Jump to content

Consum Octavia 3 benzina

Aditu
 Share

Postare recomandată

eu am 1.2 tsi dsg7 cele mai bune consumuri le scoate la 90 daca ii dai peste 130 urca pe la 7 am cv consumuri fotografiate in telefon pe distante , predeal-constanta variaza in functie si de cati membrii si daca te duci sau pleci un dus intors crd ca vro 45 de l calculasem.

A

post-125284-0-07409200-1421309896_thumb.

post-125284-0-59194100-1421309916_thumb.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare tuturor! Sunt nou venit pe aici si nu stiu daca exista un topic dedicat consumului de ulei. Si daca nu, unde ar trebui sa postez. Ma ajuta cineva?

Link către comentariu

Pai nu ar trebui sa existe un asemenea topic, pentru ca nu avem motoare in 2 timpi. Daca ai un consum de ulei mai mare decat cel specificat de producator, atunci deja ai o problema tehnica si pt asta se pot deschide topic-uri noi sau posta in "Probleme si rezolvari" pt o discutie rapida.

Link către comentariu

Omul are o nelamurire si probabil vrea sa vad pareri si sa impartaseasca patania lui.

Nu exista un topic pe tema consumului de ulei. Insa s-a mai discutat prin altele despre consumul de ulei la TSI-uri. Se pare ca mai consuma, la unii mai mult la altii mai putin.

Nu vad vreun modiv pentru care sa nu deschidem un topic unde sa tratam aspectul consum ulei la TSI. 

Link către comentariu

Aditu, multumesc pt sustinere. Intre timp am postat la "Probleme". E interesant sa vezi si experienta altora.

Despre consum, numai de bine. Daca mergi potolit, spre exemplu Arad-Sebes, singur in masina, media 67km/ora cu ceva depasiri dar nu fortari, 5,1.Temp ext undeva la 15 grade. Sebes- Cluj 3 pers, -2-0 grade, media 61, dus 5,5, intors 5,3. Din pacate nu am poze, va trebui sa ma credeti pe cuvant. Ar fi interesant sa vad si alte consumuri pe rutele acestea. Spor tuturor!

Link către comentariu

ce consum aveti cei cu 1.4 la 139 pe autostrada sau regim de autostrada intre 130-140 la mn cu 1.2 oscileaza de la 6.5 spre 7 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

6,3 am scos eu pe o distanță de 500 km...

Link către comentariu

Asta vara, autostrada Bucuresti-Fetesti mers non-stop cu 139km/h pe cruise control (foarte liber), 2 persoane plus ceva bagaje, 6.2 medie, 1.4 TSI manuala.

Modificat de allex82
Link către comentariu

un long-term de iarna, 3 drumuri galati-constanta restul oras

post-44557-0-85433100-1423211544_thumb.j

Modificat de doggy
Link către comentariu

• Administrator

Am reușit isprava asta într-un Brașov - Buzău (via Întorsura Buzăului) însă nu as mai face-o încă o data

Mers de parca ai avea bunica ce are rău de mașină în spate, Vmed 48km/h (ok, treci un munte însă scoți în mod obișnuit un 70 pe întreaga distanta)

Simțeam efectiv cum îmi creste barba

O3, 1.2TSI, 105cp

post-3944-14233384019536_thumb.jpg

Link către comentariu

Am mai relatat acum ceva timp ....nevasta-mea a mângâiat/alintat pedala de accelerație pe Craiova - Slatina si a scos 3,7 % insa scopul a fost unul umanitar :))) consumasem ceva spirtoase la Craiova ... deci chiar se poate scoate minim dar nu e fun deloc :)

Link către comentariu

Drumul Oradea-Beiuș, unul dintre cele mai rele drumuri din țară. Mers potolit cu câteva depășiri (5-7). 1.2 TSI, M6. 2 adulți și bagaje ușoare. Pe parcurs am avut și 4.1, dar la urcarea dealului dinainte de Beiuș, a urcat până la 4.6. Pe Oradea-Aleșd am avut 3.9, dar am avut drum liber și am mers cu max 60 în localități și 90-100 afară. 4.4 e cifra oficială, deci mi se pare foarte tare să poti scoate sub :)

post-145181-0-17578300-1423384380_thumb.

Link către comentariu

Scoti sub oficial, normal, cand esti la vale. Fa o medie dus intors...

Oricum cu 1.2 scoti consumuri de invidiat.

Modificat de warlock
Link către comentariu

Nu stiu cat de bine o fi pentru turbina sa mergi asa de putin turat ...

Link către comentariu

Nu am mers subturat. In general am mers după indicațiile computerului de bord și nu-mi place să o țin sub 1500 niciodată.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Va salut! In doua saptamani de cand am intrat in posesia masinutei, in putinii kilometri parcursi (1300) datorita conditiilor nefavorabile cauciucurilor mele, am obtinut o medie de 8.0% in conditiile in care am facut un drum dus-intors Bucuresti Valcea si unu Bucuresti Predeal, restul de aproximativ 600 de km parcursi in mediul urban. De asemenea ultimii 300 km au fost parcursi in mare parte in modul sport dar fara abuz, momentan. Asadar comparand cu vechea mea Vectra de 2.0 diesel cu consum de 6.5 ma declar mai mult decat multumit cu consumul celor 180 de cai benzinari. :)

Link către comentariu

Te ajuta la medie drumurile in afara orasului. dar daca mergi preponderent in oras, nu prea o sa vezi consum sub 10-11%. Oricum felicitari pentru achizitie :)

Link către comentariu

Multumesc la fel Frnm! Sunt convins ca ai dreptate. Cel mai posibil voi circula 70% extraurban. In orice caz cine si-a dorit motorul acesta nu cred ca este dezamagit de consum in nicio ipostaza de exploatare. :)

Link către comentariu

Si mie mi-a fost teama de consum, insa m-am obisnuit si chiar nu imi pare rau. Merita :)

Link către comentariu

1.8 TSI se ia pentru fun, 1.2 pentru consum, iar 1.4 pentru ambele :)

Link către comentariu

Am trait s-o vad si p-asta. :D

Sinaia - intrare Bucuresti (Casa Presei):

post-11061-0-57658700-1424624494_thumb.j

Pana la destinatie, Berceni:

post-11061-0-37009400-1424624495_thumb.j

Da da, stiu ca a fost la vale bla bla... Dar e ca e consum sub cel declarat oficial? :)

PS: La urcare, mers mult mai cu "convingere" tot am scos sub 8%.

Link către comentariu

si eu (1.2tsi 105), tot la vale, sinaia bucuresti

3.9

Mers linistit, putin peste limite...dar tot la vale e.

La dus...nu mai stiu..vreo 5...

Modificat de warlock
Link către comentariu

• 2 weeks later...
bogdan_qwerty

Probabil ca s-a mai spus, dar va intreb de unde puneti benzina? adica de la ce furnizor si de care ?

Link către comentariu

OMV/Petrom 100/99 pentru mine. Evit Lukoil ca dracul tămâia. :)

Link către comentariu

bogdan_qwerty

Da. Exact asta mi-a spus și dealerul, să evit Lukoil, fără să aducă argumente concrete.

Eu pun motorină la logan de când l-am luat, adică de 9 ani NUMAI din Lukoil.

Sincer, nu am avut probleme în toți acești ani, iar filtrul motorină a fost schimbat doar de 2 ori.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!