Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

si eu tot aprox 1000km pana la 30 mii si o sa schimb absolut tot, ceea ce ti recomand si tie :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc baieti ! si la 15k am schimbat toate consumabilele . multumesc moderatorilor , nu vazusem topicul acesta

antigelul din motor si lichidul de frana la cat timp se schimba ?

Link către comentariu

Nu stiu exact daca s-a pastrat intervalul la generatiile mai noi dar stiu ca lichidul de frana se schimba la 2 ani.....

Antigelul nu e cazul. Poate cand o sa ii faci schimbul de distributie...cu pompa de apa..

Modificat de Tracto
Link către comentariu

e obligatoriu la 2 ani ? parca stiam mai mult ... hm... alte pareri ?

Link către comentariu

Asa spune cartea.....dar din experienta iti spun ca nu e nevoie sa il schimbi.

Link către comentariu

Eu stiam ca prima data la 3 ani si apoi din 2 in 2 ani. De-aia eu nu l-am schimbat la revizia de 2 ani.

Link către comentariu

Azi am cerut un deviz estimativ pentru revizia de 30.000 km...nu apare in lista schimbarea lichidului de frana. Pretul e de 890 ron ulei+filtre+manopera+interval revizie(destul de scump aproape 140 ron). Cum vi se pare scorul final?

Link către comentariu

Cam umflat..cu vreo 50%.La ce service ai intrebat?

Lichidul de frana nu se schimba la 30.000.

Modificat de TDR
Link către comentariu

De reprezentanta VW.

La brady pentru aceeasi revizie cu toate filtrele(inclusiv cel de aer cu,carbon ) si uleiul in bidoane sigilate am dat aprox 600 .Poate ii schimba si dpf-ul si atunci pretul e ok...

Modificat de TDR
Link către comentariu

Poate ii schimba si dpf-ul si atunci pretul e ok...

:)). poate te ia cineva in serios si dupa te trage la raspundere ca a dat atatia bani dar :)) nu i-au schimbat DPF.

Link către comentariu

Trebuie sa fac si eu revizia de 4 ani saptamana viitoare la care vreau sa schimb si bujiile.

Ce imi recomandati? Bosch sau Beru?

Link către comentariu

Am facut revizia de 30.000 km...materiale si manopera 817 lei.

Pt posesorii de JETTA...am beneficiat de o "Actiune gratuita"(...nu stiu daca am folosit corect termenul...il citez pe cel din service ...) de schimbare a unor suruburi de fixare a scaunului soferului care cica au capul bombat si freaca(nu stiu unde si nu stiu ce ) in momentul in care culiseaza scaunul pe sine. Nu am fost anuntat in prealabil de aceasta treaba. Probabil ti se spune doar cand mergi cu masina la revizie. Nu stiu ce se intampla daca nu ma duc sa-mi fac revizia la reprezentanta....probabil nu sunt anuntat (nu mi se pare corect) si raman cu buba.

Link către comentariu

Rechemarile sunt doar pt defectele ce pun in pericol siguranta. Defectiunile minore sunt remediate doar daca treci cu masina printr-un service.

Link către comentariu

Drbixi. La ce te referi cu scaunu ? da.mi ceva detalii mersi.e referitor la jetta 6 corect ?

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Da...e vorba de jetta 6. Cât am scris în post cam atât mi s-a explicat şi mie. Nu s-a notat nimic despre acţiune în cartea service şi nu am primit nici vreo altă hârtie în care să mi se explice operaţiunea efectuată.

Modificat de DrBixi
Link către comentariu

Nu s-a notat nimic despre acţiune în cartea service şi nu am primit nici vreo altă hârtie în care să mi se explice operaţiunea efectuată.

tipic vw

Modificat de danny2012
Link către comentariu

Hm.. Interesant ca si eu mai am vreo 2000km si trebuie sa ma duc la revizie. Sa intreb de chestiunea asta ? Sau ce sa fac ? Multumesc

Link către comentariu

Prima schimbare la 3 ani (adica licidul cu care vine masina din fabrica), apoi din 2 in 2 ani.

Link către comentariu

Legat de revizia de 30.000 sa vedeti ce chestii delicioase am mai patit....A doua zi dupa revizie scot masina din garaj....si surpriza...o frumoasa balta de ulei sub ea....mai fac 140 km dus intors....ca sa aflu cum ca garnitura filtrului de ulei avea un "defect de fabricatie"....eu zic ca ei nu au fost atenti la montaj si au fixat-o aiurea. In timpul reviziei, baietii au facut o mica plimbare cu masina pe motiv de "proba de drum". Va rog sa-mi spuneti daca la voi la revizia de 30.000 s-au facut probe de drum? (daca e cineva pe forum care lucreaza la vreo reprezentanta VW sa-mi spuna si mie daca chiar se fac pt revizii probe de drum). Eu mai detin si am mai detinut si alte masini luate noi cu service facut la reprezentanta ....niciodata nu s-au facut probe de drum la revizii.

Link către comentariu

Probe de drum se fac atunci cand reclami un defect, pentru a identifica mai usor sursa sau manifestarea defectului.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!