Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce spui asta? Interlagos sunt et 41 cu 8j iar astea ar fi et 45 cu 8.5j. Eu cred ca ar veni aproximativ cum vin astea de le am acum, cu et 44 si 8j. :icon_thumleft:

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Parerea mea, arata demential jantele alea, si daca te scarpini umpic sa pui 225 fara protectie sau 215 pe ele vor arata demential si pe masina, un stretch de bun simt, frumos, elegant cat de cat:)

Link către comentariu

Vad ca nu imi trimite vanzatorul poze REALE!!! cu jantele, se face ca ploua. Daca e sa fie, o sa fie, daca nu, sanatate! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Soso, mai degraba un golf mk5 1.4 :D,

Bineinteles ca vanzatorul nu a binevoit a raspunde la o cerere, zic eu, rezonabila : poze reale!!!!! Asadar, facem o pauza si ne reorientam catre chestii de bun simt:

- proiectoare(actualele sunt sparte)

- vopsit bara fata(treaba facuta cu simt de raspundere de catre reprezentanta vw)

- butoane interior g6

- altele.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

De prin 2003 asa:)) Butoanele de G6 sunt si pe lista mea dar inca nu ma grabesc, actualele aratand impecabil dupa 6 ani:) Am doar butonul de la oglinda de G6 si ar merita sa le iau pe toate, pentru continuitate:) Spor la planuri

Link către comentariu

Am vazut ca ai colantat stalpii. Esti multumit? Am si eu unul exfoliat si nu stiu ce sa ii fac. Cu tapiteria plafonului nu ai probleme?

Link către comentariu

Dap, sunt colantati. Pai pana acum se tin bine spre foarte bine. As cam vrea sa colantez toate elementele cromate ale masinii dar cel mai probabil din primavara.

Cu plafonul chiar nu am probleme.

Ps: daca mai gasesti butoane d alea ieftine, da de veste:))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Pai astea sunt doar alea de pe usa soferului. Mai trebuie inca vreo trei pentru celelalta usi ale masinii. Plus butonul oglinzilor (ala se poate schimba doar nuca lui, nu este nevoie sa demontezi corpul comutatorului).

Plus ... comutatorul luminilor, daca nu cumva il ai deja cromat :)

Link către comentariu

Ahhh...ma gandeam ca e setul complet adica :

- bloc lumini

- butoane usa stanga

- 3 butoane geamuri(celelalte usi)

- butonul pentru capacul rezervorului.

A da si butonul pentru oglinzi. ( tnx dun)

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cost cutting on vw's strategy...shitty thing :)))

post-47000-0-00386700-1416427979_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!