Jump to content

Achizitii (de laudat!)

armando
 Share

Postare recomandată

Inca nu stiu ce cauciucuri pun pe ele,dar cred ca raman la 185/60/14.

As vrea sa pun pe spate 195/60, dar mi-e frica sa nu frece in aripa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

75

• Razak

71

• 88BLR

70

• armando

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

mattig-urile alea sunt ce trebuie :hainoroc:

daca erau de 9j erau durere pe mk2 :)

am avut ocazia sa probez unele de 15" et 03 si 9J, inuman cum arata pe mk2, pacat ca borbetele mele nu aratau ok pe masina proprietarului mattig-urilor ca si faceam schimbul :rolleyes:

Link către comentariu

ala da schimb...se potriveau ca o manusa pe masina ta :hainoroc:

Link către comentariu

pai ce nu ai zis ca vrei din astea?

Eu aveam si pe 13 si pe 14 :blah: da' daca nu zici nik

le mai ai pe alea pe 14?

Link către comentariu

nope. da poate le dau de urma .....

Link către comentariu

macheta luata din germania pe o scara de 1:18 e putin cam mare dar merge perfect pe bord..(pentru lipit am gasit la carrefour ceva foarte bun care nu lasa urme si deslipesti usor era scump cei drept 16 lei parca 2.sunt pe baza de scai).E o chestie care are atractie la public:)) plus ca in reprezentanta macheta este 160 Ron iar in germania costa 45 Ron.Am gasit si exact aceiasi culoare:D o sa revin cu poze pentru ca am de gand sa incerc sa ii pun niste becuri in faruri ceva sa fie gen ambiental..;)

Link către comentariu

am un buton de golf 2 pe care scrie SSA o sa revin maine cu niste poze. nu am mai vazut dar din cate am inteles sunt doar cateva modele ce au avut butonul

Link către comentariu

nope. da poate le dau de urma .....

daca le dai de urma, sunt tare interesat...da-mi de veste ;)

thx, have a nice day!

Link către comentariu

parca a mai aratat cineva un butom ssa si a zis si la ce foloseste...eugen, parca tu ai zis de el, nu?

Link către comentariu

SSA

A fuel efficient two-cylinder diesel was prototyped in the mid 1980s with a G40 supercharger to overcome its small capacity, although this did not make it to production. A high fuel efficiency model which did make production was the Formel E (E for Economy), introduced in 1983. This used a high compression 1272 cc engine, taller gear ratios and an early stop-start ignition system (called "SSA") which would cut the engine when idle for more than two seconds to save fuel whilst temporarily stopped in traffic, and re-start the engine on moving the gear lever to the left in neutral. Similar systems were later used on the Volkswagen Golf Mk3 and various systems from other car manufacturers

Link către comentariu

Recaro Gti Edition de mk3 ! :beerchug: ca si astea din poza !

post-23806-1276857103_thumb.jpg

Link către comentariu

f.frumoase Cip, sa le uzezi sanatos!

Modificat de zib3r
Link către comentariu

si cand le plantezi in CIP? :)

Link către comentariu

Auuu maaaa Ciprii :) :blah: bravo

Link către comentariu

woau...chiar nu gasesti pe orice mk3 aceste scaune.

Link către comentariu

Multumesc baieti ! :icon_cheesygrin: Sunt montate deja si arata bestial ! :blah_: Apropo am si bancheta la ele !

Modificat de cipricipri
Link către comentariu

Foarte frumoase scaunele de g3 edition, ale mele is pe albastru....sa le uzezi cu sanatate :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa ce mi-au furat chederele, si avand broasca de la usa stricata, am fost nevoit sa iau o alarma, am profitat de ocazie, si am luat modelul cu cheie briceag. A fost undeva pe la 140 lei, ca bonus am primit de la vanzator lamele AH pentru modelul nostru de chei :icon_thumright: mai am de cumparat emblemele :rolleyes:

post-69484-1277756055_thumb.jpg

Link către comentariu

sa le stapanesti sanatos. eu vreau cheie cum ai tu, cu sigla vw de metal pe ea. e blana

Link către comentariu

merci mult :D cheie parca am vazut pe undeva, doar ca e aftermarket, am sa ma uit, iti dau de stire :P

Modificat de GVP
Link către comentariu

buna achizitie,si eu as vrea dar nu stiu cum pot monta lama de la mine in modulul acela...am inteles ca trebuie sa tai si eu stiu ce alte chestii sa modifici

cum ai facut?

mrs

Link către comentariu

mie sincer nu imi placea modelul acela de chei cum au maisnile noi, adica CHEIE BRICEAG. E mai practic ca nu iti poate gauri buzunarul, dar e naspa aspectul dupa parerea mea!

OFF: PGV- de unde ai acele brelocuri super? vreu si eu o toba din aceea sau un arc :D poti face rost si de alte modele de "piese auto/moto"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!