Jump to content

Golf 1.4 TSI (122CP) sau Octavia 2 1.8TSI?

alex_agape94
 Share

Postare recomandată

Are cam multi km din pacate...110 k...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alex_agape94

67

• Rave

25

• The_Ego

25

• prunaionutz

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Jantele alea ti le iau eu daca nu vrei 18.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

Fereste-te de motorul asta.

E cel mai problematic dintre cele 1.4 tsi

Pierde compresie pe 2 si 3, pe motor-talk.de sunt o gramada cu motoare din astea schimbate.

Link către comentariu

Da. Asta am auzit si eu. Si sunt intr-adevar putin reticent in ceea ce priveste masina asta. In descriere nu scrie nimic de cartea de service, insa merita sa arunc o privire... Mai cautam, de aia sunt 160 pagini cu Golfuri pe mobile.de

Modificat de alex_agape94
Link către comentariu

Gata!

M-am hotarat. Am 2 variante. Asta sau asta .

Prima e de la o persona fizica, a doua de la dealer. Prima imi da si anvelope de iarna, cea de la dealer nu. 

Ce ziceti?

Link către comentariu

Rezumat: Jante 18, privacy glass si HL, proiectoare vs CL, RNS510.

Eu as lua prima varianta clar, desi e mai scumpa cu 1500euro.

Ofera anvelope de iarna 18" sau roti complete de iarna?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Roti complete de iarna.

Parintilor mei li se pare mai buna varianta a doua pentru ca se deduce tva, dar daca stau sa ma gandesc cu diferenta care as da-o pe tva mi-as lua roti de iarna, deci nu e nici un avantaj. Oricum pot sa trec masina pe firma si toate cheltuielile care vin le pot deconta pe firma si am terminat balciul.Di mie imi place mai mult a doua pentru ca are alcantara. Sper sa imi placa si cand ajung acolo. :D

Ce nu imi place la ea sunt jantele de 18" care cred ca sunt prea mari pentru drumurile iubitei noastre patrii. Poate gasesc un coleg in nevoie de asa ceva si ma inteleg cu el.

Link către comentariu

Fiind jante oem le poti da fara probleme cu 500-600euro.

Tocmai ca prima are alcantara, fiind highline.

Link către comentariu

Sambata plec in Germania si va trebui sa aleg intre cele 2. Tare cred insa ca ma voi urca in Highline si voi ramane acolo:D

Modificat de alex_agape94
Link către comentariu

Ia Highline-ul. Este dotat cu tot ce trebuie. Jantele sunt foarte frumoase si le gasesti repede cumparator si de banii lor poti sa iei un set de ce vrei tu, 16"/17". CL-ul ala se si intretine mai greu cu tapiteria aia mai deschisa...

Link către comentariu

Highline it is:) Abia astept... Sunt ca un copil in apropierea Craciunului :)

Link către comentariu

Nu am inteles niciodata de ce "pe drumurile noastre" trebuie pachet drumuri grele si jante de 13 cu anvelope cu balon de 75-80. Pe unde circulati? merita stabilitatea precara si aspectul ieftin pentru 2 situatii pe an, cand intr-adevar aveti de suferit din cauza configuratiei suspensie-roti!?

Link către comentariu

Stau in Iasi si crede-ma e dezastruos..... imi este mila in primul rand de bucse, ca sa nu mai spun ca se distrug jantele din cauza balonului foarte mic. Nu am spus ca imi pun de 13. 16"  este perfect.

Link către comentariu

Eu nu am probleme cu 17" in Iasi.

Modificat de iwolffy
Link către comentariu

Eu nu am probleme cu jante pe 18 ca cele de pe cea albastra, sunt foarte rezistente si ofera o stabilitate foarte buna!

Link către comentariu

Voi vedea cum se comporta cand ajung in tara. :) 

Vizual imi plac foarte mult, dar sa nu le stric prin santierele Iasiului.

Link către comentariu

Poate fi un neajuns daca Highline-ul are RCD510, deci nu are navi? Pe mine nu ma ajuta foarte tare navigati, as fi vrut RNS mai mult pentru HDD-ul intern in care imi pot stoca muzica.

Link către comentariu

bbogdanmircea

Cei care spun ca nu au probleme cu 18 in Iasi ... voi pe unde circulati, probabil doar pe Canta sau ceva...

Eu in ultimii 2 ani in Iasi mi-a fost mila de masina la ce santuri, cratere, linii de tramvai, placi de beton sunt peste tot...si asta cu cauciucuri cu balon de 65 pe jante de tabla de 15 si Golf 4 ...

Nu-mi pot imagina cum ar fi de exemplu sa mergi cu jante de 18 in fiecare zi pe Nicolina sau pe Metalurgie ... cred ca iti spargi toate pietrele de la rinichi, daca ai ...

Cred ca ai ales deja HL, eu dupa interior as fi ales cealalta ptr ca bordul este in 2 culori si scaunele arata mai bine...

Modificat de bbogdanmircea
Link către comentariu

Nu e atat de greu sa mergi cu 18" cum zic unii, o sa vezi pe pielea ta ce inseamna si daca-ti convine sau nu. Oricum, fiecare are gradul lui de "deranj" pe care-l suporta asa ca trebuie sa-l gasesti pe al tau si sa vezi daca-ti place sau nu pe 18"

RCD-ul 510 se poate inlocui cu un RNS 510 in 5 minute cu 250-300 de euro diferenta, asa ca nu e o mare problema ca nu are navigatie. Oricum, el are changer de 6 CD-uri cu mp3 integrat si un slot de card SD, asa ca poti stoca destula muzica si pe astea. Daca umplii un card de 32 Gb cu muzica nu trebuie sa-l mai schimbi destula vreme...

Link către comentariu

Nu stau in Iasi, stau in Craiova, si nici aici nu e prea roz situatia, dar se poate merge!

Link către comentariu

Nu e atat de greu sa mergi cu 18" cum zic unii, o sa vezi pe pielea ta ce inseamna si daca-ti convine sau nu. Oricum, fiecare are gradul lui de "deranj" pe care-l suporta asa ca trebuie sa-l gasesti pe al tau si sa vezi daca-ti place sau nu pe 18"

RCD-ul 510 se poate inlocui cu un RNS 510 in 5 minute cu 250-300 de euro diferenta, asa ca nu e o mare problema ca nu are navigatie. Oricum, el are changer de 6 CD-uri cu mp3 integrat si un slot de card SD, asa ca poti stoca destula muzica si pe astea. Daca umplii un card de 32 Gb cu muzica nu trebuie sa-l mai schimbi destula vreme...

Dar citeste carduri atat de mari(SDHC)? Ca daca e asa ma multumeste foarte tare!

Link către comentariu

De pe Golf VI asa ar trebui. Sunt unele, printre primele fabricate, care nu citesc SDHC-uri, dar alea sunt dinainte sa apara VI-le pe piata asa ca e ok.

Modificat de Rave
Link către comentariu

Pai atunci e perfect. 90% sunt setat pe Highline. Ma intreb de ce mi se pare culoarea mai speciala decat la Comfortline. E mai lucioasa.... E cumva metalica?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!