Jump to content

Huse Octavia2,

codz
 Share

Postare recomandată

Ieri am fost si eu si mi-am facut huse la Dl. Marius la Piatra Neamt.

Scaunele se demonteaza pentru a putea a masura si face husele pentru fiecare scaun in parte!

Nu sunt lipite ci prinse asa cum sunt la toate husele! Deci se pot si demonta daca ti neaparat.

O sa revin cu poze!

Pentru cei din zona Bistritei am si un mostrar cu materiale!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bridefo

23

• Valix

19

• gabriel

15

• doarmarius

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

De aratat arata bine, nu este nici un dubiu.

Totusi, eu am la birou scaune din material asemanator (cu ce vad in poze) si material textil. Vara, pe cele din materialul acela (imitatia de piele) transpiri groaznic. Pe cele textile nu este nici o problema.

Vreau sa-i intreb pe cei ce si-au montat, cum se comporta pe caldura aceste huse?

Se incing tare cand masina este lasata in soare?

Link către comentariu

revin cu intrebarea mai concret.

daca ai pus la nenea cu demontatu scaunelor huse de textila.

iti cade cafea pe el,cum le scoti sa le speli daca se pun asa de complicat?

cum le pui la loc?

la Piatra Neamt?

Link către comentariu

nu am spus ca se pun complicat! Chiar am spus ca sunt montate asemanator huselor din comert!

in rest citeste ce s-a scris mai sus!

Toate cele bune!

Link către comentariu

@popica

Cum se simt cand e arsita afara?

Link către comentariu

astazi masina a fost in soare de dimineata pana la ora 16. A fost soare toata ziua. Nici o diferenta fata de tapiteria din panza care am avut-o pana acum.

E drept ca ale mele sunt descise la culoare pe mijoc si negre pe margini si lateral.

Link către comentariu

si cu transpiratul cum sunt? la panza sunt oarecum aerisite...

Link către comentariu

Am condus doar Piatra- Neamt - Radauti - Campu Lung Mold - Bistrita!

In cele sase ore de mers nu am avut probleme!

Link către comentariu

Vreau si eu un nr. de telefon de la Marius ,probabil o sa vreau si eu huse pt. skoda octavia.

Ma poate ajuta cineva ?

Link către comentariu

0724347455

0740893080

0133634104

Link către comentariu

care e din bucuresti si are astfel de huse. Vreau sa vad si eu live o tapiterie !!!

Link către comentariu

Dat fiind faptul ca "Dl Mrius" nu prea intra, ma fac avocatul lui:

1. Nu stiu ce sa spun!

2. Am vazut cum se croieste, rascroiete, se monteaza , ... etc

3. Imi plac husele facute de el!4.

4. am stataprox 2 ore sa monteze huse pe "OCTAIA II"

5. o SA DESCHID SUBIECT LA "FEEDBACK"

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare!

Mai este cineva interesat de aceste huse?

Am vorbit cu domnul de la Piatra Neamt, dar nu mai vrea sa vina in Bucuresti! Insa daca suntem mai multi poate il convingem sa vina!

Link către comentariu

Eu nu sunt foarte hotarat. As prefera sa mai treaca ceva timp sa vedem cum se comporta husele:) Si ar mai o chestie, pot sa primesc factura pe suma?

Link către comentariu

am vorbit cu bridefo si pare multumit de ele ...

Link către comentariu

...si eu sunt foarte multumit de ele... si dupa cum vad nimeni dintre toti cei care si-au pus huse nu a fost dezamagit de ele asa ca puteti apela cu incredere la meserias sa va faceti huse.

Link către comentariu

astazi masina a fost in soare de dimineata pana la ora 16. A fost soare toata ziua. Nici o diferenta fata de tapiteria din panza care am avut-o pana acum.

E drept ca ale mele sunt descise la culoare pe mijoc si negre pe margini si lateral.

Eu pun mai direct intrebarea: materiale textile nu are? Numai imitatie de piele?

Nu de alta dar ar fi pacat pentru ca din poze arata superfain.

As fi interesat si eu de huse daca be strangem mai multi in Bucuresti si daca materialele pot fi si textile.

Link către comentariu

Are si materiale textile, dar n-ai vrea sa le vezi cum arata( calitate , combinatii de culori si textura de kkt). Eu am si mostre de material textil lasate de Marius daca vrei neaparat sa vezi la un drum prin Ploiesti. Ca sa-ti faci o idee: cu siguranta ai vazut pe undeva intr-un targ sau magazin de mobila de mana a3-a canapele sau paturi superieftine acoperite cu niste stofe-plusuri-raiate; acelea sunt materialele. Marius mi-a explicat ca nu exista la indemana materiale bune si asta pot sa ti-o confirm si eu care am cautat sa-mi fac o canapea pe comanda pentru living si am vrut un anume material textil; l-am gasit cu greu, dar numai la o fabrica de mobila care lucra numai pentru export si cu materiale de afara( pretul la materialul asta textil a fost dublu fata de pretul la piele ecologica). Daca te descurci de material ti le face !

Modificat de bridefo
Link către comentariu

Sa zicem ca ma apuc sa-mi caut material (pielea aia ecologica se si crapa in timp), insa parca mi-a sarit in ochi la un moment dat aici pe topicul asta cum ca Marius nu mai vine in Bucuresti. Asa e sau ma insel eu?

Link către comentariu

Probabil ca nu vine decat pentru un set de huse ca nu e rentabil pentru el in banii aia sa-si scoata si drumul. Cred ca daca va adunati macar 4-5 o sa vina cu siguranta (cand le-a montat la mine avea si pentru Bucuresti vreo 4 seturi).

Daca iti cauti material da un telefon inainte sa-ti spuna cati m trebuie si bineinteles trebuie sa fie material de tapiterie.

Discutati la telefon ca nu are internet acasa si nici nu e un pasionat de net; intra din an in paste la o ruda, asa ca nu va bazati decat pe telefon!

Link către comentariu

Am facut si eu luna trecuta huse la dl Marius si pot sa va spun ca am ramas placut impresionat de profesionalismul cu care isi face meseria. Pana acum nu am avut nici o problema cu ele si sper nici sa nu am, singura me ingrijorare fiind referitoare la solutiile ce o sa le folosesc pentru curatare. Si asta ca sa nu dauneze pielii.

Mai am cateva poze....

:hainoroc:

Link către comentariu

Cred ca o sa-i cer lui Marius drepturi de autor pentru modelul in doua culori :hainoroc: . Vad ca face din ce in ce mai multe si chiar arata super! Sa le stapanesti sanatos!

Link către comentariu

fain, sincer asta mi se pare singura varianta buna la care as apela sa imi imbrac scaunele.

Modificat de Metal
Link către comentariu

pai haideti! trecem de la vorbe la fapte? cine doreste sa se inscrie? daca ne strangem mai multi poate vine marius la bucuresti!

eu, unul, doresc! urmatorul?

Link către comentariu

Cat mai costa? Si eu m-as baga dar am niscaiva nunti si vreo pana in niembrie nu ma bag. Plus ca vreau textil.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!