Jump to content

Distributie Passat B8 TDI

cascadoru
 Share

Postare recomandată

valentin.tartan

Salutare,

Am rezolvat problema descrisa mai sus...

Nu avea legătura cu distribuția sau cu pompa..

Era mufa care intra în vasul de expansiune...lamelele de la mufa erau oxidate/prăfuite...am curățat cu un băț de la cafea lamelele și vad ca eroarea a dispărut.

Cercetand pe forum si pe alte site-uri, acum îmi pare rau ca nu am pus pompa de apa fără inelul acela electric, am înțeles ca se poate pune și fără, chiar pompa veche era fără acel inel...(diferenta din cele culese de pe net: se încălzește o idee mai greu apa, dar elimini problema inelului care se blochează peste paletele pompei)

Și încă o chestie...La schimbul de distributie schimbați și vasul de expansiune(cel cu punguta de silikat) si înlocuiți cu unul normal și antigel G12EVO(nu e obligatoriu, dar eu o sa fac și asta pentru a evita eventualele probleme ce apar de la săculețul acela din rezervor..)

Modificat de valentin.tartan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!