Jump to content

Skoda Superb - From TDI to VR6 swap

EmilianPop

Postare recomandată

Arată frumos mașina nimic de spus am avut și eu una modelul ăsta acum vreo 10 ani nu pot spune decât ca era foarte comodă și spațioasă.

Link către comentariu
  • loghy changed the title to Skoda Superb - From TDI to VR6 swap

Pare stoc OEM+, ce ai modificat la ea? :))

Te bagi pe KIA? :D

Bafta in continuare Emi ! 👌

Link către comentariu

@cxr2test, roti din piață și arcuri tăiate :))

Kia este un brand care mi-a întrecut așteptările sincer. Are și minusuri ca orice masina, nimic nu e perfect, dar posibil următorul daily sa fie tot o Kia, doar ca un model mai rar :D

Pana una alta, am fost intr-un mic road trip în weekend. Pe drum, am prins o porțiune de drum in lucru, iar 200 de metri trebuia mers pe o bucata groaznica. Multi s-au întors din drum, un CLS din fata mea a frecat cu ceva ca a rămas acolo, din pacate. Eu încrezător, un buton și in 2 secunde eram SUV. :))  Dar dacă eram pe o suspensie clasica, nici cea mai mica sansa.

Am constatat ca suspensia noua se ridica foarte mult. La 8 bari, adica nivelul maxim, e efectiv SUV, las și o poza mai jos. Sunt cel puțin 5 cm diferenta, la aceeași, presiune, fata de vechea suspensie.

ZcgqqnP.jpeg

dXMp1hL.jpeg

dXMp1hL.jpeg

Cam asta e nivelul maxim la care se ridica:

JeOQwR7.jpeg

Și nivelul de mers:

sEMESM0.jpeg

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu
în urmă cu 2 ore, EmilianPop a scris:

Cam asta e nivelul maxim la care se ridica:

JeOQwR7.jpeg

whaaaa?! 😮 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!