Jump to content

VW Golf 4 GTI - D.U.B Edition

mirceateodor

Postare recomandată

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mirceateodor

112

• cxr2test

14

• Muale

13

• taz21

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

din ce vad in poza, nu sunt OEM.

de ce sa nu le puna, iarna viitoare le scoate sa le menajeze? :)

Link către comentariu

Nu sunt OEM. Sunt primite direct din China. Dar sunt multumit de raportul calitate/pret.

In functie de temperaturi o sa vad cand le montez.

Am inteles ca sunt ceva mici probleme la asamblare. Ca ar fi un mic joc. Stiti ceva de asta ?

Link către comentariu

Pedala de frana nu sta chiar foarte ok.

Daca nu trebuie sa aerisesti franele nu e deranjant, nu se misca decat cand "muncesti"

Link către comentariu

Alea OEM n-au nici pe naiba ca uzura sau degradare dupa un an jumate si o iarna si un pic. Si stau la fel de bine pe pedale ca in prima zi.

Link către comentariu

Sunt de acord ca produsele OEM sunt net superioare dar la fel si pretul.

Partea cu pedalele nu era un lucru prioritar dar momentan sunt multumit de achizitie.

O sa revin cu poze si impresii dupa montare.

Multumesc de sfaturi.

Modificat de mirceateodor
Link către comentariu

din ce vad in poza, nu sunt OEM.

de ce sa nu le puna, iarna viitoare le scoate sa le menajeze? :)

Pai nu, da' macar iarna asta sa scape de tropaiala. :))

Apropo Mircea, scorul la astea cat a fost? Ca unele OEM sunt sub 200 de lei, daca nu ma inseala cabina.

Link către comentariu

Ma "mananca" prea tare sa nu le montez.

Sa imi fac curaj. :)

Au fost 50 lei (comandate acum 1 luna).

Cele OEM am vazut ca se invart in jur de 95 euro (dar includ si footrest).

Link către comentariu

Capacele noi vs unul de 12 ani. Sunt sigur ca cele noi nu vor fi la fel de durabile dar cele vechi trebuiau schimbate.

post-20276-14182378620664_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca sunt china...si asa par...eu le-am dezlipit emblemele si le-am relipit cu poxipol si au iesit perfecte...

Actual sunt lipite cu un lipici de plastic cred si la montaj mie mi-au sarit 2...

Link către comentariu

Sunt finisate destul de bine. Emblema e aluminiu iar suportul e plastic.Au un strat de protectie peste.

Au venit cu un dublu adeziv foarte bun asa ca nu cred ca vor fi probleme.Sunt lipite foarte bine. 

Link către comentariu

am vazut 2 tipuri: dublu-adeziv si lipici de tip hot glue. prima varianta rezista mai bine. recomand la ambele sa se aplice adeziv suplimentar. (vorbim de capacele china)

Link către comentariu

Urmeaza iarna de teste si vad daca e nevoie de asa ceva. Momentan sunt noi si lipite bine. Daca o sa am probleme curat top dublu-adezivul si inlocuiesc cu montaj-kit( e sfant ). :-)

Cel de tip hot- glue e foarte bun pe material si la fel de slab pe plastic sau suprafete lucioase.

Link către comentariu

Frumos Golf'ul si se vede ca iti place sa ai grija de el.Mi-ai dat cateva ideei, dar momentan sunt la stadiul de inmatriculat si schimbat consumabile,distributie,bujii.Iti urez spor la modificat in continuare si sa te bucuri de el multi KM.Este o masina foarte buna, care iti permite sa faci multe schimbari de aspect, dar sa o tii cat mai clean.

Link către comentariu

Multumesc frumos de gandurile frumoase. Daca crezi ca te pot ajuta cu sfaturi nu ezita sa apelezi la mine.

Bafta la inmatriculat. O sa ai nevoie.

Link către comentariu

Am profitat de vremea frumoasa si am schimbat capacele jantelor si am montat pedalele. ;-)

post-20276-14184839937491_thumb.jpg

post-20276-14184840020018_thumb.jpg

post-20276-14184840110617_thumb.jpg

Link către comentariu

Mosu' continua sa trimita "cadouri" de pe ebay. :) Azi am primit becuri cu led si lupa.

post-20276-14187284969484_thumb.jpg

post-20276-14187285104689_thumb.jpg

post-20276-14187285243979_thumb.jpg

Link către comentariu

O sa le testez si voi vedea. Deocamdata sunt rezervat dar optimist.

Am incercat sa salvez vechiile capacele de roti. Pareri ?

Si sunt curios cum va arata noul meu footrest din inox. ;-)

post-20276-14187323744512_thumb.jpg

post-20276-14187323878619_thumb.jpg

post-20276-14187323999842_thumb.jpg

post-20276-14187325819469_thumb.jpg

Link către comentariu

Cam la ce pret iasa footrest-ul din inox? poate ne strangem cativa colegi si luam mai multe? Muale, guppster ... nu va tenteaza ?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!