Jump to content

Achizitionare Passat B8 - termen de livrare

radudrc
 Share

Postare recomandată

Eu am ridicat masina pe 31.05, pe 6 iunie am trimis fisa cu viza de la primarie la firma de leasing iar pe 14 iunie numerele definitive au ajuns la dealer.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am ridicat inca masina...abia am primit serie de sasiu. Intrebam pentru a-mi face un plan de bataie deaorece sunt strans cu usa cu imatricularea definitiva. :)

O sa incerc sa vorbesc cu dealer-ul sa faca si el o asemenea cerere pentu a primii masina cu carte....oricum tot la el o sa apelez si pentru imatriculare ( sper sa mearga mai repede). 

Link către comentariu

Din cat m-am documentat pana cum se pare ca CIV urile le face RAR Arad si dealerii nu preau au control asupra acestui proces. Mi-am amanat si eu o data concediul si in final am renuntat sa mai plec cu masina in vacanta. Sunt in aceeasi situatie cu tine in ce priveste inmatricularea. Masina mea este fabricata de 1 luna si de joia trecuta venita la Curtici dar dealerul spune ca inca nu a ajuns la el. Pe parte de logistica lucrurile se misca tare greu

Modificat de BalkanHL
Link către comentariu

Daca a facut comanda de transport de la Curtici ar trebui in maxim 5 zile lucratoare sa ajunga la dealer.

Link către comentariu

@CiprianR depinde de dealer, la mine a zis ca in 2 saptamanii dureaza. 

Link către comentariu

Asa mi-a zis si mie joia trecuta cand mi-a spus ca masina e in Curtici si trebuie sa o achit ca sa faca comanda de transport

Si inainte sa iau decizia de achizitie mi-a spus ca dureaza "maaaxim 5 zile" sa vina civ-ul :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vreo veste pana acum? Nu a mai primit nimeni masina?

Modificat de Manuel N.
Citeste regulamentul forumului. First/last warning.
Link către comentariu

Ultima intrebare la dealer a fost acum 3 saptamani. Mi s-a dat estimare in saptamana 30.....?

Link către comentariu

La mine masina a plecat din Emden....a zis ca intr-o saptamana ajunge...sau asa speram.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
poolshark1981

Dragilor, am si eu o intrebare. Am comandat si eu un passat b8 2.0 tdi, 150CP,  masina de firma pe leasing operational,   la 1 mai 2018  si acum cateva zile mi s-a spus ca masina vine in noiembrie, din cauza nu stiu caror probleme aparute la fabricant, legate de noua politica de masurare a noxelor si a consumului dat de producator. A mai primit cineva un astfel de raspuns sau mai sunt oameni care vor astepta la fel de mult pentru primirea masinii? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link către comentariu

Sunt normale intarzierile acestea datorita trecerii de la NEDC la WLTP, da.

Link către comentariu

Da, sunt intarzieri pentru toata modelele si motorizarile din cauza standardului WLTP

Link către comentariu

poolshark1981

Multumesc pentru raspunsuri. Aveti cumva idee daca exista aceleasi intarzieri si la Skoda Superb cu motorizarea similara?

Link către comentariu

Sunt intarzieri cam la toate masinile existente pe piata, daca te grabesti ti-as recomanda sa iei ceva aflat pe stoc.

Link către comentariu

Salutare, cei care au comandat motoare 1.4 a mai primit? Ca a trecut week 30.

La mine a prelungit pana in week 41 (octombrie), vine direct cu 1.5 TSI ACT.

Link către comentariu

Salut, astazi urmeaza sa primesc masina.

Comanda facuta in saptamana 16. Motorizare 1.4 TSI ACT cu DSG. 

Modificat de The IOP
Link către comentariu

Ca o informatie suplimentara, cei care primiti masinile si nu aveti consum stabilit pe baza noului standard WLTP incercati sa le inmatriculati pana cel tarziu in 1 septembrie. Informatia provine de la dealer!

Link către comentariu

Salutare...eu am primit masina acum o saptamana dar acum sunt plecat in vacanta si masina zace in parcare cu numere rosii. La mine la fel a zis dealer-ul sa incerc sa o imatriculez pana pe 1 septembrie. Oare dupa aceasta data ce se schimba: in sensul ca trebuiebsa platim o alta taxa sau ce?

Link către comentariu

Nu mi-a spus exact dar cred ca e o problema cu omologarea din cauza ca motoarele vechi nu au consumul masurat prin noul standard WLTP.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Johnny Silver

Salut! 

De 14.000 Euro, găsesc un Passat B8 cu cutie automată și motor 2.0 care să fie cât de cât full și sub 150.000 km? Am de optat între acest model și Passat CC faceliftul din 2013. 

Dacă da, de unde recomandați să achiziționez?

Link către comentariu

Pentru cei care au primit in saptamana 30, ati reusit sa inmatriculati? 

Link către comentariu

Eu am reusit saptamana trecuta...in BV era program special la imatriculari pentri cei in situatia de a imatricula o masina noua

:)

car.jpg

Link către comentariu

On 29.08.2018 at 13:11, Johnny Silver a scris:

Salut! 

De 14.000 Euro, găsesc un Passat B8 cu cutie automată și motor 2.0 care să fie cât de cât full și sub 150.000 km? Am de optat între acest model și Passat CC faceliftul din 2013. 

Dacă da, de unde recomandați să achiziționez?

Ai sanse sa gasesti, cu macar 200.000km dati inapoi sau dauna totala sau furata sau alte chestii necurate. Valabil si pentru CC. De asemenea, notiunea de "full option/extrafull/full cu tot ce vrei tu" apare doar sa ia ochii cumparatorului, la fel ca s-line la audi si m pack la bmw, desi sunt minciuni. Un passat cu adevarat full, nou, se apropie de 60.000 euro. Tu l-ai da cu 14.000 euro dupa 150.000km si 2-3 ani? 

Fii realist cand cauti si nu crede tot ce scrie in anunturi. Fa o comparatie intre ce masini se gasesc la vanzare pe mobile.de, welt-auto si autovit si dupa iti vei da seama la ce te incadrezi in bugetul tau. 

Link către comentariu

On 8/29/2018 at 9:09 PM, misucatinas said:

Pentru cei care au primit in saptamana 30, ati reusit sa inmatriculati? 

Eu am inmatriculat-o in saptamana 33. Am avut putin noroc ca cei de la inmatriculari in Iasi au lucrat in zilele date libere de la stat pe 16 si 17 August. In plus, cunosteau problemele cu inmatricularile masinilor noi si au priritizat pe cei in situatii asemanatoare in detrimentul programarilor.

Pe scurt, luni am facut & depus toate actele si vineri am scos numerele. Apoi in 2 saptamani a venit si certificatul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!