Jump to content

Demaror


mata
 Share

Postare recomandată

Salutare!De la o vreme motorul de la broscuta mea(1300 din 72....posibil motorul sa fie de 1.6) se invartea tot mai greu cand ii dadeam la cheie.Vazand ca bateria nu este de vina, am hotarat sa desfac electromotorul.Am gasit ceva sicleala pe acolo ,bucsa are ceva joc,iar carbunii in stare medie.Am mai gasit si un fir aproape desprins ce duce de la de la carbune la stator.Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii (sau daca are cineva de vanzare)de unde as putea sa cumpar bucsa si carbuni.Sau daca se potrivesc de alte marci auto.Mentionez faptul ca as vrea sa cumpar urgent ,caci masina sta desfacuta la cineva si nu poate sa o tina mult.Multumesc anitcipat!

 

Modificat de mata
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inainte de a intra in Barlad (cum vii de la Vaslui) cam vis-a-vis de Petrom este un magazin de piese auto ce comercializeaza cam orice piesa de schimb pentru electromotoare si alternatoare .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!