Jump to content

Probleme si rezolvari Octavia 3

barqqsanu
 Share

Postare recomandată

Si apoi am observat: se poate sa nu aveti antena pe plafon ? Eu unul am antena pe plafonul masinii, si se incalzresc/dezgheata toate liniile din luneta.

Tu ai DAB - receptie audio digitala, sa fie asta motivul?

Eu nu am antena pe masina, nu am DAB.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da, detin DAB. Insa doar la DAB sa fie cu antena ? La navigare nu apare antena? -intreb si eu

Link către comentariu

Nici eu nu am antena pe masina si am DAB.

Parca se lamurise aici problema "liniilor inghetate"... era vorba de antena... ;)

Link către comentariu

Cei cu antenutza pe plafon aveti probabil si placa de inductie in consola mediana, legata la ea.

Link către comentariu

Am HUD Swing, oare am DAB? Ca antena pe acoperis nu am de fel.

Link către comentariu

Verifica selectorul de banda de la radio... ;)

Link către comentariu

Cei cu antenutza pe plafon aveti probabil si placa de inductie in consola mediana, legata la ea.

Nu au legatura una cu alta. Eu am antena pe plafon, dar nu am si optiunea pentru telefon din consola centrala.

@bunosft, daca nu-ti aduci aminte daca ai comandat DAB sau nu (?), poti verifica prin faptul daca poti alege DAB de undeva. Nu stiu cum e la Swing totusi selectia FM/AM/DAB. Ma gandesc ca DAB e de la Bolero in sus.

Link către comentariu

@AdiG: sa stii ca si la mine este ca si la TudorM - detin antena, detin DAB insa nu detin optiunea pentru telefon din consola centrala

Tin sa cred ca antena tine de navi pana la urma...

Insa nelamurirea mea: cei care aveti, ca si mine, antene pe plafon, a-ti urmarit "fenomenul" cu liniile din luneta care nu dezgheata- Ca si la multe alte marci, fie ele VAG sau nu, acelea sunt adesea folosite ca antena radio. Insa, cei care au ca si mine antena pe plafon, au sesizat ca acestea sa nu se incalzeasca ?

Link către comentariu

Eu am navi si m-am uitat intr-o dimineata, toate liniile se incalzeau...

Link către comentariu

Nu au legatura una cu alta. Eu am antena pe plafon, dar nu am si optiunea pentru telefon din consola centrala.

@bunosft, daca nu-ti aduci aminte daca ai comandat DAB sau nu (?), poti verifica prin faptul daca poti alege DAB de undeva. Nu stiu cum e la Swing totusi selectia FM/AM/DAB. Ma gandesc ca DAB e de la Bolero in sus.

Mersi pentru informatii Tudor,

Am verificat, doar AM si FM am la selector, nu am DAB.

Cand am comandat masina nu m-a interesat acest aspect, sincer nici acuma nu-mi pare rau. Ce am cerut de la dealer (in engleza, ca am luat masina din Cehia) sa nu aibe navigatie, sa citeasca mp3 sa aibe USB si sa aibe bluetooth ca sa pot conecta telefonul. Astea toate le am si sunt perfect multumit de ele. Oricum cel mai des partea de telefon il folosesc.

Link către comentariu

A mai observat/auzit cineva zgomote provenind de la usa spate in momentul in care pui frana brusc sau cand treci peste denivelari? Daca da...cum ati rezolvat problema? La mine se aude ceva ca si un scartait de pat si nu reusesc sa-i dau de cap.

Link către comentariu

Si eu am auzit de cateva zile acel zgomot la usa dreapta spate. Eu il percep ca o trosnitura sau ceva de genul dar am zis ca am eu o problema. Initial am crezut ca e din fata de usa dar nu e de acolo deoarece l-am pus pe un prieten sa se apese in ea si cand puneam frana se auzea la el. Luni am programare la service pentru revizie si o sa le semnalez si aceasta problema. :(

Si as mai avea o problema, dar acum nu stiu daca e doar la mine sau se intampla si alti dar cand dau cu spatele si vreau sa urc o bordura sau ceva mai inalt , in momentul in care incep sa ridic piciorul dupa ambreiaj se aude ca si cum ar patina ceva ( nu cred ca ma exprim prea bine dar asa as putea descrie sunetul respectiv). Tin sa precizez ca este vorba despre motorul de 1,6 tdi.

Link către comentariu

Pentru zgomotul de la usa spate dreapta, deschideti usa si faceti asa cateva deschideri, ascultand dupa zgomot. E poisbil sa vina de la glisiera din usa care culiseaza pe tija de retinere a usii.

Link către comentariu

Nu e de la glisiera...am incercat...am dat cu wd40 peste tot. Se manifesta doar in mers. Am citit pe forumul din UK ca ar fi de la chedere...o sa mai studiez pb. Onescu...dupa ce mergi in service spune-ne daca ai rezolvat :)

Link către comentariu

Nu cu WD40 caci ala greseaza el dar inlatura vaselina. Incearca sa pui niste vaselina pe bratul ala de limitare si apoi sa inchizi a.i. sa ajunga in glisiera din usa si sa astupe spatiile care favorizeaza zbarnaiala.

Link către comentariu

Nu fac reclama, ci va recomand un produs care ajuta la eliminarea zgomotelor si lubrefierea zonelor mai dificil accesibile:

https://www.foerch.de/produkte/produktdetails.aspx?g=b951b901-a475-4038-8fc4-8faffc6a30d6&p=acba802d-69c6-4ced-9ea4-7b5ab64bf5cd

Eu il folosesc cu succes si la masinile mele.

Link către comentariu

e mai mult un degripant- curatitor.

pentru lubrefiere, Wurth HHS2000 este inca cel mai bun 

Link către comentariu

e mai mult un degripant- curatitor.

pentru lubrefiere, Wurth HHS2000 este inca cel mai bun 

Eu va recomand del la Forch S405 format spray. Este o vazelina teflonata antipraf, la aplicare curge ca apa, intra peste tot, si in cateva secunde se incheaga si devine o vazelina consistenta alba. Recipientul are si un tub de aplicare lung de 15cm foarte subtire, a.i. poti lubrifia si in locuri mai greu accesibile. (e bun si pentru lant la bicicleta / motocicleta)

Aceeasi vazelina se foloseste si in fabrica de langa mine unde se produc ialele pentru Oct3 si Passat MY2014(+renault+dacia). Tipul care ii alimenteaza si pe ei mi-a facut recomandarea.

Ani la rand ma chinuiam cu toate felurile de uleiuri si vazeline si tot ingheta condensul in iala Passatului. Ori nu puteam deschide masina ori nu se mai inchidea, ramanea limba blocata. Am dat cu asta si 2 ani la rand nu am ami avut deloc probleme.

WD40 si cele din familia lui nu le recomand. Ele sunt degripante foarte bune dar nu sunt bune pentru lubrifiere. WD40 se evapora in cateva zile. Eu il mai folosesc rar la curatarea contactelor de la mufa de alimentare a remorcii, e foarte bun si pe contacte oxidate, fiind degripant inlatura oxidul foarte bine.

Respecte,

B.

Link către comentariu

Am fost ieri cu masina la revizie dar din pacate nu am rezolvat cu zgomotul acela de la usa. Lor li se pare normal sa faca asa si au spus ca nu au mai avut vreo semnalare de acest gen si ca masina e ok si asa trebuie sa faca. In schimb m-au ajutat cu problema cu vopseaua dupa capota acolo unde mi-a sarit lacul, au spus ca se rezolva pe garantie si mi-am facut programare sa ma duc sa vopsesc capota. Asa ca macar am rezolvat una din 2, iar cu cealalta trebuie sa mai incerc si la alte service-uri

Link către comentariu

Ai vreo poză cu lacul exfoliat sau măcar zi-mi te rog ce culoare e mașina. Thanks.

Link către comentariu

post-137703-14279096905487_thumb.jpgpost-137703-14279097057578_thumb.jpg.... Este culoarea albastru pacific

Oricum la dimensiunea asta e de aproape o luna de cand o am. Si spal masina saptamanal. Dar prefer sa o fac daca tot e pe garantie ca nu vreau sa am surprize mai incolo:)

Link către comentariu

Daca am volanul virat stanga sau dreapta aproape de maxim atunci cand masina se pune in miscare se aude un zgomot gen "harsait". Ati sesizat problema asta?

Link către comentariu

Zgomotul de care spui il aud numai cand virez mai mult de jumatate la stanga. Din ce cauza nu stiu.

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
  • vdragos unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!