Jump to content

Service-uri in Cluj-Napoca

flo
 Share

Postare recomandată

Trebuie sa repare bine VW si Audi nu bmw si mercedes, sunt chestii total diferite.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

compexit.

Link către comentariu

multumesc baieti! comparativ cu Autoworld - Compexitul e mai bun la tinichigerie, mai rapid sau nu?

Link către comentariu

salutare

are cieva nr de telefon a lui Calin de pe municii care se ocupa cu audio? daca se mai ocupa

Link către comentariu

octavia 4ever

Calin Popa - audiotop : 0722240841

Link către comentariu

salutare. Imi puteti recomanda un atelier serios de tinichigerie-vopsitorie care stiti ca lucreaza bine si repede? Am nevoie pentru o cunostinta de-a mea cu un Golf 5 gasit lovit in parcare la supermarket de un idiot / o idioata care i-a infundat pragul undeva in zona dintre usi. Ar trebui tras inapoi + vopsit pana nu-l prinde rugina. Multumesc de sugestii.

Salut,

Ai gasit atelier de tinichigerie-vopsitorie ? Ma intereseaza si pe mine, dar nu as vrea sa ma duc la reprezentante. Daca stiti vreun particular din asta care face si lucrari mai mici, dar sa faca munca de calitate, va rog sa-mi recomandati.

Merci.

Link către comentariu

merci ''octavia 4ever''

Modificat de bzsa
Link către comentariu

compexit.

In nici un caz nu recomand Compexit. Numai probleme am avut cu ei de 2 ani incoace.

Link către comentariu

Salutare dragi colegi!

Pt un schimb de distributie cu tot cu piese, manopera si garantie la un pret rezonabil ce imi recomandati la Cluj?

Multumesc mult!

Modificat de AB05ZYC
Link către comentariu

imy din floresti

Link către comentariu

compexit.

In nici un caz nu recomand Compexit. Numai probleme am avut cu ei de 2 ani incoace.

te referi la partea de motor sau la tinichigerie? Sau in general?

Link către comentariu

In general. Pe partea de tinichigerie am avut odata de schimbat bara spate si cand mi-au predat masina era retezat coltul acela ascutit din capat (unde se imbina cu aripa) si un surub uitat pe jos (pe sub masina) si gasit de mine dupa vreo 2 zile in cauciucul rotii spate (dupa ce am observat ca roata e din ce in ce mai moale). I-am facut sa imi schimbe din nou bara pe cheltuiala lor. De vopsitorie nu ma pot plange pentru ca ambele bari au fost vopsite impecabil si fara diferente de nuanta cu restul masinii dar asta cred ca se intampla la orice service mai rasarit. Tot cu echipa de la tinichigerie am mai avut probleme in garantie cand am reclamat o infiltratie de apa in cheder-ul de la portbagaj si o portiera spate nereglata corespunzator. Rezultatul: probleme nerezolvate nici pana acum plus portiera fata dereglata de ei (inainte se inchidea impecabil), plus cleme lipsa la remontarea capitonajului hayon-ului plus una rupta si cazuta in interior (cu o familie de greieri). Ar mai fi si altele dar am mai scris despre ele si pe alte topic-uri.

Eu am hotarat sa nu mai calc pe la ei prea curand datorita numeroaselor probleme cauzate in doi ani de cand am masina si, mai ales, datorita unei discutii pe care am avut-o cu directorul executiv in care, in loc sa accepte greselile facute de angajati, el incerca sa ma convinga ca asa sunt toate service-urile din Romania.

Azi dimineata mi-am montat tempomat la Autoworld si am fost multumit. Am putut sa asist la toata lucrarea fara nici o problema, s-a lucrat destul de ingrijit si cu scule adecvate (inclusiv cheie dinamometrica la strangerea surubului M12 de la volan) pe cand la Compexit comentau intotdeauna cand le ceream sa asist la vreo lucrare iar ultima data mi-au refuzat categoric acest lucru (evident ca nu am lasat masina). Acuma sper sa nu fie doar autosugestie dar de acum inainte voi merge la Autoworld atata timp cat o sa fiu multumit.

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

Lasa ca si autoworld au bubele lor... cel mai sigur pt lucrari de mecanica mergeti la YMY in floresti, e foarte bun!

Link către comentariu

Sunt convins ca si ei au problemele lor dar atata timp cat asist la lucrare si sunt multumit voi merge la ei. Cand nu o sa mai fiu multumit o sa incerc in alta parte.

Link către comentariu

Imi recomanda cineva un electronist priceput la modele mai noi VW? Vreau sa montez un volan multifunctional de Passat B6 si as vrea sa discut si montarea unei incalziri in scaune sau a farurilor cu xenon originale.

Link către comentariu

Salut,

1. sunt nou pe aici, nu am mai postat deloc in acest forum, dar trebuie sa incep. Daca toare lucrurile la banca merg bine, cam pe vineri voi avea prima mea masina VW, un Passat B5.5 2.0 20v si masina fiind oarecum necunoscuta pentru mine vreau sa ii fac cateva operatiuni de baza de genul:

-schimb ulei

-schimb distributie (este pe curea, da? )

-verificat nivelul de lichide

-verificat placute de frana, discuri de frana

Si altele de genu asta si am nevoie in primul rand de un service serios. Desi nu ma scot banii din casa, prefer sa dau un ban in plus unui mecanic / atelier service serios.

Ma intereseaza in principiu sa pot face toate operatiunile de mecanica / electrica / electronica la acesi service.

2. Ma intereseaza un service sau un tehnician priceput la audio. Doresc upgrade-ul audio-ului din masina si trebuie cineva care sa aiba cunostinte avansate teoretice si practice. Daca e nevoie antifonare suplimentara sa stie sa faca asta, daca e nevoie de fire schimbate sa stie sa faca asta etc.

3. Am nevoie de alarma la masina. Masina momentan are doar inchidere centralizata cu telecomanda (telecomanda din cheie) si daca persoana / service-ul care face audio nu se baga la alarme, as avea nevoie si de un astfel de contact.

Imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre acestea, dar nu am reusit sa citesc 35 de pagini de subiect.

Multumesc

Link către comentariu

@10mbc iti recomand pentru partea de mecanica, schimburi si alea alea pe YMY din Floresti, iar pentru audio, alarma, etc. pe Calin Popa de pe B-ul Muncii...spor

Link către comentariu

@10mbc Eu iti recomand fara probleme... #284.

Ai acolo numarul de telefon si adresa. Domnul e foarte de treaba. Face electrica, diagnoza, mecanica, aprope orice... Eu de 2 ani jumate numai la el merg si pot spune ca e profesionist in VW/Skoda/Audi/Seat. Cred ca imi stie masina pe de rost de cate ori am fost la el. :lol: Saptamana trecuta i-am dus de la Alba masina pe platforma si m-a salvat de o groaza de bani pe care ii puteam da aiurea. "Priceputii" de la Alba vroiau sa imi desfaca motorul bucati ca nu stiau ce are. :blink: El mi-a facut masina in 15 minute (din care 5 minute a luat masa) :)

Ca pret lucreaza foarte rezonabil. Daca ai noroc te cheama chiar atunci dupa ce i-l suni. In cel mai rau caz in cateva ore sau a doua zi.

Bafta cu noua masina!

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Imi pare foarte bine sa aud ca exista mai mult oameni care lucreaza bine pe masini VW. Eu pe cine sa aleg? pe ymy (care mi-a fost recomandat) sau pe domnul care mi s-a recomandat acum? E foarte greu de ales asa cand sunt pareri bune despre ambele persoane. (Nu-mi place in Gilau pentru ca ar trebui sa stau acolo pana s-ar rezolva toate problemele, as prefera undeva IN oras unde sa pot lasa masina si sa ma intorc la serviciu pana se rezolva. Ymy am vazut ca este in Floresti, deci ar fi un pic mai bine din punctul asta de vedere.

Link către comentariu

Mergi la ymy ca mergi la sigur... credema. Sa ii zici ca de pe forum ai vazut anuntul ca se bucura :)

Link către comentariu

Si totusi un electrician bun(pentru modele mai noi) nu stie nimeni? Am toate piesele de care am nevoie pentru anumite upgrade-uri, dar nu am sculele necesare si priceperea/experienta.

Link către comentariu

Daca te incalzeste cu ceva (sau nu), personal l-am vazut pe domnul din Gilau lucrand la partea electrica pe A6 3.0 TDI Quattro si Touareg 3.0 TDI. Ii dai un telefon si ii explici despre ce e vorba.

La domnul Ymy nu am fost niciodata (poate ca din cauza ca tot timpul era cu programare), dar si despre el am auzit numai si numai lucruri bune.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Am sa incerc la amandoi. Multumesc de sfaturi! Daca intre timp mai stiti vreun electrician bun, nu ezitati! :icon_thumright:

Link către comentariu

Vezi ca Ymy de miercuri e in concediu vreo 10 zile deci daca e urgent iti ramine domnul din gilau.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!