Jump to content

Haldex Gen 5 (4motion, 4drive, 4x4, etc) - cum functioneaza, probleme, etc

Cristian
 Share

Postare recomandată

Am un Tiguan din 2020 cu 60.000 km. La plecarea de pe loc virat maxim st sau dr se aude un zgomot ca un huruit si se simte o vibratie pe bancheta spate. Acestea se manifesta doar la temperaturi mai ridicate in exterior(iarna nu face). Prima data anul trecut am fost la porsche si au facut procedura de schimb ulei de doua ori si curatat filtrul pompei de la Haldex dar nu s a rezolvat problema. Acum am dus o la midocar si au facut din nou acceasi procedura si niste adaptari. Am fost sa fac un test cu masina si zgomotul a disparut, insa senzatia este ca nu cupleaza suficient puntea spate. Urmeaza sa ridic masina si sa revin la ei cu un feedback daca este totul in regula sa poata inchida procedura de service fiind inca in garantie masina. Cum as putea verifica daca sistemul 4motion functioneaza in parametrii standard? Fara sa se fi facut o adaptare de downgrade a transferului puterii pe puntea spate.

Modificat de Laurentiuu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!