Jump to content

Golf 6/Jetta - Faruri si stopuri aftermarket

golfmk6
 Share

Postare recomandată

Asa e normal sa functioneze, doar cele din exterior pe frana.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sal ! cele mici pe pe usa nu se aprind , exista posibilitatea sa se aprinda si ele , dar trebuie tras fir pana sus la stopul de pe usa .Ar trebui sa ai in colet si schema pt lucrul asta cu niste fire in plus .

More reply options si o sa iti apara si optiunea pt atachh 

Link către comentariu

Deci stopurile cand sunt pe pozitie fac ceva genul forma de la a3 sau a6 sunt aprinse dejur imprejur dar in mijloc mare cateva randuri de leduri si mi se pare straniu sa nu se aprinda habar nu am k tre. Sa le fac cadou si uite k a iesit problema asta

post-143161-1414275098125_thumb.jpg

Link către comentariu

Dupa parerea mea nu au nimic stricat la ele, asa trebuie sa se aprinda . Asa se aprind si la cele R look .Dar cum am spus mai sus ar trebui sa ai fire in plus pt a face sa se aprinda si cele mici pe frana, cu tot cu schema , sau ar trebui sa gasesti pe net .Stiu pt ca am avut si eu un model asemanator si aveam scheama pt a se aprinde si cele mici 

Link către comentariu

Ok, asta e o poza luata de pe site-ul Dectane:

rv39lb_2.jpg     rv39lb_ani.gif

Ma repet, asa e normal sa functioneze ele. Alea de pe portbagaj de care zici tu sunt stopul de ceata.

Modificat de Rave
Link către comentariu

• 3 weeks later...

post-131789-14160654164563_thumb.jpg

Ce spuneti da bine?

Modificat de Alinnd1988
Link către comentariu

De dat, dau bine... te-ai lamurit ca nu sunt bi-xenon? ;)

De cine sunt facute? Pe mijloc ai doar semnalizarea? Ce tip de bec e acolo?

Link către comentariu

Frumoase. Sunt luate de la noi? Sau de pe alibaba? :D ce bani?

Link către comentariu

Arata foarte bine , ne cuplam mai multi de pe forum, si luom pachetul de 10 bucati +transport, si ne ajunge in jur de 1400 per set ,  :D

Link către comentariu

Pai hai sa facem vedem care se baga. Eu as fi primul :D

Link către comentariu

De dat, dau bine... te-ai lamurit ca nu sunt bi-xenon? ;)

De cine sunt facute? Pe mijloc ai doar semnalizarea? Ce tip de bec e acolo?

Nu stiu de cine sunt facute.

Le-am luat de la kit xenon tuning.

Da nu sunt bixenon doar ca ,cand dai faza lunga se aprinde becurile de faza lunga+la faza scurta are o lamela care ridica lumina in sus,se vede misto.

Pee mijloc e semnal da nu stiu ce bec are ca a venit cu tot cu becuri doar i am pus xenon pe scurta si ma gandesc sa i pun si pe lunga ca are lupa si acolo

Toata smecheria ma costat 2000 de ron

Modificat de Alinnd1988
Link către comentariu

Diferenta de vizibilitate dintre cele stock care le aveam si acestea cu xenon bineinteles merita.

Mai frumos dadea cele oem fara leduri da cam depasesc bugetul actual

Link către comentariu

Arata bine dar sunt cam scumpe. Pentru nu foarte mult in plus puteai sa iei oem. Daca erau in jur de 1,500 de lei era foarte bun pretul.

Eu am gasit faruri oem goale, fara becuri, la 300 de euro. Drossere, becuri si mufe pentru ele mai costa 1.000 de Ron. Ce-i drept asta e cu conditia sa nu fie nevoie sa  schimbi BCM-ul, daca trebuie schimbat se mai adauga 3-400 de lei...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma ajuta si pe mine cineva cu un site mai updatat cum pot coda niste stopuri dectane ca sa scap de clipocitul acele dupa ce pun contactul? Nu se mai vad pozele din urma cu codarea in byte 18 si as vrea sa stiu cum se poate face.. :icon_cry:

Modificat de nt390nbc
Link către comentariu

DE acele 3 mici aprinderi nu scapi, centrala electrica testeaza becurile sa vada daca sunt arse.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Este acelasi sef pe ambele siteuri. Si eu am comanat stopuri decane de pe siteul dectane.ro si ei mi.au trimis acelasi produs care.l gasesti pe accesoriiautotuning varianta taiwan de pe pag 4 la 251 euro. Nu sunt seriosi. Ei merg pe prezisa daca stie e nasor daca nu mergem inainte cu tepele. Din ce stiu ziceau ca au pe stock varianta fumurie dectane , dar vezi ca ei te imbarliga ca cica la cele dectane nu este inscriptionata firma depo pe cantul stopului si ca asa vin ele . E o mare minciuna. Ei iau stopurile din china si le vand cica sub licenta depo. Eu facusem factura si le.am facut repejar ramburs. Pe factura codul dectane si produsul era china. Acuma tu alegi. Vezi sa stii ce ceri. Cele dectane au si pe cutie si pe produs stampila depo. Cele china nu. Ca sa nu.ti iei teapa. Bafta

Link către comentariu

Buna,

Am un Golf 6 Variant din 2010 cu faruri fata custom. Nu am lumini automate, iar in masina la comutator am 3 pozitii, lumini de zi / pozitii / faza scurta.

Ce am observat acum si sunt curios daca asa e normal, cand dau de pe lumini de zi pe pozitii este un delay de jumatate de secunda pana se aprinde bordul. La fel acealsi delay de jumatate de secunda este daca comut si de pe pozitii pe faza scurta si inapoi. In schimb daca sunt pe faza scurta, faza lunga imi merge fara nici un delay nimic. M-am uitat la un Passat, care avea si acea optiune Auto, si cand treceam de pe lumini de zi pe auto, se aprindea bordul instant aproape, fara acel mic delay.

De la ce poate fi aceasta si cum se poate remedia daca e o problema ?

Referitor la farurile dectane care sunt si pe kitt si pe dectane romania, da sunt aceleasi persoane, dar mi s-au parut ok, am scris cateva posturi inainte experienta avuta cu ei.

TL:DR; Am comandat faruri cu stanta depo pe ele, varianta un singur bec pentru ambele faze si mi se bloca faza lunga cand un bec cand celalalt, i-am contactat dupa vreo 2 luni, si au fost de acord sa mi le schimbe. Acum cred ca am un model chinezesc ca nu scrie depo pe ele din cate m-am uitat, am pozele puse mai in urma, dar in schimb imi merg fara nici o problema. Mai putin cea de sus, dar care nu cred ca e legata de faruri.

Merci

Modificat de simi_id
Link către comentariu

E legata de farurile custom, poate e vreo legatura intre ele si acel delay, desi sincer nu mai retin cum era inainte sa observ asta, daca era instant acum o luna sau nu. Si de asemenea am raspuns si legat de intrebarea de dinainte legata de cei de la kitt si acele faruri custom pentru golf care le comercializeaza.

merci

Link către comentariu

Si de asemenea am raspuns si legat de intrebarea de dinainte legata de cei de la kitt si acele faruri custom pentru golf care le comercializeaza.

merci

De raspuns colegului, ai raspuns ulterior, dar nu mai conteaza acum...

Referitor la farurile dectane care sunt si pe kitt si pe dectane romania, da sunt aceleasi persoane, dar mi s-au parut ok, am scris cateva posturi inainte experienta avuta cu ei.

TL:DR; Am comandat faruri cu stanta depo pe ele, varianta un singur bec pentru ambele faze si mi se bloca faza lunga cand un bec cand celalalt, i-am contactat dupa vreo 2 luni, si au fost de acord sa mi le schimbe. Acum cred ca am un model chinezesc ca nu scrie depo pe ele din cate m-am uitat, am pozele puse mai in urma, dar in schimb imi merg fara nici o problema. Mai putin cea de sus, dar care nu cred ca e legata de faruri.

Daca tu esti multumit, e bine, nu vreau sa intelegi gresit, dar ai platit in jur de 1500 lei pe niste faruri bi-xenon, pe care apoi ti le-au schimbat cu unele care se gasesc pe olx.ro si nu numai in jurul pretului de 500-600 lei, daca nu si mai jos.

Repet, nu ma intelege gresit, dar afaceri din astea sunt mai mult decat profitoare pentru o firma si nu numai. Cred ca am inteles perfect, nu?

Nu am avut prea mult de-a face cu cei de acolo, dar tind sa-i dau dreptate colegului nt390nbc. E lesne de inteles.

Link către comentariu

Cele de pe olx am vazut la cineva, nu zic ca au fost folosite, dar cel putin au fost expuse cred, ca erau zgariate pe sticla, posibil sa fie noi, dar nu chiar noi noi. Pe cand cele care mi le-au trimis au venit in cutie si tipla.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!