Jump to content

Ateliere de sablat si cromat

tipatescu
 Share

Postare recomandată

in Ploiesti unde pot sabla sau croma ceva?? Cine stie il rog sa ma anunte ...

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MishuL

32

• tipatescu

13

• tonic

11

• Fikat

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

incearca in Campina langa turnatorie , au sectie de acoperiri , zincare, cromare etc, au si sectie decapare

Link către comentariu

in februarie 2010 deschid in Bucuresti (Berceni) un atelier de sablare. in prima faza se vor putea sabla piese care pot incapea intr-o cabina de sablare cu dimensiunile de 80x100x50cm. materialele folosite la sablare sunt nisip cuartos granulatie 0.3-0.6 si bicarbonat de sodiu. deci se va putea face inlaturare vopsea, rugina si curatare piese aluminiu. cei interesati ma pot contacta pe forum, pm.

Scuze, am intarziat cu atelierul. Nu am inceput inca activitatea si luna asta este compromisa oricum. O sa revin cu o postare cand reusesc sa incep efectiv lucrul. Multumesc pentru interes si spor la lucru.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu mai incercati in Campina, calitatea e execrabila. Arata ca tabla zincata, acoperirea prin metoda electrochimica e ,... varza. Acum si eu caut cromare/nichelare in baie de metal topit

Link către comentariu

"cromare/nichelare in baie de metal topit" nu cred ca exista. cromarea nichelarea se fac prin metoda electrochimica, zincarea se face in baie de zinc topit - vezi temperaturile de topire ale respectivelor metale.

Modificat de dic
Link către comentariu

am sa-mi fac si eu un dispozitiv de sablat.Sper sa dea rezultate. Pe urma ii pot servi si pe eventuali doritori

Link către comentariu

misu ploiesteanu

"nu mai incercati in Campina, calitatea e execrabila. Arata ca tabla zincata" asa arata dupa depunerea stratului de crom electrolitic , mat si poros trebuie lustruit la perie cu pasta de lustruit si capata luciul pe care il stiti. lucreaza oficial si cu persoane fizice?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

in curand voi deschide si eu atelier de sablat piese de dimensiuni mici si medii

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Am vorbit! :blah:

Pretz final: 30 RON/bucata- include tot- tarif oficial (20 si ceva), ciubuc la muncitor (5 RON/buc), alergatura si supervizare Mishu :king: .

Garantez calitatea exceptzionala a lucrarii :) .

Recomand ca inainte sa indreptatzi jantele, daca e cazul, pentru ca imediat ce le luam de la sablat sa le putem grundui (daca le indreptatzi sablate fiind se murdaresc, intra grasime in pori si nu mai prinde grundul :blink: ). De asemenea, recomand grunduirea cu un grund de calitate, apoi vopsirea. Aceste operatziuni se pot face tot de catre Mishu, saracu' :P , pt 5 RON grunduirea, 10 RON gr + vops., cu vopseaua clientului.

Ideea e ca treaba nu se va face de pe o zi pe alta ca atel de sablare e f. aglomerat- poate dura chiar si o saptamana, 10 zile....

Deci: BAGATZI! Dar bagatzi la greu, ca nu ma duc cu 2-3 jante, vreau sa merg cu duba plina, ca altfel ma fac de ras si nu mai pup, daca ii zapacesc pe-aia cu o facturica de 100-150 RON

Baza de sha de Ij, B4

Mai exista uzina aia..? de ssablat...?

Un pret estimativ pentru curatarea unei caroserii de broasca ?

TI-A RASPUNS CINEVA ?

Link către comentariu

Poti sa precizezi unde le duci la sablat si la cromat ? Si cum au iesit ?

Stie cineva distanta intre prezoane la model 1969 ?

Link către comentariu

Sint patru gauri asezate pe un cerc cu diametrul de 130 mm.

Link către comentariu

• 4 months later...

domnilor, cautarea a luat sfarsit! dupa ateliere fantoma, patroni grobiani si tentative esuate, s-a deschis, in sfarsit, un atelier, la botu' calului! (ma rog, pentru mine, ca stau in zona)

referintele aici

http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...t&p=1283704

rezultatele aici

PICT3246.jpg

PICT3233.jpg

PICT3247.jpg

multumirile tot aici!

Link către comentariu

Broscarul amator

In sfarsit un loc unde se face treaba serioasa din cate vad.... :RO flag: Curand vin si eu cu 4 buc jante de Fiat 600

Link către comentariu

• 3 months later...

Nu stiu unde au disparut atelierele de tratamente termice (cromare. michelare, cadmiere, etc) din Brasov sau imprejurimi.

De asemenea nu stiu cum sa dau de ateliere de sablare in Brasov.

Sunt bucuros daca primesc informatii despre aceste aspecte enumerate mai sus si in sf. gheorghe

Daca are cunostinta cineva unde sau ascuns aceste ateliere va rog sa ma ajutati.

Multumesc

Cu stima tuturor

Link către comentariu

Din cate stiu, userul daredan a inceput de ceva vreme sablarea, are atelierul pe langa Hornbach/Metro Berceni.

Link către comentariu

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
siv

Cum draq bai omule sa nu gasesti .

Am gasit eu din Galati si tu din Bucuresti nu stii ca aveti asa ceva .

Uite aici:

www.duroterm.ro

Sa-mi spui si mie ce preturi au si daca fac treaba buna ca vreau si eu sa cromez niste jante de aluminiu si nu am primit raspuns inca de la ei.

Eventual daca e careva pe forum care a cromat la ei sa ne zica si noua daca fac treaba buna ori ba.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

• 1 year later...
ateliersablare

in Bucuresti www.ateliersablare.ro

Link către comentariu

• 4 weeks later...
ateliersablare

atelier de sablare in bucuresti pe Giurgiului 0720 665 775

Link către comentariu

• 6 months later...

Stiti vreun atelier de galvanizat eventual nichelat in zona Sucevei?

de unul de sablat am gasit ceva, in afara orasului, daca sant doritori pot explica mai detaliat pe pm

Link către comentariu

Vreau sa nichelez 2 jante de motocicleta.Vreo adresa ,nr.telefon? Garantie pe lucrare?

Mersi

Link către comentariu

• 2 months later...
marinescucristian

Salutare! Daca gasesti ceva de cromat prin Suceava anunta-ma si pe mine te rog.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As vrea sa duc la cromat cateva repere, a fost cineva recent in aceeasi situatie? atelier in jurul bucurestiului caut

Link către comentariu

Incearca in Pantelimon langa Lebada parca Barbu il chema suna-ma si ati spun cum sa ajungi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!