Jump to content

1.4 TSI (TFSI)

rex
 Share

Postare recomandată

Chestia cu slabi pregatiti este clara. Eu nu am mai pomenit un asa service, mai ales de reprezentanta. Cat despre injector, nu trebuie sa fie cine stie ce regula, se mai pot defecta. Discutia este cum a iesit la diagnoza ca e defect doar dupa ce am fost sa ridic masina si nu si de celalte 2 ori. Cand am predat masina si cand au terminat-o. E posibil ca mecanicul sa fi avut nevoie de niste piese.

Stie cineva daca se poate repara tija actuatorului ? Sau de unde sa iau o turbina la un pret decent ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Velocity_Warrior

Ce a iesit la scanare?

Sau nu ati putut sa va dati seama de unde e?

Link către comentariu

Sunt 99% ca e turbina. Nu are putere deloc masina, fluiera ca dracu cand accelerezi si iese un fumalau alb de abia vezi in spate.

Link către comentariu

Printre incercarile astea monitorizeaza si nivelul uleiului. 

Link către comentariu

L-am verificat. Nimic pe joja la rece. Absolut deloc. La cald, verificat acum, iaraei ioc! Doar biluta maro. Ciudat ca nu s-a aprins lampa.

Link către comentariu

La cald nu poti vedea nivelul real al uleiului. Lasa-l cateva minute bune inainte de a vedea nivelul....daca asta ai vrut sa zici. Eu ziceam sa vezi daca nu cumva fumul ala este ulei ars.

Link către comentariu

Catalin: la cald ma refer ca am mers cu ea. Am lasat 15-20 de minute si abia dupa am verificat. Fumul alb este de la ulei cred, pentru ca am verificat si nivelul lichidului de racire si este constant.

Link către comentariu

Hmmmm si sa pice turbina direct?adica ori s a umblat la ea ori ai un ghinion fantastic....prea multe semne de !!!!!!!!!!! Injector acum turbina....tu ai umblat si la pistoane?

Link către comentariu

Pistoanele le-am schimbat tot la ei. Eu nu am umblat la nimic pentru ca imi prind urechile. Teoretic eu m-am dus sa imi schimbe pistoane si distributie

Link către comentariu

Sa nu fie ceva pe la pistoane.....turbina nu pica asa dintr-o data.ori au uitat ceva prin motor.Nu poti sa dai filtrul de aer jos si tubulatura si vezi in ce stadiu e turbina?

Link către comentariu

Mi-a desfacut capacul de la turbina ca sa imi arate ca zgomotul e de la turbina, nu de la distributie. Si mi-a umblat cu o surubelnita pe acolo. Cand mi-au picat pistoanele data trecuta, masina tragea normal doar ca tremura ca dracu la relanti

Link către comentariu

E turbina. Asa imi facea si mie pe decelerare inainte sa pice. Au schimbat-o pe garantie, si cu asta noua nu se mai aude nimic.

Link către comentariu

Mi-a desfacut capacul de la turbina ca sa imi arate ca zgomotul e de la turbina, nu de la distributie. Si mi-a umblat cu o surubelnita pe acolo. Cand mi-au picat pistoanele data trecuta, masina tragea normal doar ca tremura ca dracu la relanti

Uite cum se aude la mine:

https://youtu.be/gvRUrcozkNU

Link către comentariu

Mike... maine iti spun exact care e problema. Cu siguranta este tija de la actuator. O sa pice la un moment dat.

Link către comentariu

Repet: eu merg de 10k+ km cu zgomotul ala. Am umblat la tija de la actuator in trecut si nu m-am uitat daca am strans totul pe acolo.

Link către comentariu

Nu ma deranjeaza asa rau , chiar e un fenomen aproape insesizabil dar voiam sa ma asigur ca e totul in ordine. Masina merge cel mai frecvent cu benzina 99+ de la Petrom sau Maxxmotion de 100 si foarte rar a vazut de 95. Daca se va agrava o sa merg la un "consult" . Va multumesc ! :)

Link către comentariu

Luciosu, exact la fel se auzea si la mine pe decelerare. Totusi, la mine inca mai tragea masina, deci nu ajunsese asa grav. Eu zic ca e turbina :)

Link către comentariu

Tudy si la mine se auzea. Doar ca mi-a umblat "expertul" de la PBN joi la turbina,desi nu l-a pus nimeni sa faca asta si dupa o 100 de km a picat de tot. Asta bineinteles dupa asigurari ca totul e in ordine

Link către comentariu

Diagnostic: axul turbinei este rupt. Trebuie inlocuita turbina

Link către comentariu

Cum s a rupt ...!?! Nu am mai auzit ...

Pana sa se rupă nu a dat semne ca face uzura ...sunete ......cei de la reprezentantă .....

Modificat de pit90
Link către comentariu

Pai dracu stie. Mi-a umblat nea Gheorghe de la Pbn cu surubelnita pe acolo. Maine vine rampa de la Pbn. Inca nu sunt sigur daca sa ii day in judecata say sa ma inteleg cu ei.

Link către comentariu

hmmmm,ciudat rau de tot. Cum naiba sa se rupa asa dintr-o data. Daca vrei iti dau o firma de unde poti lua turbina noua din Germania. Nu o mai cumperi de la ei ca te omoara la pret.

http://www.turbolader.net/  uite aici.

http://www.turbolader.net/Turbolader-Katalog/8900-2381/03C145702P/53039880248.aspx

Modificat de aurelian.paratu
Link către comentariu

Pana la urma ai platit 10000 lei? Sau nu ai mai platit nimic?

Modificat de Mumus.
Link către comentariu

Am platit 13000 pe pistoane, distributie si un injector cu tot cu manopera. Si trebuie sa imi dea o parte inapoi intrucat au obtinut kulanz de 100% pe distributie

Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!