Jump to content

Golf 6/Jetta - Faruri si stopuri aftermarket

golfmk6
 Share

Postare recomandată

Activeaza si semnalizarea la 30% intensitate, gen US lights si vor arata mult mai bine farurile noaptea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

@guesswh0 - Farurile D-lite au venit si cu motoras electric reglaj far, da?

da;)

Link către comentariu

• 7 months later...

Buna ziua tuturor!! Vreau sa cumpar o lampa stop frana haion pentru masina din semnatura ...Am tot cautat pe net dar nu am gasit... Cunoasteti careva de unde pot cumpara acest produs? Multumesc!!

Link către comentariu

M-ar interesa si pe mine, deoarece si la mine cateva din becurile (ledurile?) centrale de pe stopul de pe hayon nu functioneaza. Aveti si altii probleme cu stopul respectiv? Am vazut si pe un touareg aceeasi problema.

Am impresia ca e unul din urmatoarele coduri:

1K6945097F 
1K6945097E 
dar nu stiu exact care
Link către comentariu

97 este cel pt eleronul de GTI. Are alta forma si nu are duza de stropitor.

Asta e codul potrivit : 5K0 945 087 B

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

imi poate oferi cineva un feedback legat de stopurile aftermarket R like de la dectane?

post-119733-0-32121000-1387491492_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Le am eu de aproape un an, totul ok pana acum. Te intereseaza ceva anume?

Link către comentariu

@Victor: Daca pui si stopurile cu led pe masina, chiar ca o faci sa arate de milioane! Oricum stopurile vechi le vinzi si mai scoti jumatate din investitie, deci nu este un efort prea mare. :)

Link către comentariu

Cca 12 mil. Dar chipurile ttebuiesc codate in centrala daca permite centrala. Altfel trebuie si aceea schimbata si apoi codata.

Link către comentariu

Esti sigur?Din cate stiu vin cu rezistente, fiind alegerea ta daca le montezi sau nu..

Modificat de TDR
Link către comentariu

Corect, ele vin cu rezistente pentru anularea erorii de bec ars si nu trebuie facuta nici o codare in centrala.

Link către comentariu

Raspunsul corect e asa:

- daca folosesti rezistentele care vin cu ele, nu trebuie sa codezi nimic, totul e plug-n-play si merge perfect.

- daca refuzi sa folosesti rezistentele trebuie sa codezi centrala electrica asa cum ai face-o pentru stopurile led originale.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ai vrut tu sa pui ceva, dar intre timp a fost sters... inca o varianta OEM like, cu pozitie in mijloc

post-3263-0-10139000-1389394723_thumb.jp

LE: si un model chinezesc 100%, parca ar fi fost proiectat de fii-mea :D

http://zypromising.en.made-in-china.com/productimage/evqQJXHdZAcl-2f1j00kKFEtBmgELbo/China-E-MARK-Volkswagen-Golf-6-Original-Headlamp-Light.html

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

La acel model OEM like pe mijloc de fapt e semnalizarea si faza lunga langa far.

Asta voiam sa zic

$(KGrHqRHJBYFHKZ0oeO8BR4lHEG6nQ~~60_3.JP

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Au aparut faruri Dactane si pentru Jetta mk6, pana acum faruri AM doar chinezii am vazut ca faceau(winpower si alte no nameuri):  http://www.ebay.de/itm/DECTANE-LED-TAGFAHRLICHT-SCHEINWERFER-VW-JETTA-6-SCHWARZ-WV39SLGXB-/321273037383?pt=DE_Autoteile&fits=Year%3A2012%7CMake%3AVW%7CModel%3AJetta+IV&hash=item4acd5d8247

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!