Jump to content

Probleme/Info Faruri

LuciangIII
 Share

Postare recomandată

salut,

sunt posesor de golf 3 cu faruri cu o singura camera,si am gasit pe cineva care e dispus sa-mi ia farurile acestea si sa mai dau un 50-60 ron si-mi da faruri cu 2 camere??? ce ziceti de pret e bun si daca acele faruri se potrivesc la mine fara nici o modificare.

LA MULTI ANI !!! 2010

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din cate stiu trebuie facute modificari la instalatia electrica

ceva mai multe detalii te rog !!! sa stiu daca fac investitia !!!

pentru ca am inteles ca sunt mult mai bune :Driver:

Link către comentariu

S.Razvan te contrazic putin,daca iei cu 2 camere hella se potrivesc fara nici o modificare,daca iei cu 2 camere de alta firma sunt sanse sa nu se potriveasca la partea electrica si atunci va trebui sa mai cumperi o mufa suplimentara care sa faca legatura dintre soclul nou al farului si cu mufa existenta pe masina,dar dupa cum am zis,hella ar fi recomandabil,calitatea lumini,calitatea produsului si o potrivire 100% fara ajustari,tu poti sa te uiti ce mufa au farurile cu 2 camere ce vrei tu sa le cumperi si ce mufa ai tu la masina,la mine hella s-au potrivit la fix din toate punctele de vedere

Link către comentariu

@pac2bang eu am far cu o singura camera ... si sticla farului de la sofer este sparta.

am sa incerc dupa sarbatori la dezmembrari auto la intrare in Iasi ... sau daca nu iau un far nou din magazin (cum voi avea bani atunci). Eu ma gandesc daca e diferenta intre producatorii ceilalti in afara de HELLA ... ma refer la FIFFT, KLOKKERHOLM sau EUROPARTS. In fond o diferenta mica la intensitatea luminii nu m-ar deranja ... ca aspect sa nu difere!

zipp ... ce marca e noul tau far dreapta ?

Link către comentariu

dupa cum scria si intr-un post mai sus,daca ii sa cumperi sticla din magazin mai bine iei tot farul second,si chiar si intre unu nou nu-i mare diferenta fata de sticla singura,dar ai putea face si acel schimb.are un aspect mai frumos,si sincer zis ca si lumina ii mai buna

Link către comentariu

S.Razvan te contrazic putin,daca iei cu 2 camere hella se potrivesc fara nici o modificare,daca iei cu 2 camere de alta firma sunt sanse sa nu se potriveasca la partea electrica si atunci va trebui sa mai cumperi o mufa suplimentara care sa faca legatura dintre soclul nou al farului si cu mufa existenta pe masina,dar dupa cum am zis,hella ar fi recomandabil,calitatea lumini,calitatea produsului si o potrivire 100% fara ajustari,tu poti sa te uiti ce mufa au farurile cu 2 camere ce vrei tu sa le cumperi si ce mufa ai tu la masina,la mine hella s-au potrivit la fix din toate punctele de vedere

farurile care le cumpar sunt de la un centru de dezmembrari,de pe masini aduse din germania,deci din cite stiu ele sunt echipate cu hella(farurile originale) iar cred ca tipul mi-ar fi zis cind i-am propus sa i le dau p a-le mele si diferenta pentru un set cu 2 camere ca nu se potrivesc daca ar fi asa.

Link către comentariu

nightrayder pe far pe undeva scrie Made in Taiwan dar ce marca e crede-ma ca nu stiu am aruncat cutia in care era farul.

Link către comentariu

salutari in noul an.

O alta intrebare ... la semnalizator, fasungul (:D ) ala vechi se potriveste la un semnalizator nou? Sau trebuie sa-l iau cu tot cu fasung?

Link către comentariu

salutare am si eu o problema cu faza scurta pe stanga la un g3 cu becuri h4 , initial numergea pozitia apoi am schimbat pozitia si rezistenta ca re era arsa si functioneaza dar acum nu mai functioneaza faza scurta pe stanga am verificat si siguranta 1 care corespunde dupa panoul ala

si nimik nu stiu ce pot sa mai verific un releu ceva sau bocu de lumini ... mufele de la bec lea-am dat jos le-am pus si nimik nu stiu ce sa mai verific daca mai are cineva idei ....

Link către comentariu

inainte sa intervi la becul de pozitie,sa-l schimbi si siguranta,faza scurta iti mergea?sau s-au dus amandoua odata,becul sicur ii bun,pune-l la celalant far si vezi,masoara daca iti vine tensiune cand comuti de buton/maneta faza scurta lunga

Link către comentariu

Salut,

Am citit tot topicul si catre ultimele pagini discutia o mers inspre ce ma intereseaza pe mine. Trebuie sa imi schimb farurile mele hella cu 2 camere. La dezmembrari in mures am gasit hella sh doar cu 1 camera :) , nu cu 2. Faruri noi cu 2 camere hella is prea scumpe pt mine. Asa ca m-am uitat la faruri noi cu 2 camere dar alte firme "ne-originale";).

Intrebarea mea ii cat de de bune si rezistente in timp is farurile aftermarket? Se ingalbenesc, fac condens, se matuiesc? Cum bat?

Producatori: KLOKKERHOLM, EUROPARTS, TYC etc; alte firme in afara de HELLA si BOSCH. Orice parere si test facut cu ele ii binevenita.

Stiu ca s-o mai discutat in postul 369,370,372,380 dar as mai cauta pareri despre cine are montate aftermarket si cat de multumiti is.

P.S.: daca aveti de vanzare faruri hella SH cu 2 camere dati un PM cu un telefon si platesc transportul pana in mures eu. Daca sunteti aproape vin eu dupa ele. ;)

Mersi.

Modificat de AlexSava
Link către comentariu

Update: 7 jan 2010

Dupa indelugi cautari si ajutorul a catorva colegi forumisti am gasit hella cu 2 camere second hand. Am si facut un targ bun(95 lei bucata cu tot cu becuri). plus bonus farul de stanga o venit si cu motoras;). Urmeaza sa le montez. sa pot conduce linistit si sa nu mai parchez masina cu fata in gard sa nu o vada careva.

Modificat de AlexSava
Link către comentariu

ca tot e vorba de faruri aici...are cineva de vanzare un far de g3, de dreapta, cel cu doua camere? imi trebuie pt un prieten ca al lui l-a gasit spart in parcare:( sau daca stiti pe cineva care are as fi recunoscator...

Link către comentariu

Eu caut un capac, ala din spatele farului. Poate are cineva?

Link către comentariu

capac pt far, cred ca am eu, trebuie sa caut maine sa vad pe unde e, dar numai de dreapta daca te ajuta...daca ti-ar fi bun vorbim prin PM si ma uit maine, ca aici suntem PUTIN :blink:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am si eu o problema: si masina mea e cam "chioara" pe faza scurta. Am faruri Hella cu 2 camere. Am dat jos farurile, am scos sticla, am spalat oglinda si le-am pus la loc. Daca ma uit din fata masinii lumineaza ok...daca ma urc in masina parca n-as avea lumini cand merg cu faza scurta. Am incercat sa reglez farurile sa bata cat de jos posibil...ideea e sa vad gropile din asfalt mai bine...dar n-am reusit sa le cobor decat f putin. Reglajul electric merge doar pt farul din dreapta (la cel din stanga s-a dus tija aceea ce plastic) si tot timpul ma duc pe pozitia 3...dar tot prost se vede. Nush ce sa le mai fac. M-am gandit la xenoane dar nush daca sunt indicate avand in vedere ca n-am faruri cu lupa. Any ideea?

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Oglinda daca o speli o cam distrugi! Ii aplici fine zgarieturi microscopice care se simt in calitatea luminii. Farul nu este facut cu garnitura de cauciuc tip cheder tocmai pt a nu se putea umbla in el !!! De ce oare l-au facut asa?

Link către comentariu

Cand soseaua e umeda nici un far cat ar fi de bun nu vede la puterea lui normala din cauza umiditatii.Ceea ce ati invatat si voi la scoala e ca umiditatea abosoarbe lumina.Eu am far cu o singura camera si ma confruntam tot cu aceeasi problema numai cand ploua..vedea destul de rau si totusi daca ma duceam in fata masini farurile dadeau o lumina destul de buna.Acum 3 luni am cumparat PHILIPS cu 60% mai multa lumina si credeti-ma dau un randament foarte bun in special pe ceata.

Link către comentariu

Am si eu o problema: si masina mea e cam "chioara" pe faza scurta. Am faruri Hella cu 2 camere. Am dat jos farurile, am scos sticla, am spalat oglinda si le-am pus la loc. Daca ma uit din fata masinii lumineaza ok...daca ma urc in masina parca n-as avea lumini cand merg cu faza scurta. Am incercat sa reglez farurile sa bata cat de jos posibil...ideea e sa vad gropile din asfalt mai bine...dar n-am reusit sa le cobor decat f putin. Reglajul electric merge doar pt farul din dreapta (la cel din stanga s-a dus tija aceea ce plastic) si tot timpul ma duc pe pozitia 3...dar tot prost se vede. Nush ce sa le mai fac. M-am gandit la xenoane dar nush daca sunt indicate avand in vedere ca n-am faruri cu lupa. Any ideea?

Degeaba pui xenon, daca farurile nu bat bine.Doar o sa ii orbesti pe ceilalti si tu nu o sa vezi nimic.Mai bine achizitionezi o pereche de faruri, cu lupa am inteles ca vrei.Si pe ele poti sa lasi bec normal sau sa pui si xenon.

Link către comentariu

Oglinda daca o speli o cam distrugi! Ii aplici fine zgarieturi microscopice care se simt in calitatea luminii. Farul nu este facut cu garnitura de cauciuc tip cheder tocmai pt a nu se putea umbla in el !!! De ce oare l-au facut asa?

Sorine farurile mele sunt facute cu garnitura de cauciuc si sticla nu e lipita de corpul farului cu silicon sau alti adezivi. Se fixeaza cu niste cleme de tabla in partea de sus si jos pe niste garnituri de cauciuc in niste santuri corespunzator facute. Sticla nu e lipita cu nimic. De ce oare le-or fi facut asa?

Link către comentariu

poate a fost umblat in ele. ti se aburesc? sunt hella originale?

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

In afara de farurile de BMW e36, e46 si unele modele de e39 absolut toate farurile ORIGINALE sunt lipite! Crede-ma ca am umblat cu atetea faruri cate fire de par ai tu in cap (si nu te iau peste picior asta mi-e meseria...)

Eu am vrut sa te ajut dandu-ti un sfat de specialitate bazat pe o vasta experienta, daca tu te crezi cocosh rezolva-ti problema cum te taie pe tine capul!

Have Fun !

Link către comentariu

Corect, si farurile mele hella au lipita sticla. Un fel de plastelina ii intre corpul de plastic si sticla.

Link către comentariu

• v@sy changed the title to Probleme/Info Faruri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!