Jump to content

Achizitionare Passat B8 - termen de livrare

radudrc
 Share

Postare recomandată

Eu consider ca este o strategie a marcii Volkswagen de a vinde masini cu motoare diesel in tarile Est Europene. Pe configuratorul aferente site-ului volkswagen.de este disponibila motorizarea 1.4 TSI 125CP pe Passat. In plus si pe mobile.de se poate gasi Passat Trendline 1.4TSI 125CP si scrie clar ca livrarea se face in 4 luni dupa ce se comanda. De curand am trimis un e-mail catre volkswagen.de in care am intrebat care este motivul pentru care exista aceasta discrepanta intre site-urile oficiale din Romania si Germania.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

catalin_barna

In sfarsit a ajuns la Curtici și a fost făcută solicitare de transport. Comanda si avans pe 09.03

Cica in 5 zile lucrătoare ar trebui sa intru in posesia ei... Dar cu liberele de săptămâna viitoare e cu semnul intrebarii dacă o primesc săptămâna viitoare. 

Link către comentariu

16 hours ago, misucatinas said:

Salut, am fost ieri la reprezentanta sa intreb de masina, a zis ca estimativ ajunge in saptamana 30 :(

Pe toată perioada asta a așteptării ți-a dat vreun termen ferm sau au fost doar estimări de-ale dealerului. Și eu aștept un Vw cu 1.4 tsi și în prima fază estimarea livrării era ptr jumatea lui iulie și acum cică e confirmat ptr final de iunie. Comanda data în 21 martie.

Link către comentariu

Am vb azi cu dealerul. Masina e in Curtici. Sper ca in maxim 7 zile lucratoare sa mi-o livreze :)

Link către comentariu

Eu am primit ieri Passat-ul, am dat comanda la inceputul lunii martie, mi-au zis initial saptamana de livrare 22 si pana la urma s-au incadrat :)

Link către comentariu

Salut CiprianR ...Felicitari pentru achizitie...imi poti spune te rog ce motorizare ai ales?

Link către comentariu

Passat Advance 1.4 TSI 125 CP

Link către comentariu

Nu uita sa faci un review cu acest motor si dotare ? pentru restu care inca mai asteapta masina ?.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

A mai primit cineva masini??

Link către comentariu

Eu am primit-o dar a fost intarziat transportul din Curtici catre dealer si aveam concediul stabilit, asa ca o ridic cand ma intorc. Oricum ai nostri sunt praf. Masina a facut din Curtici la dealer mai mult decat de la fabrica la Curtici. Concluzia o trageti voi...

Link către comentariu

Si eu am primit masina Passat Advance 1.4 Tsi 125cp

Comanda data pe 23.03.masina am ridicat-o pe 11.06 de la PBN

Link către comentariu

Felicitari Valy344, sa ai noroc de ea si multi km fara incidente.

Poate reusesti sa faci si un review cu masina?.

Doar o intrebare: cand ai stiut cu siguranta data de livrare a masinii? 

Link către comentariu

M-a sunat dealeru joi 07.06 ca masina a ajuns la Bucuresti,vineri am fost de-am achitat-o iar luni 11.06 am ridicat-o

Link către comentariu

Cei care ați primit mașinile în ultimele luni, în cat timp ați primit cartea de identitate?

Link către comentariu

catalin_barna

În 10 zile. 

Link către comentariu

Salutare, 

Azi am fost la reprezentanta sa cer info de comanda mea si au zis ca "spera" sa termine in  saptamana 30. Ca au avut foarte multe comenzi la motoare 1.4TSI si persoane fizice au fost prioritate fata de juridica. 

Am mai intrebat de transportul de la curtici la cluj, au zis ca dureaza cam 2 saptamanii. 

Asta este. Mai asteptam mult.

Link către comentariu

in saptamana 13, sfarsitul lunii martie. Acum suntem in saptamana 25... 

Link către comentariu

Eu am comandat cu o saptamana inaintea ta si masina e fabricata de 2 saptamani si inca nu au adus-o la Curtici. Ai prins si programul Rabla?

Modificat de BalkanHL
Link către comentariu

@BalkanHLNu am facut prin programul rabla, insa am prins un discount bun si un set de roti iarna cu janta aliaj.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

O intrebare....cei care a-ti primit masinile le-ati primit cu carte de identitate sau a mai trebuit sa asteptati dupa ea? 

Intreb  deoarece sunt nevoit sa o imatriculez de urgenta pentru a iesi din tara. 

Multumesc

Link către comentariu

catalin_barna

Salut. La mine cam în 10 zile a ajuns.. 

Link către comentariu

Luni am ridicat masina fara carte, dealerul mi-a spus ca o sa vina in 10 zile

Modificat de ddexter
Link către comentariu

Toti a-ti luat masina pe persoana fizica si nu pe leasing. Ma gandeam ca nu dureaza asa mult sa vina cartea daca o iei pe numele tau.

Trebuie sa imi anulez vacanta ....?

Link către comentariu

Cand ai ridicat masina @raresuu? Am inteles ca ei pot sa faca cerere de CIv de cand e in Curtici dar nu toti dealerii sunt harnici si nu toti clientii sunt grabiti cu inmatricularea definitiva

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!