Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

dc o stii plaseaza o poza aici si evidentiaza zona unde as putea sa o curat ptr ca as vrea sa scap de sunetul asta

Modificat de guesswh0
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Este in spatele motorului si ca sa ajungi acolo cam trebuie sa dai cutia jos, cel putin asa au zis mecanicii din service in cazul meu...oricum este clar ca zgomotul vine din zona aia.

Incearca sa treci si tu pe la o reprezentanta si sa pui o intrebare.. sunt curios ce solutie iti dau(in afara de uns pedala sau dat jos cutia).

Modificat de TDR
Link către comentariu

:((((((((((tare comozi sunt astia in reprezentanta si ofera niste servicii de te doare capul.....

Link către comentariu

Salutare! Azi am obtinut devizul estimativ pentru revizia de 4 ani, 53000 km la Golf 6 2.0 TDI 110 cp. Am fost la un service particular (nu dealer VW) in Pitesti. Lista arata cam asa:

Materiale:

• Filtru aer Mahle - 48 lei
  • Filtru ulei Mahle - 22 lei
  • Filtru combustibil Mahle - 92 lei
  • Filtru habitaclu Mahle - 55 lei
  • Ulei Motul 5W30 - 262 lei
  • Kit distributie Contitech - 1100 lei
  • Pompa apa Graf - 165 lei
  • Antigel G12+ - 60 lei
  • Curea accesorii Contitech - 44 lei
  • Intinzator curea accesorii INA - 152 lei
  • Lichid de frana ATE SL - 42 lei
  •                        TOTAL - 2042 lei

Manopera:

• 350 lei

TOTAL GENERAL - 2392 lei

Ce parere aveti?

Intreb din pura curiozitate. Vad ca ai 2.0 TDI 110 CP. De ce faci schimbul de distributie la doar 53.000km? In carte scrie ca se face la 180.000km. Si eu am ramas surprins dar asa pare a fi.

Link către comentariu

Are 4 ani si poate din cauza asta!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Are 4 ani si poate din cauza asta!

Sent from my GT-I9100

Pai da insa are totusi putin peste un sfert din km indicati in carte. Ma gandesc ca poate stie altceva, sau poate ii face figuri.

Link către comentariu

Prima revizie la masina din semnatura, facuta la Autoclub Timisoara. Cost total 410 RON (schimb ulei, filtru de ulei, verificare generala ). A durat cam mult - 2 ore, in rest totul ok. N-au POS, deci nu se poate plati cu cardul, ceea ce mi se pare cel putin ciudat in zilele noastre unde gasesti POS-uri si la buticul din cartier. Si asta cu atat mai mult cu cate sumele de bani rulate pentru revizii/reparatii sunt mari.

Link către comentariu

Am citit pe sarite topicul, dar nu pot spune ca m-am lamurit...

Imi
poate spune cineva daca sunt diferente semnificative de pret la
reviziile de Golf 6 cu 1.6TDI (105CP), 2.0TDI (110CP) si 2.0TDI (140CP).

Dar la 2.0TDI (140CP, 4 Motion)?

Intentionez sa iau masina SH si este si asta un argument pe care vreau sa il iau in calcul...

Distributia,
ambreiajul si volant (in cazul in care ar fi nevoie sa le schimb)
banuiesc ca sunt comparabile pt toate cele 4 variante, nu?

Multumesc

Link către comentariu

Sunt aproape la fel, la DSG e in plus schimbul uleiului la fiecare 60.000 Km, si la 4Motion se adauga revizia Haldex-ului dar nu stiu la cati Km.

Link către comentariu

Asta e bine. DSG sigur nu-mi iau, iar ca motor o sa iau ce mi se va parea cel mai ok ca uzura a masinii... nu mai sunt pretentios la capacitate/putere de cand am vazut cum e treaba cu masinile rulate... :) asta cred ca va conta cel mai putin.

Link către comentariu

As dori sa va intreb daca stiti la cati kilometri recomanda VW sa se schimbe distributia la 1.6TDI 105CP Common Rail. In cartea masinii scrie ca trebuie schimbata la fiecare 210.000 km, ceea ce mi se pare cam mult.

Link către comentariu

la cati kilometri recomanda VW sa se schimbe distributia

In cartea masinii scrie ca trebuie schimbata la fiecare 210.000 km

...
Link către comentariu

Ma refeream la reprezentantele din RO, care niciodata nu au aceeasi parere cu ce scrie in cartea masinii... La noi totul se schimba mai devreme.

De exemplu, am fost astazi la un service unde mi s-a recomandat sa o schimb la 120.000, pentru ca 210.000 e prea mult pentru o distributie pe curea...Cati oameni, atatea pareri, cam asa e cand vine vorba de distributie.

Modificat de PLay3R
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am cumparat si eu un golf vi 2.0 motorul de 110cp si avand in vedere ca e second, am vrut sa schimb distributia si am trimis un mail la sandra iasi sa-mi faca o oferta. Am primit inapoi un pret de 2285 lei pentru kit de distributie + pompa apa + role dar si o precizare: "Precizez ca la aceasta masina distributia se inlocuieste la 180.000 km sau 6 ani de la data livrarii ( in functie de varianta care intervine prima".

Din ce am mai citit pe aici, am inteles si eu ca ar trebui la 120 000km. Manual din pacate nu am primit cu masina si nici carte service dar din istoric VIN + 2 inspectii mecanice, kilometrajul este real.

Ce recomandati sa fac? Sa o schimb sau nu? Sa merg la reprezentanta sau la un prieten mecanic?(are garajul lui, am incredere in el si a lucrat multi ani la reprezentanta vw)

LE: sunt si mecanici care accepta sa se uite la curea distributie sa vada in ce stare e? 

Am avut un prieten care a mers la un service si au zis ca ori se uita si o schimba ori o lasa asa. Nu vroiau doar sa se uite.

Modificat de BTeo
Link către comentariu

in manual la mine scrie 150000 km sau 5 ani... eu am 80000 km cu ea si o voi schimba la anu cand probabil va face 100000 km (atunci va implini 5 ani)

Link către comentariu

mersi de raspuns, in cazul asta mai astept si eu putin, cel mult pana vara viitoare o sa o schimb ca sa fiu sigur ca totul va fi bine

Link către comentariu

salutare! se apropie revizia de 60000 km pt masina din semnatura. sunt plecat din tara si nu mai stiu exact ce trebuie sa schimb. in afara de ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru de combustibil mai trebuie ceva? multumesc.

Link către comentariu

Lichidul de frana daca nu l-ai schimbat in ultimii 2 ani si uleiul la DSG daca ai.

Link către comentariu

lichidul de frana l-am schimbat in iarna cand a facut masina 3 ani. DSG nu am. multam fain! :)

Link către comentariu

Am o oferta de la Brady pentru revizia de 30 000 km. 700 RON.

Link către comentariu

Imi puteti spune va rog unde gasesc baterie pentru telecomanda webasto? La orice apasare clipeste de cateva ori(5 sec) intensiv, pe portocaliu si din cate am inteles din manual, e dusa bateria. Dar nu am reusit sa gasesc nicaieri acest tip de baterie.

post-116161-0-64859300-1370242752_thumb.

Link către comentariu

In magazinul BucurObor exista un magazin de copiat chei auto cred ca au si acest tip de baterie poti sa incerci

Link către comentariu

Salutare, imi spune si mie cineva cam care e diferenta de pret la o revizie intre un 1.4 tsi. un 1.6 tdi ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut..poate nu am ales topicul care trebuia dar am o intrebare.

Cum pot afla de modificarile facute la un golf 6 16 tdi 105CP, adica de exemplu cum aflu daca a fost schimbata distributia..pot afla asta la un tester? :mellow:

Link către comentariu

Mergi la dealer si iti zic ei daca a fost schimbata distributia  la reprezentanta , daca a avut schimbata distributia la service neautorizat sau facuta de un mecanic ceri o inspectie si iti spun cei de la service cam cat te mai tine, daca trebuie sa o schimbi....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!