Jump to content

Motorina in baia de ulei


Andrei1992
 Share

Postare recomandată

Va salut,

asa cum am mai apelat la voi cu anumite probleme, dar de acea data la un Golf, acum ajung din nou la voi cu o problema care a stors timp si bani destul de multi. Sa incepem:

Am un Polo 1.4 TDI BNM din 2007

Scurta istorie. Mergand linistit cu masina, aceasta s.a ambalat singura (fum alb ca la balamuc, tot tacamul) si s.a oprit, la service au constatat ca era crescut nivelul la ulei si ca de fapt motorina ar fi intrat in baie. Din aceastra treaba a trebuit sa schimb pistoane, biele, oringuri (injectoare in perfecta stare) etc. La o luna si inca putin din nou, aceeasi poveste, am schimbat si chiulasa, ca ar fi fost uzata. Acum dupa aproximativ o luna si jumatate problema a aparut din nou, turata in mers si sa oprit, fara sa.mi semnalizeze in bord ca este nivelul crescut la ulei fara nimic... 

Am citit undeva ca ar putea fi de la pompa tandem, in prezent pe masina este una Bosch. 

Ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aia a fost problema de la bun inceput.O luna si ceva dureaza si/sau un numar de kilometri pina se aduna destula motorina in ulei suficienta cit sa faca autoaprindere si suctiune prin admisie.Cititul nu te ajuta cu nimic,un mecanic bun,in schimb,da.Cu toate acestea,nu trebuia sa deschizi topic,cel mai probabil,moderatorul il va inchide sau sterge in secunda doi.

Modificat de dan 48
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca poate muta cineva in alta parte ce am scris, ok.

 

Deci sa inteleg ca este pompa tandem?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva, se potrivesc aceste pompe si de pe 1.9 TDI?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • R_a_z_v_a_n a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!