Jump to content

Termen livrare

mlv
 Share

Postare recomandată

a aparut seria de sasiu

ce inseamna asta si cam cat mai dureaza?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dany

13

• dm76ro

6

• cocomic

6

• Vizitator.

6

Calm,masina mea este in curte la PBN de doua saptamani am achitat-o de 5 zile si tot nu mi-au dat-o cica dureaza intocmirea actelor de livrare cam o saptamana de la confirmarea platii, adica nici saptamana asta nu o sa ma pot bucura de o plimabare de weekend cu un B6 nou nout.Rabdare....... :blink:

Link către comentariu

intocmirea actelor de livrare dureaza fix 1 ora, asa mi-a declarat dealerul de la care probabil o sa imi iau eu passatu'. Deduc din ceea ce citesc aici, ca eu sunt aberant...adica am platit b6-le marti si sunt la cutite cu dealerul si amenint cu refuzul masinii daca nu o primesc pana sambata :( . Ha Ha...si chiar am sa le fac asta ca nu sunt disperat dupa masina.Sa se invete minte. Ce nu inteleg eu este ca se face un fel de misiune imposibila din ridicarea masinii din curtici. Toate bune si frumoase pana la Curtici. refuz sa cred ca este asa si cred ca acest Curtici este doar un praf neverificabil aruncat in ochii clientului. Sa-i vad ce fata or face cand managerul de cont de la firma de leasing o sa-i informeze ca nu mai vreau masina :rolleyes:.

Link către comentariu

HE HE, mi-o livreaza maine, :) , nu si-au permis sa nu o faca...Asta trebuie sa va fie invatatura de minte ca sa nu cedati vorbelor dealerului, voi trebuie sa dictati ca voi platiti. Pana cand clientii nu vor fi duri cu vanzatorii nu o sa se intample nimic bun in acest segment de piata.

Link către comentariu

am dat si eu comanda, mi-au zis ca vine masinuta in 8 saptamani...prea frumos sa fie adevarat!

chiar am sanse pana in decembrie?

Link către comentariu

Gata am luat-o azi...uf ce grea a fost asteptarea asta.Una peste alta a durat trei saptamani fix de la alegerea masinii pana la livrare asta in conditiile in care masina era in curtea PBN din prima zi.Oricum nu mai conteaza bine ca in sfarsit ma pot bucura de black editionul meu.Bafta celor ce inca asteapta.

:rolleyes:

Link către comentariu

i.Oricum nu mai conteaza bine ca in sfarsit ma pot bucura de black editionul meu.

:rolleyes:

Felicitari pentru masina!La banii astia cred ca e cea mai buna alegere. Tot un BE am ales si eu,dar spre mirarea mea dealerul de unde am luat-o (Cybernet Bacau) mi-a dat masina pe loc cand m-am dus cu banii,asta insemnand in 5 zile dupa ce ii sunasem si rezervasem masina.Deci si in cazul meu masina era in curtea lor. Am deja vreo 3000Km cu ea si e super...as dormi si in ea daca nu as fi chemat in casa de...stiti voi cine! :lol:

Link către comentariu

ieri am facut primul tur cu ea 500 km

deci avansul in 13 mai primul tur 13 septembrie dar e venita de o saptamana in reprezentanta dar am fost plecat in concediu la greci si nu am putut sa o iau...

Link către comentariu

eu nu inteleg faza asta cu 3-4 luni.tre sa scrie mai clar, nu?

la mine zice negru pe alb 8 saptamani.incep sa cred ca dealeru conteaza mai mult decat pare la prima vedere!

Link către comentariu

scrie dar ce mai conteaza ca scrie si ca nu sunt responsabili daca nu vine..... si ca nu iti poti lua toti banii inapoi chiar daca masina nu a fost fabricata...

Modificat de Kong
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am fost astazi pe la PBN sa-mi ridic numerele definitive si am constatat cu stupoare ca erau la vanzare o groaza de BE .Se pare ca a ajuns lotul cel nou pana la urma....si un pic mai devreme daca nu ma insel.Bafta celor care asteapta un BE ..asteptarea a luat sfarsit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!