Jump to content

vibratii volan la franare


Cosbur
 Share

Postare recomandată

Salut ,intampin o problema ,la frânare ,vibrează rău volanul, a trebuit sa îi schimb capetele de bară si am observat că la direcţie se află un amortizor mic ,acesta prezintă urme de ulei pe el,sa fie asta cauza vibratiilor ,masina este vw broscuta 1302 din 1970 ,vă mulţumesc.

Modificat de Cosbur
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca vibreaza NUMAI la franare, ala-amortizoru' mic nu opreste vibratiile. Ala amortizeaza oscilatiile ample. Vibratiile sunt de la anumite probleme la sistemul de rulaj pe fatza (fatza masinii, adica.. :D ).

Ceva la tambure- ovalizari, crapaturi, din astea sau la saboti- ceva care nu e fixat bine, si cand se misca sabotu' la franare, se balangane liber. Ori la fuzeta-pivotii..

Face din ce in ce mai tare sau.. mereu la fel? :icon_confused:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si daca amortizorul mic are semne de uzura, schimba-l. Per total chiar conteaza, o sa iti dai seama de diferenta, indiferent de ce povesti auzi. Eu l-am schimbat si a fost altceva.  

Cu vibratiile de care vorbesti e altceva. La 1302 poate ai tambure cum spune liviu, dar e posibil sa ai discuri pe fata. Cauza e aceeasi, ovalizare. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut ,sistemul de franare este pe tambure la toate rotile,daca ar fi tamburii ovalizati sar transmite vibratiile in pedala de frana ? ,eu merg cu 70 km /ora  si cand franez incepe volanul sa vibreze stanga dreapta ,ce as mai putea sa verific la directie ? va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Articulatii, bielete de directie, pivoti, joc in cremaliera de la caseta......

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut ,se pare ca era blocat pistonasul de frana dreapta fata, de fapt jumatate lucra ,o parte era intepenit ,am deblocat si acum este ok

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!