Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Cod pentru senzoru de la servo frana, masina cu esp (f84, vin : wvwzzz1jzyw558784). Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nici in dezmembrari nu se gaseste separat adica decat senzoru?

Link către comentariu

Salut, 

Greseala mea WVWZZZ1JZ2W492865.

Multumesc

Link către comentariu

Cod pentru senzoru de la servo frana, masina cu esp (f84, vin : wvwzzz1jzyw558784). Multumesc

Se poate scoate acest sensor din servo frana??

Va rog cod pentru tulumba servo frana cu esp.

Codurile la piese le aflati din ekta???

Modificat de ovidiu94
Link către comentariu

Golf 4 1.6 16v cod AUS an 2001 serie WVWZZZ1JZ1W226668

Salut as mai vrea si eu codurile pentru urmatoarele :

-Bujii originale si aici as vrea sa imi spuneti ce recomandati nkg iridium sau originale si cu cati elementi .

-Bobina inductie cea intreaga care are in ea toate fisele .

-Carcasa cheie briceag rotunda cea originala fara cip fara nimic ca iau de pe cea veche tot .

- si niste suruburi de plastic sunt 2 piese surubu si partea in care intra surubu vin prinse suporturile din portbajaj care tin carcasele de plastic de la trusa medicala si triunghiuri va ro poate gasiti imi lipsesc cateva si nu mai stau fixe suporturile pe care vine trusa si triunghiurile si fac zgomot si nam reusit sa improvizez nimic sau sa gasesc pe la dezmembrari.

Multumuesc !

Link către comentariu

Bujie 'Longlife'  101000033AA= BKUR6ET-10 NGK

032905106B bobina

1J0959753A carcasa

Link către comentariu

Ms leam gasit pe codurile date de tine sunt bune .

Modificat de gheaba
Link către comentariu

Buna GABIVVX , am cerut de la vanzator sa imi schimbe pompa insa fara rezultat,, daca poti ai putea sa ma ajuti cu  codul garniturii pe original ( pompa este WP6004) ?  .

Stima

Link către comentariu

Nu are cum sa schimbe pompa pentru ca ea vine in setul de distributie.In mod normal daca vrei sa ai parte de garantie trebuie dus si setul de distributie.

Unde anume curge sau pica pompa ta?

Link către comentariu

Da imi dau seama ca e mai dificil de schimbat doar pompa, am lasat curelele si rolele pe masina montate. Din ce spune mecaniul picura in zona unde garnitura se ``onduleaza``. Am varianta sa iau alta pompa ( dupa codul OEM 036 121 005 EX reiese pompa cu garnitura asa cum se vede >>>  aici  <<<!) sau sa cumpar alta garnitura in speranta ca se va rezolva mai ieftin  :-) doar cu schimbul ei . Inclin sa cred ca ar fi ideal sa incerc sa vand pompa asta  si sa iau alta cu garnitura plata .

post-23102-0-58519400-1393250278_thumb.j

Modificat de VS-69-MMM
Link către comentariu

mai e varianta in care se foloseste un silicon bun victor rainz sau erling si sigur dispare problema.

Oricum foarte ciudata treaba.

Aia este pompa scoasa de pe masina ta ?

Link către comentariu

Asta din poza e pompa noua ce am primit-o cu setul de distributie care spune mecanicul ca pierde apa.

Modificat de VS-69-MMM
Link către comentariu

Poate sa imi spuna cineva un cod pentru semnalizarea din oglinda stanga la un un Passat CC fabricat 2010

Link către comentariu

Asta din poza e pompa noua ce am primit-o cu setul de distributie care spune mecanicul ca pierde apa.

Eu totusi mizez pe montaj necorespunzator,poate garnitura nu a intrat bine in locasul ei.

Degeaba iei garnitura plata,pompele care au garnitura plata sunt plane si nu au sanfren taiat pentru garnitura de cauciuc.E posibil sa nu etanseze bine.

Poate sa imi spuna cineva un cod pentru semnalizarea din oglinda stanga la un un Passat CC fabricat 2010

3C8949101D  Semnal in oglinda stg fata

3C8949101E  Semnal oglinda stg.

sunt 2 modele

Link către comentariu

Gabi, pentru TMBCS21Z4AC008490 ce discuri trebuie pe fata, 280 sau 288? Merci. Banuiesc ca 280 dar vreau sa fiu sigur.

Link către comentariu

va salut am si eu nevoie de un cod de piesa pentru fusta bara spate cu senzori pentru golf 4 break .

Link către comentariu

un cod pt ulei servodirectie la G4 1,4 16 V AKQ?

G 002000 -cod vechi

poti folosi cu incredere G004000M2

va salut am si eu nevoie de un cod de piesa pentru fusta bara spate cu senzori pentru golf 4 break .

1J9807433

Link către comentariu

Domnu' Gabi - 1J0 959 621 D 01C - gasim? :)

Link către comentariu

Si este "buton de dezaburire golf 4 cu temporizare" nu?

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!