Jump to content

Golf Alltrack 1.8 TSI

CristiALF

Postare recomandată

Oau ce masina fresh la doar 118k , felicitari

Ce face exact = dog bone Powerflex ?

Apropo de parbriz , am criticat eu cand l-am schimbat pe motiv ca are deja puncte , dar era doar murdar

Si pana in ziua de azi arata impecabil dupa 2 ani si 40k - Saint-Gobain

In acelasi timp capota vopsita are deja 4-5 puncte unde s-a luat vopseaua de la pietricele

Link către comentariu

Merci!

Pai mi-a fost recomandat de tuner data trecuta pentru acest motiv:

"A lower engine mount bush insert can be one of the most rewarding yet cheapest upgrades you can do to your car. These really help to reduce transmission slop (often felt when going on and off the throttle) by minimising lateral engine movement giving you a much more direct feeling!
Many exhaust manufacturers also advise these as a necessary upgrade when fitting a performance downpipe."

Cam asa arata:

https://www.powerflex-shop.com/Powerflex-PFF85-832-Lower-Engine-Mount-Insert-Audi-A3-TT-VW-Golf-7-Passat-3G-Tiguan-Touran-Seat-Leon-Skoda-Octavia

O mizerie de plastic care vine ca un capac peste bucsa existenta si rigidizeaza. Cica 1-2 saptamani o sa trepideze masina, zici ca e un fel de caruta pe dedesubt momentan :) , induce niste trepidatii. Sa speram ca nu dureaza prea mult, dar ideea e ca se simte deja aceasta rigidizare, o sa vad cum se comporta in timp. Cica ajuta mult sa nu mai ai acele miscari odata cu puterea marita. 

Link către comentariu

Si eu am montat bucsa de la powerflex, initial am pus neagra dar fiind extrem de rigida am schimbat cu una de culoare galbena. La mine se simt vibratii doar cand dau cu spatele...in marsarier. Inteleg ca si tu tot pe galben ai mers.

Link către comentariu

Da, e tot galbena. O sa vedem cum se simte dupa ce "se lasa", daca ma supara o scot ca pe o masea stricata next time :rules:

Link către comentariu
marius1982.11

Imi cer scuze ca ma bag, am vazut niste instertii pt suport cutie de viteza pt golful meu, insa nu stiu care e mai moale sau care e diferenta de culori. Am vazut rosu si galben care fizic par lafel ca forma. Oare care sa il aleg? Ce e drept, cel rosu scrie in descriere ca e pt diesel insa poate aveti experienta mai multa cu ele.

https://www.powerflex-shop.com/Powerflex-PFF85-441R-PU-Upper-Gearbox-Mount-Insert-Diesel-Models-for-VAGNo41

Daca e sa ma iau dupa ce scriu ei, la cel galben e compatibil cu codul meu de piesa, care e 555 AJ in coada.

https://www.powerflex-shop.com/Powerflex-PFF85-441-PU-Upper-Gearbox-Mount-Insert-for-VAG-No41

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic, eu am luat ce mi-a recomandat tuner-ul. 

Am gasit pe Net asta, nu stiu daca este un cod general valabil pentru toate produsele lor, dar banuiesc ca poti trage o concluzie cat de cat..

image.thumb.png.7f542c8f32a7b25c31d2a45ce8a6f3f8.png

Link către comentariu
marius1982.11

Asa e, acum mi-am dat seama ca poza ce o aveam mai demult postat pe forum la un suport era de benzina, al meu nu are nicio terminatie. Asa e cel de diesel, deci cel rosu imi trebuie. Multumesc.

Desi, al meu e tunat :)). LOL. Cred ca voi da cu banul

Link către comentariu

Eu nu as pune daca apar vibratii

Ca doar nu am masina de curse , o pot controla perfect si asa

Powerflex Bucse poliuretanice > Producător Powerflex

Bucșe poliuretanice

Bucșele din poliuretan sunt componente indispensabile a oricărei mașini de curse. Înlocuiesc cele din cauciuc ceea ce ajută la îmbunătățirea sensibilității la manevrare și la direcție. Oferă o rezistență mai mare la temperaturi, influențe externe și substanțe chimice de suprafață. Alegeți dintr-o varietate de durități. De la cele mai moi (similare cu cauciucul serie), până la cele mai dure (similară cu nylonul). Recomandăm instalarea într-un atelier specializat. 

duritate și rezistență ridicată

disponibil atât pentru modelele moderne, cât și pentru cele vechi

stabilitate crescută

control ridicat

mai multă siguranță

la varianta cu cea mai mare duritate în utilizarea de zi cu zi, confortul la volan poate fi redus

Link către comentariu

Eu am avut Dogbone powerflex pe Golful actual si l-am dat jos cu prima ocazie in curte :))

transmitea vibratii muult prea mult si am renuntat.... :(

Link către comentariu

Sunt la munte si pana acum pot sa spun asa:

- vibratiile la ralanti sau viteza mica s-au diminuat foarte mult

- la viteza este ok, singurul lucru indus este o rezonanta crescuta in evacuare. Eu oricum am o plaja mica de turatie in D in care am o mica rezonanta de la evacuare, asta s-a amplificat putin.

- sunt insa socat de un lucru: a legat cumva masina in asa fel incat am castigat stabilitate, clar merg sensibil mai tare in curbe fara sa fie necesar sa franez, este cumva ireal 😳. Sincer nu ma asteptam ca dopul asta de plastic sa conteze atat de mult pe partea asta…

Link către comentariu

Motorul si cutia sunt mult "mai legate" decat cu piesa originala simpla. Motorul nu se mai misca atat de mult in fata si in spate cand accelerezi sau cand iei piciorul de pe acceleratie. Sunt destule videoclipuri pe youtube in care se explica ce se imbunatateste dupa ce montezi aceasta bucsa. Este foarte important sa alegi duritatea corecta in functie de utilizare. 

Link către comentariu

in cazul mqb nu merge aceeasi schema ca la pq35? Adica cu bucsa de RS3? (plina)?

Link către comentariu
marius1982.11

Bun, suportul meu se misca excesiv si ma gandeam ca aceasta insertie ajuta. Adica se misca gen daca modulez acceletatia in trepre mici, se aud niste smucituri. Am pus dogbone nou anul trecut, lemforder si vibreaza mai tare deja :)) As punea pune si gopro-ul sa filmeze in mers, cum a facut acum multi ani sa vad cat de mult smuceste din suport in mers. Ma gandeam sa pun si insertiile astea ori un nou suport de cutie.

Asa e, nu e masina de curse. Dar are catre 160cp, fata de 90 si si cuplul e catre 340 fata de 210 parca stoc.

NIci nu am optat pt cel negru :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!