Jump to content

GTI Ed35

Edy E

Postare recomandată

Multumesc! O sa incerc sa fiu cat de cat activ pe forum, am userul de ceva vreme dar nu prea am postat ca n-aveam VAG.

Impresii pana acum despre masina numai de bine. Venind de pe o masina cu motor de 170cp aspirat natural, mi se pare racheta. Consumul e irelevant in momentul asta, vad oricat intre 10 si 20  :))

Modificari estetice ar fi cateva minore in plan. Ma gandesc sa fac fusta spate neagra lucioasa; + am vazut pe net o emblema fata neagra lucioasa cu interior rosu (la fel ca grila); pe spate la fel, emblema neagra lucioasa cu insertii albe. Ramane sa ma hotarasc daca iau emblema fata neagra sau neagra cu rosu. Am vazut si niste placute cu 35 pt manetele de reglaj ale scaunelor pe inaltime. Sa vedeeem :D

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Cu colant e cel mai facil sa faci schimbarea catre negru lucios. avantajul e ca daca nu ti place il dai jos si gata. 

Cam asa ar iesi cu colant:

Ps: foarte tare masinuta. Cred ca cel mai bine ar fi sa o tii cat mai curata, fara alte briz-brizuri.   :D

Ps2: si jantele alea....oh Doamne! :vwrullz:

post-47000-0-53192800-1409737228_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Pai am de gand sa o tin clean, nu vreau s-o impopotonez. Avand "buza" fata neagra din fabrica si oglinzile la fel o sa arate bine cu fusta neagra. Iar cu emblemele e de gust, nu imi place cromul :)

emblem-golf-vi-red3-640x480.jpg

20120901-rgwgjjup5jkd9pfn72x42su898.png

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! (si ea sanatoasa) pe o scara de la unu la zece e o masina de nota 35!

Mult mai frumos arata cu semnele negre!, pe fata si cu rosu cred ca nu e "prea mult" avand si rama rosie arata foarte frumos.

Link către comentariu

Multumesc! :D Daca esti in oras poate ne intalnim intr-o seara sa facem un schimb de impresii.

Am dat comanda de embleme azi, am luat pana la urma neagra si pe fata. Mai ramane sa cumpar colant alb sa pun sub emblema spate

DSC07753%20MK6%20GLOSS%20PAIR.JPG

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Dpmdv, ar merge mai bine steagul Germaniei in emblema, dar faci cum iti place tie. Mie fundalul alb pe masina alba imi pare ca mareste fundul masinii.

Link către comentariu

Geniala  masina ! (daca era neagra era PERFECTA pt mine  :P )

Bravo !!

Felicitari !!

S-o stapanesti sanatos ! :)

PS: motorul nu este TSI ?? din semnatura  vad ca scrie TFSI ...din cate stiu eu ..doar audi mai echipeaza modelele noi cu TFSI ... :) 

Modificat de s3r61u
Link către comentariu

Multumesc :) da intradevar motorul e 2.0tfsi cu K04 care e pe Scirocco R si Golf R. De asta l-am si luat, ii stiu potentialul. Gaseam si GTI simplu dotat f misto in banii astia sau chiar mai ieftin dar am vrut ceva mai... altceva :)

O intrebare din pura curiozitate: cei care aveti motorul asta, ce range vedeti cand faceti fullul? Mers de oras :)

Si 2: benzina de 99 de la petrom e ok? De cand am ajuns acasa cu masina am bagat numai asa si vad ca merge bine. Aveti alte recomandari?

La intrare in tara nu am gasit si am bagat tot de la petrom dar de 95 (doar asta aveau) si a mers ok, fara figuri.

Am luat ieri capacul central pt janta de la Cardinal, 44 lei

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Foarte fumoasa masinuta... multi km fara belele. :)

Modificat de Marian Valcea
Link către comentariu

Hehe, mersi! Era cu numere de CT GTD-ul :D

Am reusit sa fac astazi RAR-ul si am lasat actele la tradus. Luni merg la ANAF sa depun cererea pt calculul timbrului si sper ca miercuri o inmatriculez.

Link către comentariu

Am vazut prea tarziu as fi vrut si eu emblema neagra comandai tu si iti dadeam banii. Prin oras inca nu te-am zarit.

Link către comentariu

Aproape am terminat cu actele pt inmatriculare. Azi am depus cererea de calcul pt timbrul de mediu la ANAF, miercuri il platesc. Sper ca pana luni sa termin balciul, sa iau numere si sa-i fac casco :) 

IMG_3409.jpg

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!