Jump to content

VW Golf 4 GTI - D.U.B Edition

mirceateodor

Postare recomandată

Eu cred ca mai mult de 3500 E nu iti ofera la dauna totala. Greu sa gasesti acum un Golf 4 bun,fara probleme grave, an ( 2002-2005), care sa nu necesite investitii, poate nu serioase dar care dauneaza la buzunar.Si sa muti acum motor, interior pe alta masina, este mult de munca si nu se compara cu ce iese din fabrica.

Link către comentariu
  • Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceateodor

112

• cxr2test

14

• Muale

13

• taz21

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

La o prima verificare cu mecanicul : puntea spate stramba, nu au fost afectate lonjeroanele si nici unul din stalpi. Motorul inca mergea dupa impact. Maine sper sa ajung cu platforma la service.

Concluzia finala : nu o sa bag nici un leu in repararea daca exista cea mai mica urma de indoiala cu privire la siguranta.

3500 - as vrea eu. La o simulare facuta la un broker a iesit 2200 euro.

Astia sunt nebuni daca vor crede ca voi accepta asta.

In cel mai rau caz o sa imdrept impotriva vinovatului.

Nu am investit atat ca in final sa raman cu buza umfla pedaland la bicicleta.

Link către comentariu

Nu ai cum sa te indrepti asupra lui. El este acoperit de RCA.

Link către comentariu

Ba da. Stiu caz concret al unui bun prieten din BV. Dupa eveniment a fost dat in judecata desi avea asig. El la randul lui a trebuit sa dea firma de asig in judecata.

Vinovat pentru accident e el , nu firma de asig.

Sper sa nu ajungem acolo, dar dupa 2 procese cu statul incep sa ma obisnuiesc. ;-)

Link către comentariu

2200 euro este bataie de joc.Atat ai bagat in ea cu revizii, taxe si alte modificari.Chiar daca are 15 ani, masina are valoare mult mai mare pentru tine.Multa bafta in aventura asta a ta.Daca iti ofera banii astia si pastrezi masina, cred ca iti ajung banii sa o repari,si intr-o luna te bucuri de ea, si nu te mai complici cu procese fara sfarsit.

Modificat de hanesti
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Propun sa asteptam un verdict dupa care sa ne indreptam spre aria aceasta pentru contre complectari sugestii...etc

http://vwforum.ro/forum/108-legislatie-asigurari/

Si eu am urmarit evolutia masinii...mi-a placut ce am vazut si nu cred ca are rost sa incarcam topicul cu probleme legislative...

Multumesc

Link către comentariu

Am terminat reconditionarea capacelor.

Ce parere aveti ?

Oare merg montate jantele la bicicleta ? :-)))post-20276-14281577497581_thumb.jpg

Link către comentariu

Au iesit foarte bine  :icon_thumleft: pacat ca nu le poti monta pe agregat :(

Ce vesti / sperante mai ai in legatura cu el ?

Link către comentariu

Mersi frumos.

Din spusele service-ului masina ar merge facuta dar o sa coste mult, mai ales sistemele de siguranta. Au spus ca probabilitatea sa fie considerata dauna totala e foarte mare.

Am deschis dosarul de dauna si luni ma voi intalni cu inspectorul alocat pentru dosarul meu. O decizie clara voi lua dupa ce voi stii exact ce solutie vs adopta firma de asigurari.

;-)

Link către comentariu

La ce firma avea vinovatul asigurare ? Conteaza si aspectul asta 

In cazul unei daune totale (cel mai probabil ) ce vei face ? Incepi alt proiect si adaugi de pe a ta ce ai adunat ? 

Link către comentariu

Firma de asigurare e Omniasig.

Asta stau sa ma gandesc si eu : sa repar sau sa caut alta masina. Sincer as cauta alta masina. Voi vedea. Oricum e prea devreme sa ma pronunt.

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

Poti sa incepi sa cauti.Si daca gasesti ceva care sa merite, de ce nu.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mircea ce se mai aude de masinuta?

Link către comentariu
mirceateodor

Din pacate lucrurile se misca foarte, foarte incet. Abia vineri (aproape dupa 2 luni) a primit firma de asig. anexa nr. 2 de la politie. Astept cu nerabdare raspunsul lor sa vad pe ce cale o apuc. Am cam renuntat la ideea de a mai face ceva cu masina. O sa incerc sa o vand asa sau ma apuc de dezmembrat.

Momentan m-am axat pe recuperarea mainii stangi, care a avut de suferit de pe urma accidentului.

O sa revin cu detalii.

Link către comentariu

Nasol...am patit-o si eu, dauna totala cu un Opel.. De unde ai cumparat capacele cu emblema VW pt jantele de Audi?

Link către comentariu
mirceateodor

Capacele au fost asamblate de mine. Sigla luata de la niste capace Golf5/Caddy (ebay) si capacele originale Audi.

Link către comentariu

Poti sa postezi o imagine cu capacele de golf 5, te rog? 

Link către comentariu

pacat de masina si de investitie. asigurarile isi bat joc de noi! 2200 de euro nu iei nici un g4 1.4...ce sa mai zic de un gti in mintile lui...ma gandesc serios sa numai investesc in masina..

Link către comentariu
mirceateodor

Cele 2 capace( Golf5/ Caddy vs Audi cu sigla VW).

post-20276-14327456434271_thumb.jpg

Link către comentariu
cristi.sandu

Salut. Te deranjez si eu cu o intrebare. De unde ai luat suportul si butoanele pentru portbagaj si capac benzina si cat te-au costat? Multumesc

Link către comentariu
mirceateodor

Salut. Suportul l-am cumparat acum vreo 2 ani, cand eram in State, de pe ebay. Nu mai stiu exact pretul dar cred ca undeva la 30-35$.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Da-ne un verdict final Mircea,macar sa aibe masinuta un final pe acest topic.Cum zice Moale,pacat :(

Sper sa revi cu altceva sa te vedem iar pe forum la "masina mea"

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!