Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa fim seriosi butonul ala e cam inutil adica eu nu as vrea sa apas un buton cand sunt la pompa. Si am experineta la Matiz cand trebuia sa trag o meneta ca sa deschid capacul la rezervor si ma enervam de fiecare data cand uitam.

Link către comentariu

Te obisnuiesti cu el. Aveam la Toledo si era deja obisnuinta sa apas pe el la benzinarii dar nu pot sa spun ca-i simt lipsa...

Link către comentariu

Este intradevar urat si inutil butonul respectiv cand ingheata capacul si nu ai cum sa il mai deschizi. Atunci imi doresc un capacel cu arc si actionare manuala. Imi place ca au pastrat ideea asta, cu actionare electro-mecanica, de la bora. Vb aia, detalii de clasa superioara :)))

@baia saptamanala (care acum se intampla cand imi aduc aminte sau ma murdaresc pe pantaloni :d)

post-47000-0-29804000-1416663825_thumb.j

Link către comentariu

Ma pregatesc pt urmatorul retrofit. Poate ma ajutati cu niste coduri pentru cablajul legatura intre unitate si amplificator. :d

Le multumesc pe aceasta cale lui Alex ( Alex_nst) pentru ca mi a adus pachetul de la bucuresti si lui Catalin(quattro3001) pentru pachet. Va salut!

post-47000-0-78216100-1416759097_thumb.j

Link către comentariu

Acum sa vedem ce trebuie, cabluri si alte alea, sa le adun pe toate si...sa ma apuc de treaba. Sper sa iasa ceva bun. Sper...

Deci, cine ma ajuta cu o schema din etka a sistemului audio vwsound? Multumesc anticipat.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Pana acum cate difuzoare aveai? Eu am 10 si fara amplificator sub scaun si suna f bine

Link către comentariu

Pai 10 fara amplif dar mie mi se pare ca suna ca naiba. Asta comparat cu fostul 4x20 de pe bora...nu vreau sa compar cu ceva sisteme mai potente...

Link către comentariu

Este ok upgrade-ul la VW sound, dar mai bine mergeai pe ceva difuzoare bune aftermarket + izolatie + amplificator si obtineai un rezultat foarte bun.

E mai greu intr-adevar cu sistemul audio la Golf 5/Jetta pentru ca sunt niste difuzoare mai atipice pe fata, dar se rezolva cu inele adaptoare.

Oricum...e bine si cu VW sound.

Bafta!

Link către comentariu

Dar trecerea de la cel cu 10 difuzoare la vwsound presupune doar amplificator? sau sunt alte difuzoare?

Link către comentariu

O sa aflu cat de curand. Momentan imi puteti spune daca 1k0 035 456 este pt 8 canale sau pt 10?

@Andrei:cel mai bine era cu dynaudio dar se pare ca swapul se face cu sistemul de pe eos(de ce n am idee) si e in jur de 600e.

@Catalin: imi trebuie si cablajul dintre dsp si unitate. In rest nu am idee.

Link către comentariu

daca ar fi nevoie doar de amplificatorul de sub scaun si cablajul lui as fi si eu interesat...am sapat candva dar nu am gasit ceva concret

Link către comentariu

Pentru cine mai are chef sa se apuce de swap la digital sound system ( vwsound 250w) am gasit un link destul de util aici!

Edit: becurile de pozitie portocalii pt mine sunt w5w? mi s-a ars pozitia de pe dreapta si sunt chior de-un ochi :D.

LE: mi-am raspuns singur din linkul postat. Amplificatorul este pe 8 canale. Dar asta naste o dilema..eu am 10 difuzoare, asadar imi da cu virgula.... :icon_cry: 

Mi-ar fi de mare ajutor un coleg cu ceva cunostinte de electrica si cu etka la purtator. Nu de alta dar eu sunt habarnist cand vine vorba de asa ceva si....n-as vrea sa fi luat ampliful+boxele degeaba. Plus ca din cate imi dau seama difuzoarele nu se schimba, ele fiind aceleasi atat in cazul sistemului stock cat si in cazul celui cu amplificator de 250 de watti. Singurul care are alte difuzoare si alte cabluri este dynaudio, care din nefericire :grrrrrr:  nu s-a pus pe jetta. 

Asadar, ma inclin in fata oricui vine cu informatii folositoare :salut:

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ai w5w pe pozitie. Deci iti trebuie wy5w pentru pozitiile portocalii.

Vezi ca se gasesc si leduri WY5W Osram pentru pozitii. Gasesti pe osram-shop.ro

Mult succes cu instalarea sistemului VW sound. O sa ai ceva de furca cu el.

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Multumesc pt info despre becuri :icon_thumleft: .

Legat de sistemul audio, nu ma grabesc. O sa adun piese/info si orice altceva ce este necesar si...vedem la momentul potrivit. Doar ca de bine de rau, cred ca daca ma apuc s-ar putea sa merg pe AM cu ceva componente de calitate. Ramane de vazut. Bani si timp sa fie  :))

Link către comentariu

Este incredibil cat de complicat este sa schimbi un amarat de bec de pozitie la masinile astea nemtesti. Iti trebuie un teu de 10, niste degete de pianist si multa, dar foarte multa rabdare.... :tuktuk:

Link către comentariu

Pe dreapta la jetta trebuie sa dai carcasa filtrului de motorina la o parte iar pe stanga toata admisia ca altfel nu ai loc. Si dupa ce faci toate astea ai nevoie de niste degete de ET ca altfel n ai nici o sansa....firar mama ei de treaba. :)

Link către comentariu

La bora nu trebuie sa dai nimic jos sa schimbi becuri. Doar pe stanga e ceva mai stramt din cauza bateriei.

La golf 5 am dat cu un prieten (coforumist si el) bara jos si e la fel de simplu ca la G4.

Oricum pentru delectare va recomand schimbarea unui bec la alegere - pozitie, faza lunga sau faza scurta - la un Megane 2 faza 2. ;) Orice trebuie facut la o nemteasca paleste in comparatie cu ce e acolo.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!