Jump to content

Haldex Gen 5 (4motion, 4drive, 4x4, etc) - cum functioneaza, probleme, etc

Cristian
 Share

Postare recomandată

Recitind acest topic am văzut ca unii zic ca este indicat sa se schimbe, pe lângă uleiul Sistemului Haldex și uleiul  la grup spate+ cutia transfer fata.Uleiul din cele doua grupuri este bine schimbat atunci când se schimba uleiul la Haldex?

Fiecare din cele trei, Sistem Haldex, grup spate și grup fata au câte 2 bușoane(suruburi), pentru golire și umplere?Deci 6 butoane, în total?

Bușoanele au toate acelasi cod?

Zilele astea urmează să îmi cumpăr ce trebuie și vreau sa știu ce trebuie sa cumpăr.

Mulțumesc frumos .

Modificat de iceman_30
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

On 29.06.2022 at 15:57, Yasmin a scris:

Poze dupa schimbul la ulei de astazi la 27,5k km.

Am facut totul ca la carte:

Surub umplere/golire N90281802
 Surub umplere/golire : N91082701

Cele doua șurube pentru puntea fata pentru golire și umplere și la fel, cele pentru puntea spate, au același cod?Adică pentru puntea fata, ambele șurube au codul N90281802 iar pentru puntea spate, ambele șurube au codul N91082701?

Mulțumesc frumos. 

Link către comentariu

Verifica link-ul de mai jos (pagina 3) si o sa gasesti toate informatiile necesare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• iceman_30
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!