Jump to content

indentificare motorel


KRAKEN
 Share

Postare recomandată

Am gasit la cineva un motorel. Pare ok, se invarte, numa' ca seria imi da niste nedumeriri.. poate sa imi spuna careva de care e??

 

991ca0516228424.jpg 1f99f0516228446.jpg 993276516228458.jpg 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motorul pare a fi unul de 34cai (sau 40 americani) hybrid - sau bastard. (cu siguranta e un 1200) - Adica prima serie de 1200 (anii 60-61) cu picior de alternator separat de bloc. Are unele vulnerabilitati, fiind un design inca neevoluat. Si multe piese nu se potrivesc de la 1200-le normal.

Cel mai bine, pt. a vedea exact ce este, pozeaza soclurile prezoanelor ce tin rampa de culbutori. Daca ele sunt rotunde (soclurile) atunci e ce am zis mai sus. Daca sunt patrate atunci e un 1200 normal, dar foarte timpuriu (ma uit la gaura de ulei, peste care vine piedestalul alternatorului, e mica si rotunda).

http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?t=662275&highlight=bastard+40hp

 

Seria pare repoansonata.

Cfm linkului urmator, seria ar fi o serie de Typ1 pre '56, probabil repoansonata pe acest motor mai recent. Sau poate seria e o inventie totala, sau poate link-ul urmator nu e corect, totusi :)   https://www.thesamba.com/vw/archives/info/engine_letters.php

Modificat de Komissar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Seria e 112... 

de 1,2 am banuit si eu ca e vorba.. E bine ca se mai invarte- e posibil sa fi fost pe ceva utilitar? ,,drujba'' :biggrin:   sau similar??

..zici sa scot capacele de tabla pt poza?? bine. Ma uit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate sa fi fost de broasca sau de bus. De industrial nu. Cand au fost fabricate motoarele alea inca se livrau motoare de tip mai vechi (cu piciorul dinamului incorporat in bloc) ca motoare industriale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles, dar referitor la table- se potrivesc de la alte motoare de 1,2? sau sunt si astea mai..  ,,speciale'' si ele? ce alte piese ale modelului asta sunt ,,speciale''??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!