Jump to content

Golf 6/Jetta - Codari/activari VCDS

mark21
 Share

Postare recomandată

ci sa setez data si ora interna a masinii, ca la urmatoarele erori sa apara data si ora corecta

nu poti.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Interfata vcds originala, cu ultima versiune de soft

Link către comentariu

Ai leduri in lampa de la usa ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Are cineva idee dacă din VagCom se pot activa butoanele de next și previous song de pe volan pentru un rcd310 și modul bluetooth 9w7

Link către comentariu

Adica din butoanele de pe volan sa poti controlezi playerul care canta via bluetooth?

Asta se poate doar daca modulul de bluetooth permite asa ceva. Sunt unele care pot si altele care nu pot, ambele fiind 9W7. Verifica ce cod are modulul.

Link către comentariu

Salut,

Are cineva idee dacă din VagCom se pot activa butoanele de next și previous song de pe volan pentru un rcd310 și modul bluetooth 9w7

Adica din butoanele de pe volan sa poti controlezi playerul care canta via bluetooth?

Asta se poate doar daca modulul de bluetooth permite asa ceva. Sunt unele care pot si altele care nu pot, ambele fiind 9W7. Verifica ce cod are modulul.

Depinde de telefonul folosit. La mine 3C8 fiind modulul cu iphone nu merge , in schimb cu un HTC merge. LA fekl si butoanele de pe ecranul RCD510.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea eroare aparuta in urma activarii functiei de inchidere automata a geamurilor in situatii de ploaie la un golf 6 si anume dupa ce se inchid geamurile, si se descuie masina geamurile coboara cam 5 cm.

Link către comentariu

Ciudat - eu unul nu am auzit de asa ceva in urma activarii respectivei functii. Vezi sa nu fi codat altceva (ce-mi vine acum in minte este sistemul de la CC care lasa un pic geamul in jos sa poti deschide usa).

Link către comentariu

ce este drept si am uitat sa mentionez este ca am 2 erori legate de senzorul de ploaie care au aparut dupa activarea functiei. la un moment dat am gasit pe un forum pe cineva cu aceeasi problema.

Link către comentariu

Dezactiveaza functia si vezi daca mai face.

Link către comentariu

Se poate schimba imaginea care apare la OPS, pe un RCD 510, din Golf/Passat/Tiguan/etc. in Jetta?

Multumesc.

post-111406-0-40404500-1360665454_thumb.

post-111406-0-75088800-1360665454_thumb.

Link către comentariu

cred simte automat pe can - parktonic, care e masina si incarca imaginea aferenta

A mea  e de pe CC - si cand am montat-o pe B6Variant - a mers direct, singurica

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Eu am RCD510 pe Jetta dar sa stii ca imaginea de la senzorii de parcare este ca in prima imagine postata de tine

Link către comentariu

adica, Tiguan ?

intra pe modulul de parktronic si vezi daca apare Jetta la codare.

Link către comentariu

La mine arata ca in poza 2 cu mentiunea ca nu apare trapa iar obstacolele sunt ca in poza 1 :winter:

Link către comentariu

Eu m-am referit efectv la obstcole nu la cum arata masina ( masina arata ca la 2 iar obstacolele arata ca la 1)

Dupa mine masina poate sa arate (vazuta de sus ) si ca un ferari !!!!!!!  :icon_confused:

Modificat de enrico
Link către comentariu

pentru cei cu jetta , ati mai reusit sa activati Tear Drop Wiping on Front Wiper?

Link către comentariu

Eu nu. E adevarat ca nu am o interfata originala, insa, nu cred sa fie asta problema.

Link către comentariu

la cele cu BCM sunt mai putine optiuni.

Link către comentariu

Body Control Module - care a inlocuit fosta centrala electrica.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!