Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

O sa il schimb Andrei cand o sa prin ocazia...nu am avut timp nici sa respir zilele astea.

M a debusolat ala cu volanul lui...m am enervat...

Personal nu consider ca merita sa fac investitia de 4-500 euro in volanul nou...de g6.

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si eu zic ca nu merita. Cel de G5 GTI il iei mai ieftin si folosesti airbag-ul tau.

Spor!

Link către comentariu

Eh, aici e vorba de ambitii si mofturi, daaar imi place rezultatul. Chiar se schimba interiorul.

Link către comentariu

Iti lipsesc urmatoarele

Volan (nu de acolo si nu la banii aia)

Schimbator v1 sau Schimbator  v2 (la fel si pt schimbator, desi varianta a doua este la un pret decent)

Interior de GTD

Hai, baga mare, ca acum vine vara si trebuie sa faci loc unui nou set de roti - ca nu cred ca anul asta nu schimbi iarasi rotile.

Link către comentariu

Nu ma gandeam sa obtii mai mult de pi (3.14). Dar is ceva model mai nou...:)))

Link către comentariu

Foarte frumos arata cu pedalele...nu cred ca ti-am spus vreo data dar masina ta arata intr-un mare fel...tinde spre perfect...in viziunea mea de fan jetta...singura cu care as schimba-o pe a mea:))

Link către comentariu

@dun: volanul de 6 implica si calc de coloana pe langa airbag. Dar v2 de schimbator e ft ok.

Jantele momentan raman acolo..dar oricand poate aparea ceva de nerefuzat:))

@sebip: pedalele astea au facut trecerea de la rezistiv la capacitiv cu functie se proximitate...doar vantur piciorul pe deasupra si se intampla minuni:p.

@Lawrentiu: norocul meu e ca pozele nu redau realitatea 100%. Are mute defecte kici si mai greu de depistat...dar, in alta ordine de idei, iti multumesc foarte mult.

Link către comentariu

Intradevar pica f bine si completeaza interioru :icon_thumleft:  trebuie sa imi iau si eu cat mai repede :))

Link către comentariu

Sa cauti si butonul de avarie "cherry style"[emoji123]

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Arata f bine c noile pedale,iti mai trebuie butonul de avarie cum a zis si colegul.

Link către comentariu

Eu am luat de la un baiat din buc. 60 lei + trasnsport. Daca te intereseaza caut nr lui.

Link către comentariu

Multumim. Daca mai aveti ceva de intrebat legat de butoane va rog sa folositi pm. Multumesc.

Link către comentariu

Am schimbat si bujiile, dupa 7 ani si 173k km. Am pus Beru, iar acum astept gerul sa le testez :lol: . 

Aseara am dat comanda de buton. Multumesc Georgik :icon_thumleft: . 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!