Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Eu am schimbat becul de pozitie de pe stanga foarte usor, fara sa dau nimic jos..poate e mai spatios acolo la GTI

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru ca un foarte dragut domn politist a decis ca vrea sa tina aproape talonul, de maine folia va disparea de pe masina. Sarbatori fericite legiuitorului!!!

Link către comentariu

50% peste privacy. Nu conteaza, omu avea legea de partea lui, l am rugat respectuos sa isi cantareasca cu atentie decizia...iar la final i am urat seara buna. Nu sunt genul si nu imi place sa ma tiganesc. Se pare ca bunul simt nu te ajuta la mare lucru in viata...

La ce zi am avut...mi se pare un sfarsit perfect.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Si eu am avut folie peste privacy si am dat-o jos, pentru linistea mea sufleteasca, sa nu patesc chestii de genul asta.

Pacat ca ai dat de unul mai zelos.

Link către comentariu

Trebuia sa o dezlipesti pe loc pe cea de pe geamurile fata si sincer nu mai avea ce sa iti faca.  Eu asa am facut in urma cu cativa ani cand aveam opacitate 80% pe geamurile fata, am dezlipit-o pe loc si am plecat fara amenda.

Link către comentariu

I-am zis, a tinut-o pe a lui cu dreptatea in mana, am vazut ca nu am ce vorbi ( era unu d-asta tinerel; fara suparare dar multi dintre ei au impresia ca sunt comisari) si...nu am stat sa ma mai tiganesc.  :icon_confused:

Link către comentariu

Nasol...ai de umblat pt recuperarea lui.

Eu am patit-o la RAR...m-am dus cand am terminat leasingul la un Golf si aveam folie transparenta 35% pe fata...am dat-o jos in fata lor si nu au avut ce sa-mi mai faca.

Link către comentariu

Cum spuneam, sunt anumite specimene care dau faima si notorietatea politiei romane. In fine, omu avea tot dreptul, am gresit am platit. Trecand mai departe, am sunat la RAR sa fac programare si mi a spus doamna din cal center ca e fara programare in cazul meu.

Astept acum sa vina tovarasu' care mi-a pus folia de la munca sa o dam jos ( frumos fara sa ne chinuim) si sa ma duc la coada. 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ghinionul tău că miliţianul în cauză avea ochii omologaţi pentru determinarea opacităţii!

Ce să-i faci... decât să-i conteşti decizia în instanţă...

Link către comentariu

@guppster, se poate si fara asa ceva. Ai folie pe fata care se observa e de luat talonul, simplu. Nu e permisa decat folia 100% transparenta pe fata.

Din pacate cand mergi asa iti asumi anumite riscuri. La noi mai putin ca legea se lasa cu tocmeala.

Link către comentariu

Inca o data, stiam ca sunt in afara legii. Am zis sa apelez la bunul simt al lui, nu s a putut,foarte bine. Case closed!

DRL analog. Ma mir ca nu s a luat si de astea.

post-47000-0-24376200-1416994623_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Tu tot ai mers ceva cu ea Cristi, eu cand am pus m-a oprit dupa 3 zile in fata la Finante,am dat-o jos imediat in fata lor, am scapat ieftin.Astia din Arges sunt legisti rau cand nu este cazul.Dar ei ai dracu' la masinile lor le au negre ca la dric, stiu ce spun ca langa mine e o sectie de politie si ii vad dimineata cand vin la munca, dar la ei nu se pune !

Link către comentariu

Ei sunt cel mai prost exemplu, sunt destule masini de politie si in Bucuresti cu folie neagra pe fata.

Link către comentariu

Ai facut rost de codul pentru grilajul de deasupra care suna, se rupe, scartaie s.a.m.d. Am aceeasi problema ca si tine

Modificat de iciceu92
Link către comentariu

Nu..oricum o sa il.schimb cu tot cu masca ca vreau sa elimin orice posibila cauza. Daca reusesti sa il gasesti te rog sa l impartasesti. :D

Link către comentariu

Am rezolvat si cu Rar-ul. Cost total: Destul ron(amenda+redobandire talon). Inca o data, ii urez sarbatori fericite marelui agent!

Link către comentariu

Ce rost are daca omul doar si-a facut treaba?

Placut, neplacut ceea ce facem este impotriva legii si trebuie sa ne asteptam la momentul asta de cand o facem. Degeaba zicem ca unii au mai negre sau ca altii scapa sau orice altceva, este un risc pe care ni-l asumam si atat. Punct!

Link către comentariu

De acord. De alfel asta am sustinut. Si ca doar traim in Romania, dupa ce am terminat cu amenda raru si altele, m.am.dus sa imi.ridic talonul. Stupoare, inca nu a ajuns talonul la ghiseu...deci...mai poti zice ceva? :)))

Link către comentariu

De curiozitate, cand iti ia talonul, nu mai ai drept de circulatie, dar iti da ceva dovada inlocuitoare, cu perioada scurta de valabilitate si drept de circulatie? Daca nu, cum reusesti sa ajungi apoi cu masina la RAR altfel decat pe platforma?

Link către comentariu

Ti se da dovada inlocuitoare cu valabilate 15 zile. Doar daca iti ridica numerele de inmatriculare te duci cu agregatul pe platforma la RAR.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!