Jump to content

Golf 6/Jetta - Codari/activari VCDS

mark21
 Share

Postare recomandată

Daca o bifezi nu mai poti activa /dezactiva DRL cu maneta de la stergatoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu se dezactiva DRL din maneta de semnalizare?

Link către comentariu

Eu am incercat la un moment dat si nu am reusit. Cred ca nu am procedat asa cum trebuie. Care erau pasii?

Link către comentariu

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Am facut procedura asta si degeaba. Acum vad ca trebuie sa pui comutatorul de lumini in pozitia off. Eu de regula il tin pe auto. O sa incerc si asa sa vad daca merge.

Am activat si DRL din setari byte15 bit 7 sa imi apara in meniu si degeaba. E posibil ca functia sa apara dupa modelele 2010 incoace. Masina mea e my2010 fabricata in august 2009.

Link către comentariu

byte 15 bit 7 se pare ca nu suporta toate ceasurile, eu am ceasuri de golf din 09/2009 si nu mi apare DRL activare/dezactivare in meniu dupa ce bifez functia respectiva de care zici. Totusi sunt golfuri din 2009-2010 care au DRL in meniul BC. In schimb merg dezactivate din maneta de semnalizare DRL-urile la mine

In alta ordine de idei as fi fi vrut o functie gen PRL(permanent running lights) dar pe faza lunga(eventual sa I micsorez si intensitatea din adaptari), se pare ca nu este la bcm ul din 2011, am gasit DRL pe pozitii, pe faza scurta(PRL) pe lampile din far dedicate DRL(asa au farurile de jetta), parca si pe proiectoare am gasit DRL sa activez, dar nimic pe faza lunga. Ideea e ca becurile de faza lunga sunt folosite mai rar ca cele de faza scurta, asta ca sa previi moartea prematura a halogenelor de faza scurta :D

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

Acelasi lucru il gasim descris si in cartea masinii.

In "Caietul 3.1 Modul de utilizare" la capitolul "Luminile si Vizibilitatea" exista subcapitolul "Luminile si vizibilitatea - Functiile" , aici scrie foarte clar cum sa activezi si sa dezactivezi luminile de zi.

Link către comentariu

• 1 month later...

Intrebare "intrebatoare", daca codez sa am DRL pe proiectoare, cand se comuta pe faza lunga (manual sau automat de la senzorul de lumini), se sting proiectoarele sau raman aprinse?

As incerca la mine, dar nu mai am proiectoare :D

Nu va ganditi la vreo tiganie, dar ma gandesc sa montez DRL-uri in bara de R si vreau sa le leg pe mufele de la proiectoare daca tot au ramas libere :)

Link către comentariu

Exista codare pentru proiectoare, sa se stinga la faza lunga sau nu. Dar nu stiu unde e!

Link către comentariu

sa se stinga la flash/faza lunga - pe 09-centrala electrica, la long coding.

Gabi zice daca sting proiectoarele - cand le activezi ca DRL-uri - cand se aprind farurile manual sau auto... chiar nu am verificat asta - Gabi, daca te ajuta imi activez eu pe seara si verific....

Link către comentariu

Exact, nu vorbesc de faza/lunga - flash, vorbesc de faza/scrurta (manual/automat), nu de alta, nu vreau sa merg ca "taranu" cu DRL si in far si in bara :D

Merci mult Florin, astept raspuns, dar totusi as fi vrut sa incerce cineva cu Golf 6, tu parca la tine nu ai faza dedicata pentru DRL, nu?

Link către comentariu

sigur, nu am ..... daca nu verifica alt coleg, cum prind un G6, verific.

Link către comentariu

merci de ajutor, sper sa mai incerce si altcineva, daca are la indemana o interfata ;)

Link către comentariu

Pai DRL-urile se sting can se aprind pozitiile sau faA scurta, automat sau nu. Banuiesc ca functioneaza la fel si cand sunt puse pe proiectoare...

Link către comentariu

teoretic ai dreptate, dar vroiam sa vad si practic, in cazul in care DRL-urile se muta pe proiectoare ;)

Link către comentariu

Si practic este ca in teorie, deci se sting.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cu riscul de a fi un pic offtopic, care este codarea pentru a face claxonul functional fara contact pus?

Link către comentariu

Exista codare dar eu nu am reusit sa fac sa mearga la G6, O2FL , etc.

Link către comentariu

Cu riscul de a fi un pic offtopic, care este codarea pentru a face claxonul functional fara contact pus?

Horn without Terminal 15 active.

La mine e byte 11-bit 1 pe centrala.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

stie cineva cum pot sa setez sa se inchida/blocheze automat usile dupa 5-10 km/h, la un jetta din 2012? mersi

Link către comentariu

POate pe centrala electrica, in codari.

Link către comentariu

stie cineva cum pot sa setez sa se inchida/blocheze automat usile dupa 5-10 km/h, la un jetta din 2012? mersi

ma gandeam sa le solicit celor de la reprezentatnta sa imi activeze aceasta functie daca este posibil...

Link către comentariu

cts, este posibil.

Al Bundy, sunt si pe centrala biti insa la mine nu sunt bifati. La mine toate setarile sunt in adaptari la ceasuri. Nu stiu daca asta are legatura cu faptul ca am BC+

post-104992-0-13521700-1398423911_thumb.

LE: Un printscreen cu setarea din adaptari:

post-104992-0-03199000-1398424894_thumb.

Modificat de Hayate
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!