Jump to content

Retrofit Volan/calculator coloana volan

ggixx
 Share

Postare recomandată

Deci partea de comenzi merge cum trebuie, claxonul nu vrea deloc..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nimeni nu a pățit treaba asta ca sa ma ajute cu claxonul?...

Modificat de Mihai94TDI
Link către comentariu

Buna seara, pana la urma am rezolvat problema cu claxonul, cum a spus si Spido, mufa trebuie sa fie cu cod 5E0 971 584A doar ca claxonul nu o sa merga, trebuie tras un fir din mufa galbenă de la spira de pe PIN 8 in mufa de la comenzi PIN 5 și din mufa de la comenzi pleci cu alt fir din PIN 4 in "buton" claxonul, va mulțumesc pentru ajutor si va doresc numai bine!

Link către comentariu

• 3 months later...

Va salut.

Am o octavia 2, FL, 2009.

Am cumparat din dezmembrari un volan cu comenzi ( cel care are roti pentru volum, simplu, 4 spite)

La calculator de coloana am gasit , din lista, un BD.

Aici  m-am cam oprit.

Din ce am citit si inteles-

1. imi trebuie o maneta fara comenzile computerului de bord ( Am computer de bord, fundal negru - text alb) la care am montat singur o maneta de tempomat aftermarket- care merge.

2. cablaj airbag pentru comenzi

3. la airbagul actual merge claxonul pe volanul nou, insa la cablajul pe care l-am primit nu se potriveste mufa cablajului cu mufa comenzilor

4. un nou calculator de coloana- poate cu vestitul CH in coada.

5. spira pe care o am e 1k0 959 653 C si ar fi in regula.

Mi-am pierdut o zi cu montaj- demontaj- erori- claxon care mergea in continuu- codari aiurea.

Daca e un coleg care poate aduce niste detalii care sa ma ajute pe mai departe- ar fi minunat.

Daca nu cine ma poate ajuta, contra cost, sa rezolv odata problema- sa cumpar piesele care trebuie si le codeze- de montaj ma ocup ca am devenit expert deja de cate ori le-am scos-pus inapoi.

Am citit postarile- dar cu mici exceptii- 2 cazuri cred- majoritatea are O2 pre FL.

Cu stima,

cuplaj comenzi volan.jpeg

spira.jpeg

volan.jpeg

BD.jpeg

Link către comentariu

Da, ai nevoie de cablaj airbag ptr volanul tau,maneta fara butoane BC,calc coloana compatibil( nu ai zis ce cod ai tu),codari si va merge.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!