Jump to content

VW Golf5 GTI

SpeedeR

Postare recomandată

Multumesc :)

A fost dezechipata si revopsita mai peste tot, mai putin la motor unde chiar nu merita munca pentru un loc in care putini ochi se uita si asta destul de rar :P

Acum am ~81k km cu ea. Ambreiajul mai da semne de duca uneori dar inca e ok de mers cu el, bucsele si articulatiile sunt ok, singura piesa pe care a trebuit sa o schimb a fost un motoras de pe la admisie dar asta este un defect comun la tfsi'uri :)

Acum ~20k km, am dat jos pompa de benzina si am aruncat o privire la cam follower.. ma asteptam sa fie o situatie mai rea, dar nu prezenta mari urme de uzura iar axa cu came era ok.

Tind sa cred din ce in ce mai mult ca cine are grija de masina, nu are probleme. Asta o zic dupa ce am mers cu gti'uri de 40k km si care nu prezentau f bine (ambreiaj mort, timonerie dusa si alte mici mari probleme pe la motor)

Nu pot zice ca am avut vreo problema majora cu masina de cand am luat'o pana acum si asta ma face fericit :)

Rollin' Shots :

c791b5b4.jpg

12828a86.jpg

d819109e.jpg

Va cer parerea.. sa ii vopsesc emblema vw de pe spate neagra? parca nu mai e nici un contrast cu ea in culoarea caroseriei si ar da mai bine cu ea neagra..

Link către comentariu
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SpeedeR

105

• Bogdan_wrc

11

• ryco78

10

• Shtrumf2k

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, eu zic sa o vopsesti :).

La exterior eu vad numai o singura posibila imbunatatire: jantele. In rest, superb!

Link către comentariu

Urmeaza si jantele.. dar pana atunci, le voi vopsi spitele celor actuale in negru, nu le las antracit cum sunt acum.

Ar mai intra bine un eleron de la Caractere parca si cateva mici chestii pe care le am in plan.. dar vom vedea pe parcurs :P

Negru e ceva de genul 80% si pt mine.. si cred ca o voi face pana la urma.. daca nu asa, poate o sigla din carbon :)

Modificat de SpeedeR
Link către comentariu

Felicitari pentru vopsea !

Tre s-o vad si live :P

ps: caterinca - poza cu tine si cu pensula in mana apoi urmata de pozele cu noua culoare :D he he ai mana buna :)

Link către comentariu

Hehe, am fost deconspirat :)

Cu prima ocazie, ne vedem cu cea mai mare placere... ajungi cumva in weekend pe la Cluj, Polus, Koe Drift? :salut:

Link către comentariu

Deci culoarea este bestiala, si masina este superba, este clar cel mai frumos lucrat GTI de la noi si acum, e si mai bine cu noua culoare, iti urez sa le intretii sanatos in continuare fara alte incidente :) Si eu la randul am revopsit masina integral, dar din pacate nu am reusit inca sa ii fac nici o alta modificare. :salut: Dar o sa urmeze!

PS: Scuze de off topic

Cheers

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 3 years later...

Back, cu un mic update.. dupa aproximativ muult timp, va multumesc pentru aprecieri cat si pentru urari. :)

Intre timp motorasul a trecut pe dieta REVO a la Nadir, care impreuna cu pompa de benzina APR si cu restul imbunatatirilor au produs 297 hp pe dyno.

Pacat ca intre timp golful s-a pensionat de la curse legale sau mai putin legale, neputand posta un timp relativ si comparativ asupra timpului 0-402m dar in aprilie este programata la un track day pe Hungaroring, mult mai distractiv decat orice [cenzurat], legala sau nu.

Planuri de viitor: sa ii pun pompa de benzina la loc, LSD, inaltat si setat suspensia pentru circuit (un pic mai sus prinde bine impotriva santurilor/gropilor ), un plin de voie buna si ce o mai fi sa fie.

Pana la aproximativ 93k km nu am intampinat probleme tehnice si chiar sper sa ramana asa.

Ambreiajul este inca cel din fabrica, ceea ce inca ma uimeste, iar alte piese nu au necesitat pensionare mai mult sau mai putin fortata.

Promit sa revin cu poze mai noi dar pana una alta, cine ma poate ajuta cu LSD, de orice fel, este rugat sa shareuiasca informatia, raman dator :D

Cand se face mai cald, ies cu dansa la o intalnire Vwforum.. Bine v-am regasit!

post-2133-0-05053300-1360748068_thumb.jp

Modificat de SpeedeR
Link către comentariu

Planul era sa scapam de antena, radioul nu se asculta in masina, dar undeva prin service s-a pierdut printre detalii. Multumesc!

De asemnea, tin sa mentionez ca nu circul cu mai mult de 50 km/h in oras si 130 pe autostrada.. recunosc, i-am dat mai demult 145 la ora pe autobahn dar eram un inconstient.. nu as vrea sa imi iau warn pentru ca am folosit cuvantul ce aduce cenzura, "L i ni u t a"   :lol:

Link către comentariu

Abia astept sa iti vad masina condusa "inconstient" la Hungaroring :D Serios acum, te-am vazut demuuuuuuuuuult prin oras cu look-ul vechi, dar ce vad acum in poze e clar peste. Ma bucur ca vrei sa o duci pe circuit, sper sa avem o zi insorita ca sa-ti admir vopseaua in toata splendoarea :)

Bafta!

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu

Va multumesc! Se intoarce dar mai la peste 10 grade, nu are incaltari de iarna din pacate.

Acidutzul, vineri aflam exact cand ne lasa pe circuit din cate am inteles. Ar fi frumos sa ne strangem mai multi, sa mergem organizat cu viteza legala pana la circuit :D

Cautand poze cu ea am realizat ca nu am mai facut prea multe, de mult timp. Ma scuzati cu unele din anii trecuti, pana la cateva mai profi, dar dupa hibernare :)

post-2133-0-49722900-1360771856_thumb.jp

post-2133-0-46664000-1360771861_thumb.jp

post-2133-0-62865900-1360771867_thumb.jp

post-2133-0-08824800-1360771873_thumb.jp

post-2133-0-82739200-1360771875_thumb.jp

post-2133-0-32970000-1360771883_thumb.jp

post-2133-0-04557700-1360771894_thumb.jp

post-2133-0-37481600-1360771894_thumb.jp

post-2133-0-45139200-1360771898_thumb.jp

post-2133-0-30798500-1360771928_thumb.jp

Link către comentariu

Salut Cristi!

Da, din cand in cand, la peste 6660rpm, ca toti cei cu GTIúri, stii tu :))

Multumesc la fel man, poate ne vedem pe Hring cu ele :)

Link către comentariu
  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!