Jump to content

Faruri & Proiectoare - Discutii & Probleme (Touareg 7P)

herrdoc
 Share

Postare recomandată

La o masina 7P din 2012 nu ar trebuie sa existe asa ceva , erau inca de calitate , au fost lovite ?

Se poate schimba sticla sa rezulte un far de calitatea celui original ?

Duminica in Sibiu am vazut un Lexus nou cu farul dreapta complet acoperit de picaturi de apa pe interior ... asta dupa ce am vazut clipul ala cu noul Touareg care avea farurile deja aburite

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tavitara, exista și la ele. Am avut mai multe 7P la service, cu acesta problema, din păcate. Acum, ca le mai ajuta o pietricica, lovitura, etc  ..probabil. Uite o poza de la un exemplar,  de zilele trecute

Screenshot_20241225_082433_Gallery.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Da , groaznic arata , eu inca nu am  vazut dar ma uit doar la cele parcate pe langa care trec , deci putine

Eu mi-am pus folie de protectie pe ele , nu stiu daca ajuta si contra pietricelelor dar ma gandesc , ca orice strat suplimentar adauga putina protectie

Sarbatori Fericite

Link către comentariu

Mai ajuta, ca amortizeaza un pic din impact

Link către comentariu

On 12/23/2024 at 7:43 PM, tavitara said:

La o masina 7P din 2012 nu ar trebuie sa existe asa ceva , erau inca de calitate , au fost lovite ?

Se poate schimba sticla sa rezulte un far de calitatea celui original ?

Duminica in Sibiu am vazut un Lexus nou cu farul dreapta complet acoperit de picaturi de apa pe interior ... asta dupa ce am vazut clipul ala cu noul Touareg care avea farurile deja aburite

Da din cate stiu sunt cele originale. Unul din ele a fost lovit de un bloc de gheata in mers in urma cu ceva timp, al doilea - nu stiu cand, anul acesta a aparut problema la primul frig.

Nu as schimba tot farul doar pentru sticla. 

Link către comentariu

@stefan8871 se poate schimba doar sticla de far cu un model AfterMarket  pentru rezolvarea problemei da-mi un mesaj sa iti las niste date de contact unde am facut aceasta operatie pentru un Tiguan. 

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Buna ziua,

Stie cineva daca pot achizitiona separat capacele spate de la farurile cu xenon adaptiv de la 7P? Am avut o surpriza neplacuta azi cand am desfacut sa schimb xenoanele. Clemele erau rupte si lipite la ambele capace.

Link către comentariu

Da, se pot comanda separat, pe baza seriei sasiu

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Multumesc pentru sfat , codul piesei de la mine este 7P0941608A.

Am comandat si am primit piesa. Este facuta de Hella si a costat 340 ron.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!