Jump to content

Waze - sfaturi, probleme, afisare pe unitatea masinii

aureliandan
 Share

Postare recomandată

nu gasesti acel instrument, nu e prevazut. 

Foloseste comenzile vocale...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 year later...
Cosmin-Daniel

Salutare, am constatat in ultima perioada ca nu mai aud sunetul din waze pe android auto, cu toate ca muzica scade foarte mult ca si cum comanda s-a dat de redare dar sunetul din waze nu se aude.

Am incercat zeci de setari din tel si din navigatia masinii dar degeaba.

Mentionez ca asta s-a intamplat brusc...adica dimineata mergea si seara nu a mai mers, de atunci(cateva zile) nu mai merge deloc .

Waze este last version iar navigatia Golf7 Highline 2016.

Link către comentariu

Ai încercat ca într-unul din momentele în care „muzica scade foarte mult ca si cum comanda s-a dat de redare dar sunetul din waze nu se aude” (dar exact în momentul acela!!!) să crești volumul din butonul unității?

Link către comentariu

Cosmin-Daniel

Da, dar degeaba, am verificat aplicatia waze pe doua telefoane pe alta unitate android auto si merg perfect ..e cevade la mine...dar sa mor daca ma prind

Link către comentariu

On 8/17/2024 at 2:48 PM, c_A_b said:

Ai încercat ca într-unul din momentele în care „muzica scade foarte mult ca si cum comanda s-a dat de redare dar sunetul din waze nu se aude” (dar exact în momentul acela!!!) să crești volumul din butonul unității?

La Ateca am patit de cateva ori sa nimeresc sa modific, de pe volan, volumul fix cand intervenea navigatia, insa in bord grafica arata clar ca se modifica nu volumul media (pictograma de difuzor), cu volumul audio (pictograma persoana care vorbeste)

Modificat de andrei0241
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!