Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Ieri am schimbat lichidul de frana la Cardinal Motors - 130 lei. Se schimba prima data la 3 ani, apoi din doi in doi ani.

Modificat de bradulescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut, ce ulei trebuie sa folosesc acum fiind primavara spre vara? si am inteles ca mai difera uleiul in functie de km masinii? eu am 180 000 km cu masina asta, ii trebuie alt ulei decat daca avea 20 000 de km? multumesc.

Link către comentariu

victoriancu22

acelasi ulei! eu am facut ultima revizie la autodeal, uleiul este importat din germania, nu este castrol pt ro! preturile sunt ultradecente

Link către comentariu

Am facut astazi a 2-a revizie la 41000km si am schimbat:

- filtru ulei Knecht Mahle: 29 lei

- filtru aer Knecht Mahle: 45,60 lei

- filtru combustibil Mann: 96,27 lei

- ulei 5W30/5L - 270 lei

Total 418 lei plus manopera 70 de lei. O sa ma uit si la filtrul de polen, daca trebuie il schimb.

Link către comentariu

micuzzu_marius

A 2 a revizie la 41 mii km? Nu faci la 15 mii km reviziile? :unsure:

Link către comentariu

Ba da, prima am facut-o pe la 27000km. Acum am facut-o cu vreo 1300km mai devreme.

Link către comentariu

Nu e sanatos sa o faci asa de tarziu, chiar se recomanda sub 15.000km in tara noastra imbacsita.

Iti uzezi masina mai repede in mod inutil. Nu ti-au anulat garantia?

Link către comentariu

Pai masina a venit din Germania, nu avusese niciun service facut si era setata pe 30.000km.

Acum am facut sub 15000km, mai exact la 13700km. Garantie nu mai am, masina e fabricata in ianuarie 2010.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Multumesc manuta,

Am facut modificarea (Brake Assist la nivel maxim) si acum este la fel ca la inceput!

Modificat de 10dennis
Link către comentariu

Ma bucur ca ti-a fost utila informatia

Vezi ca mai sunt cateva setari interesante pe acolo

Link către comentariu

micuzzu_marius

de ex daca avem vw trebuie sa facem revizia in garantie obliatoriu la reprezentanta vw sau putem face la skoda sau seat, ca sunt tot din grupul VAG :unsure:

Link către comentariu

@micuzzu_marius: Daca vrei sa pastrezi garantia, cred ca trebuie sa fie minim service autorizat VW. In Buc. stiu ca sunt service-uri autorizate multimarca, atat Skoda, cat si VW.

Link către comentariu

Da, se poate face la orice service care apartine grupului sau agreat de grup.

Eu, revizia de 1 an am facut-o la Audi (PBV2) si nu a fost nicio problema.

Link către comentariu

In pregatire pentru a 3-a revizie m-am lovit de o mica problema, ulei folosit pana acum castrol SLX Professional 5W-40, nu mai este disponibil, EOL.

Ce ulei imi recomandati sa folosesc? VW Golf 6, 1.6 MPI, BSE

-CASTROL EDGE 5W30

-CASTROL EDGE Professional Longlife III 5W30

-CASTROL SLX Professional Poweflow Longlife III VW 5W30

Pe site la Castrol apare recomandat EDGE 5E30

Modificat de Antihazul
Link către comentariu

Salut, conform specificatiilor pentru non-longlife trebuie sa respecti ->

VW 501 01/502 00. Poti merge pe 5w-40 cum ai mers pina acum sau sa incerci si un 5W-30 de la Castrol fara probleme.

Link către comentariu

micuzzu_marius

facut revizia la 15 mii km, pret 400 ron absolut toate filtrele plus 5 litri ulei long life 5w30, 507.00(4,5 litri am pus, verific si mai pun pana la 4.6 daca mai trebuie), filtre ulei, motorina Mhale, cele de aer si polen Mann, cam 2 ore a durat operatiunea pt ca a trebui sa scot si "scutul " de plastic ca sa am acces la baia de ulei plus a fost prima data pana le am vazut cum se desfac etc,data viitoare le schimb cu ochii inchisi :icon_cheesygrin: , am renuntat la garantie pentru ca am auzit din niste surese sigure niste treburi care nu le pot spune aici si m au determinat sa nu merg mai ales daca nu pot avea acces sa asist plus preturile care nu s corecte din punctul meu de vedere, asa am facut si cu masinile precedente (ultima luata tot de noua) si nu am avut absolut nici o problema, imi asum raspunderea pt decizia luata oricum :RO flag:

Link către comentariu

Si de ce nu ne spui si noua e secret de stat? Te urmareste SRI-ul pe forum?

Link către comentariu

micuzzu_marius

nooo, ma gandeam sa nu incalc vreo regula a forumului, stiti si voi prea bine, in loc de 5 litri ulei merge masina si cu 2 litri, restul ramane cel vechi,filtrele merg si suflate, etc :icon_cheesygrin: ca la treburi de genul asta masina nu cade in garantie dar pe viitor motorul va avea o moarte prematura 100%, preturile exagerate, na treaba romaneasca, aaaaa si sa nu creada cineva ca am ceva cu Sandra trading iasi(reprezentanta vw) ca puteam merge oriunde in localitatile invecinate, pur si simplu vb la general

Link către comentariu

Eu pana acum am facut 2 schimburi de ulei.Nu sa pus problema ca nu pot sa asist,ba din contra am fost si invitat.referitor la pret se pot negocia cel putin eu asa am facut(de la 800 la 650 si in deviz nu a fost modificat nimic).

Link către comentariu

Nu sa pus problema ca nu pot sa asist,ba din contra am fost si invitat.

In service-ul de reprezentanta ? Poate ca la Oradea au alta "orientare spre client"...

Link către comentariu

Da.Nu cred ca au o alta "orientare spre client" pur si simplu trebuie sa fii un pic mai dur cu ei :).

Link către comentariu

Ma apropii si eu cu pasi repezi de a 2- a revizia (2 ani – 18.000 km).

Am o mare dilema in privinta uleiului: Castrol EDGE 5W-30 sau EDGE 5W-40???

Pe site-ul castrol pt motorul din semnatura 1.4 80 cp tip CGGA (fara longlife) este recomandat EDGE 5W30.

http://www.castrol.c...ntentId=7073092

Acest ulei respecta insa normele 504 00 si 507 00, asa cum se vede in fisa tehnica atasata.

Numai ca manualului masinii, la pag 247, scrie ca pt motoarele pe benzina uleiul care trebuie utilizat (fara Long life) trebuie sa respecte normele 505 01 sau 502 00.

Ar fi mai potrivit pt benzinare EDGE 5W-40, care respecta norma 502 00?

Am atasat fisele tehnice ale celor doua uleiuri.

CASTROL-EDGE-5W-30-FST.pdf

castrol-edge-5w-40.pdf

Modificat de Bismark
Link către comentariu

Foloseste ce ai avut din fabrica in masina! E mai simplu!

Link către comentariu

Ar fi o varianta asta, dar de unde stiu ce a avut masina din fabrica?

Vad aici pe forum ca unii au folosit pt benzinare EDGE 5W-30, desi conform fisei tehnice n-ar corespunde pt "fara Long life".

e ceva ce-mi scapa, sau nu stiu? ca-s un pic nedumerit!!

Modificat de Bismark
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!