Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

Al 2-lea numar e gresit :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

L-am sters Mabial atunci ca si eu il am doar primul si cu ala vorbesc cu ymy

Link către comentariu

Baieti motivul real pentru care va tot'' ingnorat ''sau'' amanat' cu programarile Ymy (a venit barza din nou),ii tatic de baiat a -2- a oara de luni azi am fost pe la el si am schimbat la mine la golf kit-ul de volant ambreiaj si rulment.

Sa ii traiasca si sa creasca mare.

Link către comentariu

Salutare oameni buni!

Trebuie sa-mi duc masina la reparat - aripa dr frecata si usor infundata la pasajul rotii, usa dr frecata poate chiar infundata ca bandoul e indoit usor. O fac pe RCA-ul autorului, deci nu ma intereseaza pretul doar calitatea (prin asta inteleg si sa-mi puna totul la loc, va trebui dat jos panoul de usa). Din lista de la Omniasig nu stiu ce sa aleg, citesc de 2 zile tot topicul asta de la inceput si tot nu m-am decis. Am sunat la Peterauto in Gilau si mi se spune ''post telefonic suspendat pentru neplata''! Atunci unde sa mai incerc? Cei care ati fost prin service-uri anul asta, dati-va cu parerea va rog

Link către comentariu

Nu inteleg de ce nu mergi la reprezentanta? La autoworld sau la Skoda pe calea turzii, am auzit ca stau bine la tinichigerie.

Link către comentariu

Nici Compexit si nici Autoworld nu fac parte din lista partenerilor cu decontare directa ai Omniasig. As avea in schimb reprezentanta de la Volvo, de care am citit impresii pozitive pe forumuri, probabil ca pana la urma acolo voi ajunge. Mersi pt raspuns!

Link către comentariu

Eu am avut o dauna pe RCA Omniasig de 2003 lei pe care am rezolvat-o fara probleme la Compexit in vara asta.

Link către comentariu

Al 2-lea numar e gresit :)

Am copiat aceste numere de pe cartea de vizita primita de la ymy. (prin august)

Si eu tot primul numar il folosesc. Scuze pt. greseala. :banghead:

Am vazut si am corectat eu cristy

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

rostov105 Confirm Compexit, de doua ori am vopsit ceva la ei si a iesit impecabil de ambele.

Nu mai folosi butonul quote te rog....

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Am fost la Zoltan Auto, Floresti.

Ce mi-a placut: culoare dupa vopsire pare ok. Calitatea o sa vedem in timp. A indreptat bine aripa, si bara s-a prins perfect. A lucrat bine zic eu. Pretul mi se pare decent.

Ce nu mi-a placut: m-a tinut cam mult, 1 saptamana. Nu mi-a pus stop identic pe stanga cu cel de pe dreapta. A zis ca nu a gasit. Am luat-o asa si o sa vad cum rezolv stopul.

Lucrari:

- schimb punte spate

- schimb bara spate + vopsit

- schimb stop stanga spate

- reparat + vopsit (partia) hayon

- reparat + vopsit aripa stg spate

Pret: 2200 lei (cu piesele din dezmembrari). V-am zis ca estimarea de la Autoworld era 11000 ?!?

Destul de multumit deocamdata.

Link către comentariu

Si-a montat careva in Cluj modul cu cheie briceag aftermarket?Daca puteiti spune unde si cost aproximativ.

Link către comentariu

LevyP Suni la numarul asta RADU...0744 970 124 si vorbesti cu el si te rezolva

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Am sa incerc dar prima data trebuie sa trec pe la Ymy ca imi bate ceva bucsa pe fata si dupa acea sa vad ca bugetul e un pic limitat

OK.

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Eeei, traiasca net-ul si forumurile!!

Cine credeti ca m-a sunat ieri? Insasi doamna Georgeta Joldis in persoana!! M-a invitat sa-mi repar masina la ei la Compexit si sa vin sa vad conditiile de lucru de acolo...deci va dati seama ca seara pe la 7 eram acolo :icon_bounce: Intr-adevar, curatenie , hale incalzite, plin de masini la vopsitorie, mai putine la tinichigerie, la ora aia mai era dansa si un tinichigiu, amandoi foarte ok, fara sa dea senzatia ca abia asteapta sa inchida ''bolta'' - programul lor de lucru e pana la 19.

Intr-un cuvant m-au convins si am batut palma, astept sa ma cheme sa le las masina pe mana.

Deci forumul e citit cu siguranta de Compexit - cel putin pe partea de tinichigerie-vopsitorie - asta denota ca ii intereseaza satisfactia clientului, ceea ce e esential dupa parerea mea.

Nota 10 pentru abordare, doamna Joldis! ! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Da, si eu cred ca cei de la Compexit se uita. Am avut o masina lovita acum ceva ani de zile si am dus-o la ei. Si 3 sapt nici nu s-au uitat la ea. M-am plans aici si apoi seara deja era in atelier. Daca sunt fonduri, Compexit e una din cele mai bune alegeri pentru VAG (poate cea mai buna).

Link către comentariu

salut baieti si fete spuneti-mi unde sa-mi schimb uleiul ,un service bun si ieftin va rog

:exclaim:

Link către comentariu

Varga Imre

YMY : 0743470234,

tel/fax:0264265830

e-mail: ov_profesional@yahoo.com

Poti linistit sa apelezi la el ca nu iti va parea rau.

Eu azi am fost la o constatare la el si am ramas cu o parere foarte buna,joi ma duc sa schimb bucsaraiele si am sa revin cu mai multe detalii .

Link către comentariu

ce pot sa zic si eu legat de service-uri din cluj.ymy baiat bun meserias dar dureaza cam multisor pana te programeaza si putin cam scump fata de altii(acuma unii o sa sara si o sa zica ca ii foarte bun si de aia dureaza pana te programeaza)asa o fi doar am zis ca e meserias bun,baietii de pe ciprian porumbescu iarasi foarte buni si multumit de ei,dar ''preferatul'' meu ramane ''domnul danut'',un service langa metro,baiat foarte serios,meticulos,iti explica ce face si de ce face,febletea lui sunt turbinele,numa pe a mea a curatat-o de vreo 3 ori in 4 ani.ca pret mie nu mi se pare scump deloc.

daca vre-ti un numar de telefon 0740892843.

se pare ca gramatica asta ii din ce in ce mai grea pentru mine.... vreti

Link către comentariu

Mie i-mi suna a reclama postul........

Modificat de LevyP
Link către comentariu

poate sa iti sune a ce vrei tu,asta e parerea ta,sunt multi care se afla si ei in treaba sa comenteze,eu am postat in topicul service cluj unde lumea intra sa i-si imparaseasca parerile legate de service-urile pe unde a fost.si daca te uitai mai bine ziceam lucruri bune si de ymy si de baietii de pe ciprian porumbescu.

Link către comentariu

o intrebare ptr.neag cat de ieftin e domnu danut al tau de ex, cat e curatatul de turbo? cat e schimbul de ulei cu toate filtrele si bineinteles ulei bun si filtre nu starline sau de genul.

Link către comentariu

ulei si toate piesele pe care mi le-am pus pe masina mi le aleg eu(adica ce firma pun) el iti da un sfat,si un pret la care le -ar putea aduce el,dar decizia iti apartine de unde si cu cat le cumperi.schimburile de filtre le fac eu,uleiul i-l schimba el pentru ca nu am groapa,schimbul de ulei e 20 de lei,iar de exemplu un schimb de telescoape pe fata m-a costat 100 de lei(chiar saptamana asta),un curatat de turbina e 200 de lei,un schimb de fuzeta la passat a fost 70 de lei.

iar legat de ymy nu am ce sa zic numai de bine cu o singura exceptie.montat kit de brate swag cumparat de la el,pret 15 mil(pentru passat,montaj inclus),montat tot de catre el,iar dupa aprox 6-7 luni si vreo 8000 de km a inceput sa bata un brat,baiatu s-a intors la el si ymy i-a zis ca bate din telescop,iar dupa 2 saptamani baiatu s-a dus in alt service unde s-a constatat ca un brat era praf.da eu recunosc ca e un meserias bun si poate omu a gresit,dar de aici pana a vedea comentarii rautacioase si arogante la adresa mea e cale lunga.in fine fiecare e liber sa aleaga unde i-si repara masina,iar altii sunt liberi sa ma acuze de reclama.

Link către comentariu

aici nu de ymy e vb.e vb ca tu dai ex.ca e scump ai reparat ceva la masina sa zici ca e scump,si baiatul de ce nu sa intors inapoi cu bratul cu siguranta ca ii dadea altul doar vb.aia nu creste la el in gradina bratul.nu te acuza nimeni de reclama e libera piata asa ca bafta si succes. :emthup:

Link către comentariu

• 1 month later...

Am fost azi la YMY cu problema la o roata (etrierul nu era prins bine si apasa pe butuc la franare). Omul e foarte cautat si am si inteles de ce. Mi-a zis la 12, la 12 a bagat masina in atelier. La 12:30 a scos-o. Am ramas placut impresionat si o sa mai apelez la el si il recomand cu caldura.

Link către comentariu

Va salut!

Imi poate spune cineva un service bun care are contract cu allianz-tiriac? partea de tinichigerie ma intereseaza. M-am uitat pe lista de la asigurator dar nu-mi spun nimic denumirile!

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!