda in care apas acceleratia. ?

Link către comentariu
serv_electronics

Gata, mi-am luat si eu jucarie.

- 16 000 km, mai 2016, reprezentanta vw Duisburg

Am cateva intrebari, evident. 

 

Voi folositi acea functie de mirror cu telefonul? Cum se procedeaza? Pana acum n-am reusit sa conectez tel. 

Cum activez car-net? Cand introduc VIN-ul pe site, apare o eroare... 

Hartile se pot updata? Vad ca nu am niciun card.

Multumesc.

 

 

Modificat de serv_electronics
Link către comentariu

Eu nu am folosit mirrolink si acum nici atat deoarece am renuntat la unitatea OEM. Car-net este un serviciu platit. Trebuie sa ai contul facut si platit la zi.

Da, la harti poti face update. Slotul SD este in unitatea MIB din torpedou.

Link către comentariu
serv_electronics

Inca mai am 1 an de gratuitate deci vreau sa incerc macar :), am reusit sa introduc VIN-ul. MI-a mai zis cineva de pedalbox.. interesant.. dar intai trebuie sa ma obisnuiesc cu ea asa

 

 

Link către comentariu

Legat de update pt Hartile de la VW :  Europa de W v10 cea mai noua versiune, ce contine Grecia este neactualizata cu noua autostrada Promachonas =>Salonic.

Si alte neconcordante pe zona Halkidiki.

Europa de E. v8 cea mai noua versiune si se pare ca nu mai urmeaza altele ,ce contine Bulgaria e neactualizata cu noua centura de N si o buna parte din autostrada spre Kulata.

Pe traseul asta am mers si am putut verifica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!