Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

He he :icon_thumleft: ...jantele Siena. Nostalgic..Eu le-am vandut ca sa iau Speedline-urile lui Cogdao.

Ma oftic ca n-am fost si eu la intalnire!!

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nostalgic sau nu...parerea mea e ca sunt cele mai aratoase jante pe 17 care se pot pune pe jetta mk5. :blah:

Partea frumoasa e ca sunt cu specificatii de passat: 7.5j cu et 47.

Daaa....a fost foarte frumos la intalnire cu o singura mentiune: SOARELE!!!! Data viitoare poate o facem in vreo padure ceva.

Link către comentariu

Am mai facut cateva drumuri la viteze mari si foarte mari asa ca revin cu ceva info legat de anvelope:

- zgomotul nu se accentueaza la viteza deci e ok

- aderenta buna la franre puterica, abs nu intervine. ( pe uscat)

- aderenta buna la accelerari puternice , fara interventia sistemelor.

Link către comentariu

Cand eram copil si desenam masini, exact asa faceam profilul la anvelope :lol:

Link către comentariu

Intreaba ma concret, pe puncte, ca sa iti pot da un raspuns pertinent.

Link către comentariu

La accelerari agresive (pe uscat) cu rotile relativ drepte ( in intervaul -25+25 de grade) nu pierd aderenta. 

La franari puternice iar nu am sesizat sa intre abs-ul pana acum si in plus, daca mergi cu geamul deschis efectiv se aude cum guma face contact cu asfaltul. 

Pana acum, cu ce nu am reusit sa ma reobisnuiesc este modul in care flexeaza din "umeri". Trebuie sa fiu atent in curbe pt ca masina are tendinta, dupa ce s-a incarcat suspensia, sa continue ruliul. Dar asta doar in cazuri extreme, in curbe abordate cu "nesimtire". 

Nu am avut inca ocazia sa merg pe ud. O sa revin cu info legat de subiect.

Link către comentariu

@ cristi511 Tie asa ceva iti trebuie, la cum mergi cu masina :)) : 

Din cate am inteles, montarea de 4motion pe Jetta nu necesita nicio modificare extrema gen taiatul caroseriei etc, totul este plug&play.

Modificat de GolfMk1Vr6
Link către comentariu

Mai degraba asa ceva:

Le:Din pacate prefer sa nu ma mai gandesc la o posibila viitoare masina dat fiind faptul ca au intervenit niste situatii. Asa ca momentan ma bucur de "asta mica", am revenit la 17" si cel mai probabil va ramane asa o perioada. Am nevoie sa fie cat mai economica si sa nu ceara intretinere pt ca am bagat o caciula de bani in ultimul an ( +2500e) si.....nu cred ca mai e cazul.

Le2: pentru ca atunci cand ai un grup de prieteni dementi si nebuni si ...agitati, te mai apuca si pe tine. Asadar, am facut cateva masuratori care spun asa : e60 525(3L) softat face 100-200 in 17 sec, e60 535( stock) face in aprox. 14 sec si jetta 2.0 face in 20 sec ( ce-i drept in usoara coborare); toate mergand pe pacura.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

La viteza aia,in 6 secunde faci 200 300 metrii :)),mai exact conform regulei de 3 simpla, 333 metrii se parcurg in 6 secunde cu viteza de 200km/h,raportant la faptul ca se pleaca de la o viteza mai mica,iar 200 este punctul maxim atins,rezulta ca o medie, o distantare cu 250 metrii fata de tine,la o [cenzurat] de la 100 la 200km/h :D  deci hai sa nu vorbim in secunde :P

Modificat de golfix
Link către comentariu

....in limbaj popular: 5 6 tiruri lejer  :))  sau un tren.

Ps: eram fiecare pe drumului lui...actiunea nu s-a petrecut simultan si in aceeasi locatie.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

atunci ai 4x4 inalt ok - daca mai vrei unul, ia unul serios, cu garda mica, poate torsen ceva - nu pseudo-allroad ca seatul ala ;) Ala nu face nimic bine de fapt...

Link către comentariu

Pentru ce am eu nevoie e suficient...problema e ca m-au speriat preturile la masinile noi....golf alltrack cu dotari echivalente e 38, superb3 e 39, passat e 45....

Ideea e ca sunt in cautare de variante( pe cat posibil noi) si nu prea te poti atinge de ceva cat de cat ok. Un b8 cu 150 de cp si ceva dotari e 35k.... te doare capul.

Link către comentariu

Bmw sau A3 SH mai bine, pana in 20-24 000 E, nu te atrage un benzinar?

Modificat de deenman
Link către comentariu

e foarte tare leonul in varianta aia de echipare. Am mers cu unul si chiar e misto masina. Totusi parca pentru varsta noastra cred ca un hatchback  cu nivel de echipare FR ar fi mai potrivit.

Link către comentariu

Chiar merge ft misto masina.

Am nevoie de spatiul pe care hatch-ul nu il poste oferi iar peste 2 3 ani ma gandesc ca apare si bebeul..asa ca....thinking big:)))

Link către comentariu

Nu mai cauta pretexte :D

Primii ani ai fie-mii i-am petrecut intr-o Alfa 156 cu portbagaj de 350l - adica cam cat golful 4. Si au incaput toate porcariile necesare fara nici o problema. Deci asta pica ca argument, ai inteles? :D

Link către comentariu

Pana duminica ma decid daca jetta intra la vanzare. Nu mai e cale de intors.

Link către comentariu

Legat de Alfa 156, tocmai a fost lansata Giulia:

E altceva in lumea asta dominata de masini nemtesti sterile din toate punctele de vedere.

Link către comentariu

E frumoasa masina,pacat ca piata la noi e limitata la bmw,vw si audi (ma refer ce domina) si mai mare pacat e ca la pretul de alfa se claseaza si bmw,audi si etc si din pacate doar un adevarat cunoscator sau pasionat va alege altceva decat standard-ul.iar cine are bani "fara numar",ma rog...acolo deja ne depaseste situatia.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!