Jump to content

YKE' s GTI

briciu19

Postare recomandată

cogdao: am tras fire de la cea din dreapta ca altfel nu ma descurcam. Telefonul imi era descarcat si nu am putut sa fac ceva poze.

blacka: Merci! ai pm

Interesant si cu a doua lampa. Ai luat una OEM ca cea din dreapta?

Link către comentariu
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• briciu19

45

• Rave

12

• robi_zet

8

• mede

4

Top Posters In This Topic

Am luat doua lampi cu leduri integrate de la colegul b_76_jaf + un cablaj pt lampa a 2-a.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Robinet galben aprins in bord  :(

Dupa ceva teste, se pare ca e vorba de galerie admisie, ca si la colegul robi_zet. 

Link către comentariu

Am aproape 86.000. Eroarea e la senzorul care citeste pozitia manivelei aceia de plastic de la galeria de admisie. Are un joc acea manivela care e actionata cand se accelereaza, Zicea mecanicul ca la unele e doar senzorul dar la motoarele astea, (s-a uitat pe forumuri pe dincolo) trebuie inlocuita cu totul galeria. O sa se vada exact in momentul in care se da galeria jos, (senzorul nu se poate demonta altfel). Problema e ca el mi-a zis ca nu se baga si acum rebuie sa gasesc unde sa execut lucrarea.

Link către comentariu

Merci TitusHTX. Si masina ta arata bine. Sper si eu sa se rezolve.

Desi nu se simte nici o schimbare la condus, martorul acela galben in bord, ma baga in boala. :grrrrrr:

Link către comentariu

Am avut si eu o problema cu o Yetta, 1.4 TSI , se aprindea martorul dimineata si se stingea. Apoi nu mai aparea toata ziua, masina tragea si mergea la fel. La inceput s-a crezut ca e un injector care nu era in parametri dar pana la urma sa ajuns la rectificat chiulasa si schimbat supape...

Link către comentariu

Am comandat galeria de admisie si acum asteptam. Cum nici o problema nu vine intotdeauna singura, trebuia sa mai fie ceva. Dupa ce se incalzeste mototul, se aude un clantanit la plecarea de pe loc langa roata stanga (din zona cutiei). Se aude cand si cand merg inainte si in marsarier. Daca un pic calc acceleratia nu se mai aude nimic. Cutia nu smuceste la schimbarea vitezelor. Sa fie volantul sau blocul cu valve? Masina are in jur de 85.000 km.

O sa postez un filmulet in Jurnal DSG6 si poate mai vine unu altu cu o parere.

Link către comentariu

Multumesc de ponturi! Am fost tot cu treaba dar saptamana asta merg sa vad daca nu sunt chestile mentionatede voi, golfix si xht20.

Revin pe urma cu pareri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hehe. Am reusit azi sa montez gleria de admisie la service-ul colegului starchaser  si pe aceasta cale ii multumesc :beer: . Totul a decurs perfect, foarte meticulos in ceea ce face, de nota 10. Am mai montat luminile in usi si TPMS . Revin cu poze zilele astea.

Referitor la acel zgomot, de care ziceam mai sus, se pare ca vine de la volant.  :(

Link către comentariu

Nu am prea stat sa facem poze, din pacate.

Supapele nu aratau ca noi, insa nu erau nici intr-o stare proasta. Am intalnit si cu depuneri mai multe.

Cateva poze facute de mine, a mai facut si Paul cateva.

golf_5k_intake_v1.jpgxgolf_5k_intake_v2.jpg

golf_5k_door_v2.jpgxgolf_5k_door_v3.jpgxgolf_5k_door_v4.jpg

PS: Multumesc pt. apreciere, Paul!

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Incercand sa urc azi poze, le-am sters. Nu erau multe dar, na...

Luminile in usi le-am luat de la Alex (b_76_jaf). Se vad super si ziua si noaptea.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am reusit saptamana asta si am montat senzorii parcare fata-spate. Tot  la colegul starchaser am apelat. A avut un pic de furca cu cablajele  si cu bara fata, dar a iesit. Cateva poze: WP_20140329_0011_zpsf8df2729.jpgWP_20140329_0031_zpsda5e8a4d.jpg

WP_20140329_0051_zps6f679758.jpgWP_20140329_0071_zps5c43da47.jpg

Link către comentariu

Da, l-am inchis si am o explicatie care o sa te uimeasca, daca vrei iti spun pe pm....

Modificat de mede
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!