Jump to content

Golf 7R Lapiz Blue

Pitocu

Postare recomandată

11 hours ago, cristi511 said:

Salut,

Ce jante sunt cele din poza de mai sus?

Sa o stăpâneștii sanatos si fara incidente. :) 

Am gasit intre timp:

Tomason TN 15

Link către comentariu

Nu vreau sa critic dar de ce are caderea aia de cuplu la 3750rpm? si puterea scade asa brusc de la 6300rpm?

Link către comentariu

Din ce vad pe harta noua, nu mai este acea cadere. Sta putin constant cuplul apoi creste. Pe vechea harta arata mai rau. La cum arata graficul, pare ca la 6300 rpm s-a lasat acceleratia.

Link către comentariu

Voi nu cititi corect graficul (motan adica) :P

Caderile sunt doar pe harta veche. Pe harta noua sunt OK

Asteptam mai multe detalii de la posesor legat de 6300rpm+. Probabil au vrut sa evite schimbarea de treapta (desi stiu ca masina are si DSG resoftat si teoretic n-ar trebui sa schimbe pe manual - acum depinde ce s-a cerut la resoftare)

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Scuze ca am rapuns greu.

Va multumesc pentru aprecieri.

Legat de caderea de la 6300 cred ca e legat de faptul ca bujiile nu erau schimbate si ca filtrul era plin de praf, abia respira si au aparut niste misfire-uri la ture mari.

I-am inlocuit bujiile cu ngk racing si am curatat filtrul, dar nu am facut dyno. Masina merge curat acum.

O sa il intreb si pe Mihnea, sa imi spuna parerea lui.

Legat de cafea, e can greu, pt ca vin destul de rar in tgv si de obicei stau o zi, max 2. Dar vedem.

Link către comentariu

Am primit si raspunsul: Racirea pe dyno era defectuoasa si nu cred ca a dus-o pana in limitare.

Ce pot sa zic e ca masina trage pana la 7000 fara efort.

Modificat de Pitocu
Link către comentariu
  • Administrator

E totusi un ventilator de 24.000mc/h dar in aceasi camera au fost inainte de masina ta alte 4 ore de lucru la o alta masina. Se lucreaza deja (pe hartie momentan cu schite si preturi) la upgradarea sistemului de ventilatie.

Link către comentariu
  • Administrator

Crede-ma ca e buna, iar Mihnea a recunoscut ca nu a vazut la nimeni in dinamometru statie industriala ce sa verifice cantitatea de O2 si CO2 din incapere. Stiam exact daca sa facem run-uri sau nu prin nivelul de oxigen din camera.  A costat jucaria ceva dar merita 100% (asta pe ce are dinamometrul inclus sa masoare presiunea atmosferica si temeperatura din incinta)

Link către comentariu

Ti-am zis si la Victoriei iti zic si aici ...masina e bine bine! Cum e cu nivelul de ulei acum ai reusit sa il duci sub maxim  ? 

Link către comentariu

@voinea Eu sunt super multumit de cum a iesit si cum merge masina. Nu am nicio intentie sa iti critic dyno-ul. Eu doar asa am fost informat. Sper ca nu ai luat in nume de rau ce am spus.

@motanelul Am aflat care e treaba. La franari agresive urca uleiul si o parte din el e absobit de epurator si aruncat in admisie. I-am comandat un catchcan si un fix pt problema asta: http://www.racingline-performance.com/vwr-oil-catch-can

Link către comentariu
  • 1 month later...

Next upgrade: DQ500 7 Speed DSG de pe Audi RS3 8V

Marti o montez pe masina. Sper sa mearga totul bine :)

IMG_6016.JPG

Link către comentariu

Asta nu e ceva ce vezi in fiecare zi. Ai ajuns la limitarile cutiei standard sau ai probleme cu ea ?

Link către comentariu

Pt. ca suntem la limita ei. Problema e de cuplu, nu cai. Iar pe o masina 4motion tot stresul se duce in cutie. Nu mai zic la ce e supus cardanul/diferentialul/haldex-ul etc

Link către comentariu

La mers normal cutia se cutia se comporta ok. Problema pe care o am eu e la plecari cu LC.

Nu am voie sa pun filmare aici. Cauta pe youtube Golf 7R TTE450 lauch control si o sa gasesti o filmare in care scapa cutia.

Modificat de Pitocu
Link către comentariu

Fiind o treapta in plus ar trebuie cam toate rapoartele sa fie mai scurte nu ? Asta ar echivala (si depasi) cred cele 30 kg in plus ?!?

Link către comentariu
2 minutes ago, ShadoWzZ said:

Fiind o treapta in plus ar trebuie cam toate rapoartele sa fie mai scurte nu ? Asta ar echivala (si depasi) cred cele 30 kg in plus ?!?

Exact la acest aspect ma refeream si eu ;) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!