Jump to content

Termen livrare

mlv
 Share

Postare recomandată

Cat am asteptat topicul asta...

Cred ca sunt "campion" in sens negativ, desigur, la termen de livrare.

Si acum mult asteptatul termen.......8 luni....

Eh ce ziceti de asta?

eu am asteptat pana acum din martie....si nu una de 170 CP. Primul contract trebuia sa fie onorat la 15-25 august , dar in 5 iulie m-au anuntat ca masina a fost avariata in Austria pe tren in urma unei ploi torentiale cu "pietre" cit oul, iar al doilea contract , pentru am facut o a doua comanda, din iulie 17, pana pe 8 octombrie , ar trebui...Deci de undeva de la sfarsitul lui februarie-inceputul martie pana la inceputul lui octombrie...cam tot 8 luni sint...pentru una care nu este de 170 CP...

De mine ce ziceti....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dany

13

• dm76ro

6

• cocomic

6

• Vizitator.

6

Dar cum ti-au demonstrat ca e reala problema???

Pe mine m-au aburit cu DPF, fara DPF, ba se produce, ba nu se produce. Iar cand m-am interesat eu ca se producea, au ajuns sa-mi spuna ca nu se fabrica pt Romania. Sa fim seriosi.

Dar am obtinut si ceva dotari in schimb...

Asa ca, asta ti-as sugera si tie, dar daca deja ai facut un alt contract...

Link către comentariu

Am avut serie sasiu si am prieteni pe la politie si am verificat-o zilele astea : nu este inscrisa in Romania

Link către comentariu

Mi-e clar ca nu a ajuns in Romania, dar cum poti fi tu sigur ca s-a intamplat ce au zis, si nu e o manevra. Sa fi dat comanda prea tarziu, sau sa mai fi "rulat" putin banii.

Link către comentariu

Mi-e clar ca nu a ajuns in Romania, dar cum poti fi tu sigur ca s-a intamplat ce au zis, si nu e o manevra. Sa fi dat comanda prea tarziu, sau sa mai fi "rulat" putin banii.

aveam copiile dupa comenzi si dupa confirmarea zilei de fabricatie...

si mailurile intre D&C si Porche Romania in care spuneau ce s-a intamplat...

acu s-a fabricat iar pe 7 sept...sa vedem in cat timp ajunge la dealer...

de rulat oricum i-au rulat destul...

Modificat de dintzauru
Link către comentariu

nu stie nimeni?

Daca as comanda un passat trendline 1,9 TDi doar computer de bord plus ca "optionale" cam cat ati estima ca ar dura livrarea?

Multumesc Anticipat

Sincer iti spun (din proprie experienta) ca daca doar computerul de bord Plus este singurul lucru suplimentar pe care l-ai comanda fata de varianta standard, nu merita sa stai aproape 3 luni pentru asta. De asemenea, daca vorbesti cu agentul de vanzari sa caute in baza lor de date, vezi ca ei mai au in stoc unele masini care sunt standard (Trendline, Comfortline, Highline) + cateva optionale. Poate ai bafta sa aiba in stoc un B6 Trendline cu computerul Plus. dar, din nou, nu merita sa stai ata timp doar pentru asta.

Link către comentariu

nu stie nimeni?

Daca as comanda un passat trendline 1,9 TDi doar computer de bord plus ca "optionale" cam cat ati estima ca ar dura livrarea?

Multumesc Anticipat

Pai de ce nu verifici pe VW.ro daca exista vreo masina pe stoc in configuratia pe care o vrei...

Daca nu este, va dura cat dureaza comanda unui Passat obisnuit cu alte optiuni.

Link către comentariu

Sincer iti spun (din proprie experienta) ca daca doar computerul de bord Plus este singurul lucru suplimentar pe care l-ai comanda fata de varianta standard, nu merita sa stai aproape 3 luni pentru asta. De asemenea, daca vorbesti cu agentul de vanzari sa caute in baza lor de date, vezi ca ei mai au in stoc unele masini care sunt standard (Trendline, Comfortline, Highline) + cateva optionale. Poate ai bafta sa aiba in stoc un B6 Trendline cu computerul Plus. dar, din nou, nu merita sa stai ata timp doar pentru asta.

Am vorbit cu dealurul si a zis ca in toata romania nu mai sunt passaturi pe stoc :) Am vorbit la Autec Pitesti...nici inCurtici nu mai sunt pana si cele din "showuri" s-au comandat...Se fac comenzi masive...pentru configuratia asta ar dura cica vreo 2 luni fix :)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Au trevut deja 3 saptamani si Luni se fac 4...cand ar trebui sa primesc un telefon cu nr de caroserie si alte dracii(intrarea in productie)? si de atunci cam cat mai dureaza treaba? :D

Au trecut deja 3 saptamani si Luni se fac 4...cand ar trebui sa primesc un telefon cu seria caroseriei si alte dracii(intrarea in productie)? si de atunci cam cat mai dureaza treaba? :P
Link către comentariu

Din momentul acela cam aproximativ (circa aproximativ :D ) vreo luna.

Link către comentariu

Florin AMARIUCAI

Mare bucurie mare....bineinteles intermediara.....

M-au sunat fetele de la D&C ca mi-a fost fabricata masina......

Intrebarea ar fi...cam cand vine....

Mi-au zis ca inca 4 saptamani tre sa mai astept....ASA MULT ??????? Dar ce vine cu vaporul?

Merci mult

Link către comentariu

Da cam asa dureaza. Pana in vama la noi nu dureaza mult.. insa de cand ajunge in vama si pana ajunge la tine "acasa" dureaza cam 3 sapt.

Sa iti aduca numai bucurii si sa o stapanesti sanatos.. esti un fericit.. altii nici nu sunt siguri de data fabricatiei.. :beer:

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Da cam asa dureaza. Pana in vama la noi nu dureaza mult.. insa de cand ajunge in vama si pana ajunge la tine "acasa" dureaza cam 3 sapt.

Sa iti aduca numai bucurii si sa o stapanesti sanatos.. esti un fericit.. altii nici nu sunt siguri de data fabricatiei.. :beer:

la mine au trecut 5 saptamani si nici un telefon...probabil ca e programata saptamana viitoare sa iasa din productie..sau nu stiu

mie dealerul mi-a zis ca de la data iesirii din fabrica mai dureaza 2-3 sapt in functie de vama/drum etc :)

Link către comentariu

la mine de la data fabricarii - 6 septembrie - am luat masina pe 4 octombrie. 2 saptamini din fabrica la curtici si 2 saptamini in tara - vama si pregatirea. Cam asa.

Link către comentariu

In general dureaza 4 saptamani. Eu unul cand am luat-o am sunat pana i-am tampit pe aia de la PBN si a venit in 3 sapt...faza e ca o sapt poate dura si daca o mai lalaie ei prin curte cu actele (sper sa fiu destul de explicit). Plus o chestie interesanta, masina ta poate fi in tara(uneori) in 2-3 saptamani si sa astepti nu stiu cat pana iti fac actele de vama, fara de care e caz penal sa conduci masinutza in romania.

Modificat de Ten2
Link către comentariu

Sa vedem daca informatiile mele te ajuta cu ceva:

1. Comanda cu livrarea banilor direct din contu meu in contu lor (avans 30 %) : 18 Septembrie , lansarea comenzii la VW

2. 20 Septembrie primesc telefon de la consilierul meu de vanzari

3. Saptamana 45 ziua 3 (8 noiembrie programata sa plece din Fabrica din Germania)

4. Livrarea in funcite de durata vamei si actelor : 20-24 noiembrie

Concluzie face pe drum cam 2 saptamani...(depinde cum se descurca si dealarul tau sa traga de ei in vama sa se miste cu actele etc..)

Ma bucur daca ti-am fost de ajutor

Modificat de Riciu
Link către comentariu

Inseamna ca eu am fost cel mai bucuros posesor de Passat. 8 luni asteptare...

Link către comentariu

• 6 months later...

In sfarsit, dupa aproape 3 luni, voi intra in cca 1 sapt in posesia masinii din semnatura. Sa va dau cateva detalii cu date exacte despre cat si cum a fost structurata asteptarea:

- avans si contract pe 22 februarie

- 5 aprilie - s-a confirmat data de fabricare: 23-29 aprilie

- 27 aprilie a plecat din fabrica

- 7 mai - a ajuns in Curtici

- pe 8 a fost comandata la transport

- pe marti miercuri o voi ridica (15-16 mai)

Cam astea sunt detaliile. Dealerul este TESS Brasov, iar eu am tinut legatura cu consilierul de vanzari pentru a-mi comunica aceste date.

Sper sa va fie de folos oarecum. Asteptare usoara tuturor viitorilor soferi si felicitari pentru alegeri actualilor soferi!;)

In sfarsit, dupa aproape 3 luni, voi intra in cca 1 sapt in posesia masinii din semnatura. Sa va dau cateva detalii cu date exacte despre cat si cum a fost structurata asteptarea:

- avans si contract pe 22 februarie

- 5 aprilie - s-a confirmat data de fabricare: 23-29 aprilie

- 27 aprilie a plecat din fabrica

- 7 mai - a ajuns in Curtici

- pe 8 a fost comandata la transport

- pe marti miercuri o voi ridica (15-16 mai)

Cam astea sunt detaliile. Dealerul este TESS Brasov, iar eu am tinut legatura cu consilierul de vanzari pentru a-mi comunica aceste date.

Sper sa va fie de folos oarecum. Asteptare usoara tuturor viitorilor soferi si felicitari pentru alegeri actualilor soferi!;)

scuze de dublu post...se blocase browserul.

Link către comentariu

Ok... revin cu noutati: ieri am ridicat masina...este superba...insa ceea ce vroiam sa precizez, ca sa nu fiu off-topic, este ca am asteptat fix 12 saptamani fara 1 zi...nu prea stiu cand a trecut timpul insa:)

Link către comentariu

comanda 16.03.2007, livrare 18.05.2007. :P

mai repede cu aproape o luna decat au spus initial (si au scris in contract). :D

acum :)

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

• 5 weeks later...

Salut,

Cam dupa cat timp v-a comunicat dealer-ul CW?eu deja am vreo 8 zile lucratoare si nici un semn...intreb pt ca sa stiu cum sa imi fac concediul..si sa nu pice dupa perioada de concediu...si cam in cat timp efectiv v-a venit masina(momentul in care ati si luat-o)?

multam

Link către comentariu

cam in 2 saptamani, maxim 3 iti spune saptamana de productie. teoretic vine cam in 10-11 saptamani de la comanda, dar daca citesti linkul de mai sus vei vedea ca nu e batut in cuie...

Link către comentariu

In perioada asta e mult mai rapid: in 4-5 saptamani se fabrica si in maxim 4 ajunte in curtea dealerului.

Link către comentariu

Ar fi bine . Pe mine m-au atentionat cei de la Midocar ca intra fabrica in vacanta 3 sapt. deci sa nu astept masina mai devreme de 15-20 August

Link către comentariu

pai fabrica intra in concediu in sapt 32,33,34...cea la care se face passat-ul...la mine fabricandu-se in sapt 29, sper ca in jur de 10 august sa o am...

Modificat de dany
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!