Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Astea sunt chestii de legislatie rutiera pe care oricare dintre noi posesorii de permis se presupune ca le stim :D .

In other words, hai sa schimbam subiectul ca nu mai este de actualitate. Vreau sa fac retrofitul ala la vwsound cam cum trebuie, adica si ceva insonorizant, bla bla bla. Pe perioada sezonului rece o sa tot adun la materiale ( poate cine stie imi pica vreun dynaudio din cer) iar dupa sarbatori cred ca imi suflec manecile si ma apuc de treaba. :lol: 

Catalin a zis ca imi trimite si cablajul aferent dsp-ului asa ca o sa cam am tot ce este necesar la indemana. :D  Sper sa iasa bine. Ca idee, daca tot o sa dau fetele de usi jos si o sa fie oarecum deranj prin interiorul masinii ma gandesc sa bag si ceva footlights la locurile din spate si lumini la manere. How about that?! :icon_geek:

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asadar, e30 coupe 2,5 4x4 cu turbina de pe un m3 turbo...so..it makes big bang... vrumvrum like shet!!

Mda, melcu ala ( made by turbonetics) este cam mare....mi ar placea si mie o jucarie d asta...

Pana atunci o mai dezmortesc p'asta mica din cand in cand. Acusi, cu roatili deiarna face 4s 60-100 in tr3 :d

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Hmm, 325XI. ceva frumos si foarte rar! Luminile alea la manere m-ar interesa si pe mine. Sa faci si tu niste poze daca nu uiti! Multa bafta!

Link către comentariu

Eh..soso...eu de data asta incerc sa umplu caruciorul cu goodies si apoi vad ce e de facut. Mi as dori eu multe (328i 335i/d) dar momentan ma multumesc cu asta mica :)))

Link către comentariu

E cu incarcare wireless :))) :d

Tinerica....nu neaparat. Are 7 ani jumate dar a avut mai tot timpul un tacanit, intre volan si scaun :)))

Link către comentariu

Repede ma certati voi! :))) pt cei care vor sa vina la munte...nu e zapada. Se minte poporul cu televizorul...

Link către comentariu

Am venit la pomu' laudat :))) si am gasit..gheata.

4 insi+bagaje+megaaglomeratie cauzata de ceata= 5.8%.

Link către comentariu

Inca 600 de km pe drumurile tarii m au facut sa trag urmatoarele concluzii:

- autoritatile dorm in sandale. Zapada e din belsug pe asfalt.

- pur si simplu nu vrem sa invatam sa ne "vindem" frumusetile tarii si mergem pe eternul citat: "lasa ba ca merge s-asa!".

- masina a primit dus imediat cum am ajuns acasa. Nu suport sa aiba mazga pe ea chiar daca stiu ca maine nu o voi mai deschide.

- debica frigo si-au facut cu brio datoria, si tinand cont cat costa per bucata, cred ca sunt o recomandare buna. Pentru utilizatorul mediu.

- multi soferi inconstienti circula pe drumurile publice. Dumnezeu cu mila...

- 4 pers+bagaje=5.8% consum in conditii de trafic greu, mers in bucuresti si pe 2 dintre cele 3 autostrazi.

post-47000-0-38599300-1417448005_thumb.j

post-47000-0-51402700-1417448024_thumb.j

post-47000-0-80443900-1417448044_thumb.j

post-47000-0-27274600-1417448191_thumb.j

post-47000-0-88569500-1417448206_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Pe mine ma deranjeaza lipsa rigiditatii laterale. Pur si simplu talonul nu este ranforsat. Cam asta ar fi cel mai mare defect al lor.

Link către comentariu

Este cam moale cei drept.dar fata ce cele sava pe care le am pe un golf 4 sunt mai mulțumit de cele debica

Link către comentariu

30 de minute de miscare obligatorii pe zi. :D

(in a doua poza nu este veceu, este afumatoare.) :)))

post-47000-0-25174200-1417501806_thumb.j

post-47000-0-51757000-1417501971_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Mai bine era WC... Acum mi-e pofta de niste sunca afumata adevarata... :((

adica slanina afumata, nu!? ... 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!