Jump to content

Montare / demontare cotiera Golf 5 / Jetta

gabi71
 Share

Postare recomandată

lucian_90tud

Liviu, ti-am dat PM cu manualul.

Pentru cei care mai au nevoie de manual imi puteti da PM si va servesc cu placere :D . Si daca tot intampinati greutati gasiti nr meu in profil.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare la toata lumea, acuma am terminat de montat cotiera, a iesit super bine, am rupt 2 cleme de pe la schimbator de la manerele alea, dar nu e mare lucru, totul e ca inainte, duzele de la cotiera cu aerisire nu sunt foarte puternice da merg, sunt ok, din pacate nu am avut chestia aia care vine pe schimbator si intra in cotiera, pentru a nu se vedea in interior acolo, nu mi-a trimis-o tipul de la care am achizitionat cotiera, imi fine sunt foarte multumit, si da merita cu cotiera e mult mai placut acum la condus, am atasat si o poza facuta acuma. Multumesc tuturor care mi-au trimis mail-uri si m au indrumat in montarea ei! dsc03042u.jpg

Link către comentariu

lucian_90tud

Nici eu nu am partea aia care acopera frana de mana.

Auzi, la tine daca ridici capacul de la cotiera si tragi de el in stanga si in dreapta se misca cotiera? Ca la mine mi se pare fragila (desi nu am treaba cu tras de ea in stanga si in dreapta) si mi se pare ca e din cauza ca nu am protectia aia.

PS: Scapa de husele alea ca nu isi au locul pe Golf 5 :icon_thumright:

Link către comentariu

Hmmmm pare ok, nu se clatina, acuma am verificat, oricum, stiu ca o clama, unde vine surubul ala care se infileteaza in caroserie dedesubt, o clama de la cotiera era rupta putin, am zis ca ii pun o tablita ceva sa se prinda si cu cealalta clema sa nu cumva sa se rupa, dar am uitat din pacate, imi fine, nu joaca nu se clatina si nu bate nimic, e ok, faza e ca chestia aia neagra, care vine cu cotiera cand o tragi mai in fata sau mai in spate, nu vine dupa cotiera, clamele alea care o trageau dupa ea is rupte, si trebuie sa o mai trag eu si sa o mai imping :icon_thumright:, dar nah asta e, nu ma incomodeaza. Merci inca odata Lucian, mi-ai fost de mare ajutor, raman dator!

PS: Husele le voi da jos dar in perioada asta imi urca niste persoane care nu sunt obisnuite cu masina si na stii cum e :rolleyes:, sper ca saptamana viitoare sa le dau jos.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Salutari de la Iasi, azi am reusit sa imi achizitionez si eu o cotiera, acuma e mai greu cu instalarea, sincer as vrea sa o pun singur, sa nu ma mai complic cu service-urile si chestiile astea pentru ca nu demult am avut neplaceri, ma gandeam daca imi poate da cineva un tutorial? era odata aici dar nu mai functioneaza link-ul respectiv. Va multumesc.

de unde ti-ai cumparat cotiera?m-ar interesa si pe mine una si nu gasesc nicaieri

Link către comentariu

de la dezmembrari, era un tip pe forum care vindea, vezi ca vinde acum cineva un golf 5 avariat, a spus ca o dezmembreaza, vezi la rubrica cu anunturi, poate te impaci cu el si o cumperi de la el.

Modificat de WVWZZZ
Nu mai da Quote la postul anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply. Citeste Regulamentul. Multumesc.
Link către comentariu

• 5 months later...

Salutare.

Pentru care mai e interesat am gasit pe amazon.de la 136 de euro

http://www.amazon.de/KAMEI-Mittelarmlehne-Premium-Stoff-14228/dp/B0046US3KO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&m=A22GRV9ZBJSFJR&s=generic&qid=1295821515&sr=1-1

EDIT: nu e OEM minunea si daca te uiti la descrierea de montaj e urata cu spume.

So alarma falsa :(

Cius

Modificat de dade
Link către comentariu

Salut la toata lumea

Sunt nou pe aici si tocmai eram in cautare de o cotiera OEM pentru ca masina am luat-o SH si nu are cotiera.

Am vazut postarile voastre cu magazine de unde se pot cumpara si vreau sa va multumesc pentru asta.

Am inteles ca undeva pe cheiul Dambovitei intre targul de masini si iesirea in centura dar pe partea intrarii in Bucuresti,s-ar fi deschis vreo 2 sau 3 locuri de dezmembrari,stie careva ceva...

Sanatate si numai bine

Link către comentariu

Salut,

As vrea sa montez si eu o cotiera pe Golful meu. Am gasit pe ebay dar nu vreau sa cumpar pana nu gasesc un manual de montare.

As vrea sa te rog: lucian_90tud sa-mi trimiti manualul.

Merci

Modificat de dudu
nu e nevoie de caractere mari
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut. Va rog frumos, care mai aveti manualul acela de instalare Golf MkV Retro Arm Rest.pdf, il vreau si eu. Am rasfoit forumul dar link-urile nu mai merg. Poate cineva sa il re-posteze ?

Multumesc

Link către comentariu

@ Richie

Ai facut rost de vreo cotiera oem pt golf 5??? daca da poate ne spui si noua de unde pentru ca eu caut de mult una dar nu as vrea sa iau una noua,caut ceva sh sau din dezmembrari.

Multumesc.

Link către comentariu

Nu am facut rost. Insa ma intereseaza una si aveam nevoie si de un tutorial do it yourself :)

Merci golfuletz v

Link către comentariu

• 3 months later...

COTIERA GOLF 5!!! si eu caut :( ceva stiri?

Link către comentariu

Dezmembrari:D eu pe a mea am luat-o din valcea de la dezmembrari. Cotiera completa+ tubulatura pt clima+consola centrala cu capacul ala culisant = 500 ron.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cotiera cumparata de pe ebay germany, m-a ajuns totul 150 de euro cu tot cu tubulara, pe miercuri imi ajunge. Poate filmez operatiunea.

Link către comentariu

@TrIcK

ar fi binevenit un tutorial de montare

macar cu poze daca nu filmulet

ms

Link către comentariu

• 4 weeks later...

5 ore pt. montarea unei cotiere? ... pai eu am montat-o in jumatate de ora ... asta fara consola ... si apropo, in linkul dat de tine nici nu monteaza tipu` cotiera :) ...

Link către comentariu

• 5 months later...

sal! am achizitionat si eu o cotiera sh originala si as fi interesat de instructiunile de montaj cine ma poate ajuta, eventual si poze. multumesc anticipat

Link către comentariu

vezi linkul de la postul #172

Modificat de golfulet v
Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut...deci se poate maonta cotiera fara sa schimbi consola veche ....se potriveste???

adica duar asta....????

post-25358-0-85521100-1333093358_thumb.j

Modificat de adiGAF
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!