Jump to content

Vw Golf 5, 2.0TDI, 4motion, 140cp, sportline


09LUK

Postare recomandată

Buna seara. Dupa multe cautari am reusit si eu sa imi cumpar o masina. Mi-a luat ceva pana am gasit configuratia actuala, dar sunt foarte multumit. Am adus-o din zalau pe zapada aia mare dintre craciun si revelion. Acolo am echipat-o cu cauciucuri noi de iarna. Nu am avut nici cea mai mica problema cu ea pe drum. Are 125.000 km si merge foarte fin. 

 

Dotari:

  • 4motion ( :wub: )
  • dublu climatronic
  • scaune sport, volan in 3 spite
  • 4 geamuri electrice
  • cotiera fata
  • jante pe 16"
  • semnalizari in oglinda

 

Nu imi mai aduc aminte acum, dar mai completez pe parcurs. Momentan masina e in service pentru schimburi (filtre+kitul complet de distributie+placute frana spate+bobina electromotor).

 

Inca nu am apucat sa fac foarte multe poze.

 

post-73223-0-52371600-1420132176_thumb.j

post-73223-0-24002000-1420132187_thumb.j

post-73223-0-77782500-1420132197_thumb.j

post-73223-0-11679900-1420132325_thumb.j

post-73223-0-95116700-1420132326_thumb.j

post-73223-0-66557800-1420132329_thumb.j

Link către comentariu

e adusa din Germania? luata direct de la proprietar german din curte sau de la samsar roman adusa ,ca atunci e posibil sa aiba 125kkm pe fiecare roata. din ce an e si cit ai dat pe ea? bafta.

Modificat de stealth
Link către comentariu

La multi ani,drumuri bune si Sanatate! Super masina,dotata,bucurate de ea ca e vremea ei.Se pare ca piata e mai ok pe acolo(Cluj)am 2 vecini care si-au luat 3 masini recent de pe acolo sau e coincidenta...Cu ce ai incaltat-o ca par subtiri pe spate,in schimb jantele sunt grozave.

Link către comentariu

Salut. La multi ani. Sunt primul proprietar in Romania. Masina a fost adusa din curte de la italian. A fost masina unei doamne. E din 2005. In ultima poza nu erau montate anvelopele de iarna. Sanatate!

Modificat de 09LUK
Link către comentariu

Ok.Eu as face altceva...plinul+plimbare/distractie ca viata e scurta.  

Link către comentariu

Momentan e in service pentru schimburi. Am programare la RAR abia in 12, numerele expira maine noapte. Cred ca numai prin 20 imi vine talonul. Totusi, nu stiu nimic despre taxa auto, cat e. Fiecare site da tot alt pret. 

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, ca sfat daca e 4Motion, e de vis, schimba si uleiul de la grup + filtru caci nu poti fi sigur de kilometrii pe care-i are ...cat despre taxa cred c-o sa ai de plata cam la 600 - 800 euro...dar sa decida RAR-ul ce noxe ai si te lamuresti dupa. Bafta.

Link către comentariu

Frumoasă masina....dar putini km pentru o masina din 2005 din Italia.

Link către comentariu

Vă rog insistent sa respectați regulamentul și sa postați ON topic. Am șters posturile ofttopic.

Folosiți PM-ul pentru chat și alte discuții care nu au legătură directă cu prezentarea masinii.

Mulțumesc.

Link către comentariu

daca ai luat-o din salaj-zalau te asigur ca km aia nu sunt reali ...  zalau e renumit pt. samsareala din vestul Romaniei ...  Succes cu ea.

Link către comentariu

daca ai luat-o din salaj-zalau te asigur ca km aia nu sunt reali ..

Asta e la mintea cocosului :)

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu
MosCraciunRevine

Numai conteaza acuma,drumuri bune!Deja am facuto de oaie pe drum cu polei eu...chiar daca ai 4x4 mergi cu grija.Noroc si sanatate!

Link către comentariu

E la mintea cocosului ca nu sunt reali? Multumesc MosCraciun. Ce ai facut? Ai trosnit-o?

Modificat de 09LUK
Link către comentariu

Da. Fara suparare, insa nu conteaza daca masina e buna si nu necesita investitii ; chestia e ca romanii nu cumpara decat daca vad 1xx.xxx km..cand ele defapt au 2-300.000 ; vorbim de cele din Germania ; ca in Romania ai sanse sa gasesti o masina cu km mai putini ;

Link către comentariu

Nu ma supar. Curele de la distributie erau cele originale, pe drum sta foarte bine, nu are joc la schimbator, intra foarte fin. Ce sa mai zic? Mi-a dat omul si vin-ul inainte sa  o cumpar, dar nu am apucat sa o verific. Chestia cu generalizatul nu e ok. Nu cred ca in tot zalaul exista numai masini cu km dati inapoi.

 

L.E. Dar nu zic nici ca sunt reali 100%, ca niciodata nu se stie.

Modificat de 09LUK
Link către comentariu

Ca idee, sa aduci masini bune din Germania cu km reali pana in 150.000 si sa le vinzi la noi ca sa faci afacere este imposibil ! Pt ca in DE astfel de masini sunt mult mai scumpe ca la noi ; daca a fost servisata la timp si intretinuta e normal sa fie ok ; recent am mers cu skoda superb 2008 cu 370.000 km si passat b5 cu 430.000 si mergeau impecabil ! Daca au multi km nu inseamna ca merg prost ; doar ca au o uzura mai pronuntata si ar trebui sa aiba un pret corect ; cauta tu pe mobile sau autoscout o masina similara cu a ta, adauga la pretul ei drumul si castigul samsarului si o sa vezi ca tu defapt ai luat-o la jumatate de pret ; dar nu e numai vina samsarului ci si a cumparatorului, pt ca romanului trebuie sa i se dea ce se cere ; multi km fara probleme !

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Nu e din germania, e din italia. Iar masina a fost asa ieftina pentru ca are putin pragul indoit, vopseaua este putin zgariata pe alocuri si alte bubite remediabile. 

Link către comentariu

Greseala mea, am vazut-o cu nr rosii si cum 90% din vw-uri se aduc din DE nu am mai citit postul de pe pagina anterioara :D

totusi, cat a costat?

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!